Bildirim
Dead Space™ (ÇIKTI) (44. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: helsloot
vsync' yi bende kullanıyorum oyun daha smooth oluyor Race driver grid'de de açmanızı tavsiye ederimbu arada ben trainer kullanıyorum kardeşim yoksa yemiyo oyunu oynamaya power nodları fulledim
silahlar acayip güçlendi
Ben oyunlarda trainer kullanmayı sevmem ama bu oyun için açmayı ben de düşündüm.
Araki nod bulasın. Şöyle 100 tane olsa silayların alayını fullerdim. -
beyler nefi,r bu ya , grafikerli mediuma çektim PC 10 FPS almaya başladı bi tek bendemi böyle bu ?
ekraqn kartım ATI ondan olabilirmi, bir arkadaş söyledi ekran kartın ati oldugundan olur diye. -
quote:
Orjinalden alıntı: emre_fb_fb
beyler nefi,r bu ya , grafikerli mediuma çektim PC 10 FPS almaya başladı bi tek bendemi böyle bu ?
ekraqn kartım ATI ondan olabilirmi, bir arkadaş söyledi ekran kartın ati oldugundan olur diye.
oyun un ayarlarından vysnc i off yap ordan bir sıkıntı var -
@sp@wn
Teşekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: ACND
@sp@wn
Teşekkürler
Rica ederim.
Bu arada oyun "ben böyle oyunlardan tırsman" diyen beni bile arada mola alıp sigara yakmamı sağlayan tek oyundur.
-
helsloot sağol kanka -
quote:
Orjinalden alıntı: sp@wn
quote:
Orjinalden alıntı: ACND
@sp@wn
Teşekkürler
Rica ederim.
Bu arada oyun "ben böyle oyunlardan tırsman" diyen beni bile arada mola alıp sigara yakmamı sağlayan tek oyundur.
oyun un en büyük korkutma özelleliği seslerin atmosferle inanılmaz güzel bütünleşmesi bence.. hologram çıkarken bile duyduğumuz sesler sanki tepemize bir yaratık binecek hissi uyandırıyor ... birde tamamen yanlız ve insansız ortamlarda gezmek , her an yaratık istilasına uğrayacak olmak baya gerilim yapıyor ..
condemned ve cold fear kadar gerebilien bir oyun gerçekten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 20 Kasım 2008; 18:12:56 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: evohan
quote:
Orjinalden alıntı: emre_fb_fb
ekraqn kartım ATI ondan olabilirmi, bir arkadaş söyledi ekran kartın ati oldugundan olur diye.
oyun un ayarlarından vysnc i off yap ordan bir sıkıntı var
hayır o kapalı zaten 2 hafta öncesine kadar 60+ fps alıyordum bir anda böyle oldu neden oldu anlamadım , hige alınca zaten 50 fps alıyodum normalde.ama sonra 1-2 haftadır fps 20 den yukarı çıkamadı bi türlü hep 10-14 -7 arasında gidipo geliyo. -
-
ehhe ipragaz gibi önce odun alevi çıkıyo sonra tüpgaza geçiyor :) En son kademede doğalgaz galiba :) Yanlız o silahın verdiği hasar full haliyle bile az bence yatay atış yapan bi silah var büyük onun damage hayvan gibi direk ikiye bölüyor close combatta :) -
Ya bu ölmeyen bi yaratık var hani tekrar uzuvları yerine gelen. Bi salonda bikaç tür yaratıkla beraber kapışıyoruz 5. level de.
Bi kapı var o kapıyı nasıl açıcaz?
-
quote:
Orjinalden alıntı: Hunter_one
ehhe ipragaz gibi önce odun alevi çıkıyo sonra tüpgaza geçiyor :) En son kademede doğalgaz galiba :) Yanlız o silahın verdiği hasar full haliyle bile az bence yatay atış yapan bi silah var büyük onun damage hayvan gibi direk ikiye bölüyor close combatta :)
evet oda sper -
Arkadaşlar burayı nasıl geçicem,haritaya bakıyorum bu önümdeki tüpün arka tarafına gitmem lazım başka bi yol da bulamadım ne yapmam lazım?
-
fare sağ tuş+ F'ye basılı tut çek sola onu -
grafikleri dışında sıradan bir oyun pek beğenmedim belkide oyunlardan anlamıyorumdur -
quote:
Ya bu ölmeyen bi yaratık var hani tekrar uzuvları yerine gelen. Bi salonda bikaç tür yaratıkla beraber kapışıyoruz 5. level de.
valla o kapılar karantinadan kapanıyor yani belli bir süre dövüşcen sonra kendi açılacak , en azından çoğu odada öyle oluyodu , o piskopat yaratığıda öldürmeye çalışma yarala bırak sakat sakat dolansın daha etkisisz oluyor -
quote:
quote:
valla o kapılar karantinadan kapanıyor yani belli bir süre dövüşcen sonra kendi açılacak , en azından çoğu odada öyle oluyodu , o piskopat yaratığıda öldürmeye çalışma yarala bırak sakat sakat dolansın daha etkisisz oluyor
bende o kapı açıktı yada kısa süre sonra açıldı.yani kapı sorunu olmadı.yaratık ortadaki oda gibi yapının içindeyken kapıdan içeri girip paneli çalıştırarak o yaratığı odada donduracaksın.sonra bir mekanizma yaratığı paketleyip yukarı alıyor.
-
quote:
quote:
valla o kapılar karantinadan kapanıyor yani belli bir süre dövüşcen sonra kendi açılacak , en azından çoğu odada öyle oluyodu , o piskopat yaratığıda öldürmeye çalışma yarala bırak sakat sakat dolansın daha etkisisz oluyor
Valla hıyarla kapışmıyordum ama kapı hatunun konuşmasından sonra açıldı da ben bunu geç farketmişim
Oyun ilerledikçe daha da zorlaşıyor
-
abi oyun çok korkunç yaw başta hiç korkunç değil dedim ama 1-2 bölüm geçince acayip tırtsmaya başladım hele bi bölüm vardı ışıklar kapalı yaratık sesleri geliyo garip garip sonra önüne çıkınca...
yalnız oyunda biraz kaplama sorunu var galiba duvarlara yaklaşınca filan grafikler bulanık gözüküyo..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 21 Kasım 2008; 16:02:10 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X