Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunun son bölümünde çıkan yaratığı öldürmeye çalışırken tam üstteki sarı yuvaları yok ettikten sonra 2. raunda geçerken oyundan masaüstüne atıyor 3 kere denedim üçünde de aynı grafikleri düşürdüm gene aynı napalım sonunu görmek kısmet değilmiş yaratık öldükten sonra önemli birşey var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

Her şey sonda 50-60 fps alıyorum.

Ancak ilk bölümde böyle iki tane boru gibi bir şey var tekini aktive ediyorum sonra geri geliyor ilerideki demirler yamuk biraz sanırım ondan nasıl düzeltebilirim?

Ben neden 30 fps sabit alıyorum?

Herşey sonda 1680*1050 çözünürlükte AA açık ve tüm ayarlar High'de aldığım fps sürekli sabit (30). Acaba bişey mi sabitliyor bunu?

vsync iı oyundan değil nvidia kontol panelden aç

• Chapter 5 başı burada ne yapacağız yanına gidince kafayı koparıyor yavaşlatma falan denedim olmadı.

Dead Space™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 21 Kasım 2008; 19:15:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ACND

Chapter 5 başı burada ne yapacağız yanına gidince kafayı koparıyor yavaşlatma falan denedim olmadı.

Dead Space™ (ÇIKTI)

o yaratığın kollarını vurmaya çalış , yada bitane patlayan tüp alıp üstüne at .. fırlattığı şeylerinde kollarını vuracaksın yoksa zor ölürler

• son zamanların en iyi oyunu bence. henüz ch 5 teyim ama bu kadarı bile fazlasıyla yeterli.
  • quote:

Burada nasıl zıplayacağız yav bir türlü beceremedim

Dead Space™ (ÇIKTI)

mause sağtuş solda olabilir aynı anda ctrl bascan zıplamak istediğin noktayı secip

•  Dead Space™ (ÇIKTI)

burayı nasıl geççem 7. bölümümün ortaları kapı acılmıor zıplamada yapmıor duvara doğru başka bir formul varmı arkadaşlar.asan sörlen karsıya geçtim ama asansörden cıkmıor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x7sevenx7 -- 21 Kasım 2008; 20:50:33 >
  • Bu oyun doom 3 e benziyor mu?
  • adını koyamadığımbu yaratığı nasıl bitircez
    bu oyun benden 10/10 alıyor abi süper yaa..

geçemediğim yer
     Dead Space™ (ÇIKTI)

beyler burda ne yapmalıyım bu kolu.ateş ediyorum bişey olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

adını koyamadığımbu yaratığı nasıl bitircez
    bu oyun benden 10/10 alıyor abi süper yaa..

geçemediğim yer
     Dead Space™ (ÇIKTI)

beyler burda ne yapmalıyım bu kolu.ateş ediyorum bişey olmuyor.

Onun orta tarafında bi bölge var oraya ateş etmen lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: x7sevenx7

Dead Space™ (ÇIKTI)

burayı nasıl geççem 7. bölümümün ortaları kapı acılmıor zıplamada yapmıor duvara doğru başka bir formul varmı arkadaşlar.asan sörlen karsıya geçtim ama asansörden cıkmıor

Dead Space™ (ÇIKTI)

capter7 ana asansörden d seceneği en alt kat
    gidiş yönüm belli asansör yanastı fakat kapı açılmıor ne yapacaz helppp meeeeeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x7sevenx7 -- 21 Kasım 2008; 22:44:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

Chapter 5 başı burada ne yapacağız yanına gidince kafayı koparıyor yavaşlatma falan denedim olmadı.

Dead Space™ (ÇIKTI)

o yaratığın kollarını vurmaya çalış , yada bitane patlayan tüp alıp üstüne at .. fırlattığı şeylerinde kollarını vuracaksın yoksa zor ölürler

Teşekkürler..bu arada ben de bi bu silah bi de oyunun başındaki silahtan var başka silah yok mu oyunda?

• oyunda 7 tane silah var 4 tanesini taşıyabiliyosun ve store lardan alıp satabilirsin.. store ların nerde olduğuna da haritadan bakabilirsin ..
  • yapımcı iyi ama bu oyundan bişe etmez
  •  Dead Space™ (ÇIKTI)

Burda (5. Bölüm)günlerdir geçemiyorum. gidilecek kapı bi türlü açılmıyor.
    kolları tekrar türeyen canavarla başbaşayım. kesin çözümü varmı bunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatlı -- 22 Kasım 2008; 1:01:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatlı

Dead Space™ (ÇIKTI)

Tam olarak hatırlanıyorum ölmeyen elemanla birkaç kez karşılaşıyorsun birinde kaçıyorsun diğerinde odanın tam ortasında yaralayıp ardından zamanı yavaşlatıp bi makine çalıştırıyorsun ve ölüyordu diğerindede trenin tam arkasında zaman yavaşlatıp öldürüyorduk.

• quote:

Orjinalden alıntı: isk0rpit

quote:

Dead Space™ (ÇIKTI)

Tam olarak hatırlanıyorum ölmeyen elemanla birkaç kez karşılaşıyorsun birinde kaçıyorsun diğerinde odanın tam ortasında yaralayıp ardından zamanı yavaşlatıp bi makine çalıştırıyorsun ve ölüyordu diğerindede trenin tam arkasında zaman yavaşlatıp öldürüyorduk.

Diğer yaratıkları öldür, iyileşen yaratığı yarala, sonra kapı açılacak. Oyunun en zor bikaç bölümünden biri. En zorda oynamıştım, hiç eğlenceli değildi bu kısım.

• quote:

Dead Space™ (ÇIKTI)

BEnim de takıldığım bölüm.

Biraz kapış yaratıklarla sonra kadının konuşmasından sonra kapı açılacak....

• Cevaplar için teşekkürler.
    önceki sayfalarda okumuştum cavavarı yaraladıktan bir süre sonra kapının açılacağını ama defalarca denedim. kaç kere yaraladım.
    diğer küçük canavarları da öldürdüm.
    kapıda açılmıyor kenarda tur atıp canavardan kaçıyorum habire. gözüm de kapıda ama kapının açıldığı falan yok.
  • Kapı hatunun bişeyler anlatmasından sonra açılıyor.

Buna dikkat et bence
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.