Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://img511.imageshack.us/my.php?image=deadspace20081123165648hw9.jpg
    http://img509.imageshack.us/my.php?image=deadspace20081123165637xp9.jpg

capter 6 dayım burda takıldım kapılar kitleniyor ölümsüz yaratık geliyor aşağıda kimyasal yayan yaratık var oda ölmüyor 2 saattir burdayım ne yapacaz arkadaşlar burda

• dostum yanda asansorun yanında kapagı acan bi yer var ona basıcaksın sonra o yaratığın olduğu kapak acılıcak açıldıgı an kapagı yavaşlat ve yaratığı öldür
  • quote:

Orjinalden alıntı: criminalmanne

dostum yanda asansorun yanında kapagı acan bi yer var ona basıcaksın sonra o yaratığın olduğu kapak acılıcak açıldıgı an kapagı yavaşlat ve yaratığı öldür

tmm geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bomb Has Been Planted -- 23 Kasım 2008; 18:40:46 >
  • Oyun sonunda bitti umarım yakında 2. si gelir.
  • Oyunda kıyafetin gücü mü var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cherokee

Oyun sonunda bitti umarım yakında 2. si gelir.

gelirde adam gibi gelir mi bilemicem,EA den söz ediyoruz burda

@ProtezBacak kıyafetin üzerinde 1-2 cihaz var onların gücü var.Sen annaman ama neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

Son bölümde bi çekirdek var kocaman bişey. Üzerine kapsül yerleştirmemiz lazım..

Kapsülü koyuyorum ve diğer duvara zıplayacağım sırada parçalanıyorum. Yani yeterli vakit olmuyor. Bu kolları da yavaşlatamıyorum ya da yavaşlatılacak yeri bulamadım...

Nasıl yerleştiricez bu kapsülü ve dönen kollardan kurtulucaz??

o son bölüm değil ya daha yarısı oyun un..

- orda kürenin üstüne çıkınca hemen diğer tarafa koş uzay boşluğu tarafına o yarı daireleride kolla onlara yakalanmayacağın bir yerden geçeceksin diğer tarafa dönmüyo onlar

Nasıl yarısı değil chapter 7 işte

Tamam dostum deniyelim bunu

• quote:

Orjinalden alıntı: ABUX

millet level6 suitim nasıl star wars imajlı fena şekil bişey

Dead Space™ (ÇIKTI)

ya ben 7.ci bölümdeyim sen bu elbiseyi nasıl aldın ben level süit 4deyim knedikendine cıkımıyomu bu elbiseler bende öle oldu nasıl aldın arkdaşım o elbiseyiiii

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

Son bölümde bi çekirdek var kocaman bişey. Üzerine kapsül yerleştirmemiz lazım..

Kapsülü koyuyorum ve diğer duvara zıplayacağım sırada parçalanıyorum. Yani yeterli vakit olmuyor. Bu kolları da yavaşlatamıyorum ya da yavaşlatılacak yeri bulamadım...

Nasıl yerleştiricez bu kapsülü ve dönen kollardan kurtulucaz??

o son bölüm değil ya daha yarısı oyun un..

- orda kürenin üstüne çıkınca hemen diğer tarafa koş uzay boşluğu tarafına o yarı daireleride kolla onlara yakalanmayacağın bir yerden geçeceksin diğer tarafa dönmüyo onlar

Nasıl yarısı değil chapter 7 işte

Tamam dostum deniyelim bunu

ohhhh sewindim şimdi chapter 7 daha yarısımı oyunun bende sonlar geldim herhal die üzülüyodum

• ya beyler bide şu süit işini bi söleyin bende 3bölümde bir süit cıkıo 7ci bölümde level süit 4 cıktı dahaa ve para yok ortalıkta silahlaaarı geliştirmek zor cünkü o yuvarlak zımpırtılar nadiren cıkıo satın almaya kalksak 10000 ytl deli paraa can bile alamıorum ben beee
  • İlk bölümü bitirdim 2. bölümü yüklüyor daha kontrolu ele almadan adam kendiliğinden yere yatıyor ve ölüyor. Bir bug sanırım. Nasıl geçebilirim oynayamıyorum şuanda adam ölüyor sürekli
  • Level 6 suit nedir yaw?

Kaç chapter bu oyun? Sanırım arkadaş oyunu tekrar başlamış military suit ile ama ben görmediğim için tam olarak emin olamadım. Çünkü o sahne ilk chapterlerden çekilmiş yani ileriki bir seviyede karşımıza çıkacak bir suit değil o
  • Kapsülü çekirdeğin üstüne hangi tuşla bırakıyoruz acil yardımınızı bekliyorum beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: criminalmanne

Kapsülü çekirdeğin üstüne hangi tuşla bırakıyoruz acil yardımınızı bekliyorum beyler

Dönen kollu çekirdekten bahsediyorsan her zamanki gibi USE tuşu [E] Yani
  • quote:

Level 6 suit nedir yaw?

Kaç chapter bu oyun? Sanırım arkadaş oyunu tekrar başlamış military suit ile ama ben görmediğim için tam olarak emin olamadım. Çünkü o sahne ilk chapterlerden çekilmiş yani ileriki bir seviyede karşımıza çıkacak bir suit değil o

Oyun toplam 12 bolumden olusuyor arkadasım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

quote:

Level 6 suit nedir yaw?

Oyun toplam 12 bolumden olusuyor arkadasım

Ciddi misin?

Ben 7 bölüm sanıyordum.

iyi o zaman 4 bölüm daha heyecana devam edicez...

• Oyuna tekrar başladiğin zaman alıyorsun o giysiyi. 12 bölümde toplam 5 suit var. Bütün ekipmanlarınla birlikte oyuna yeniden başlayabiliyorsun. SOnsa suit 6 açiliyor paran varsa aliyorun. O sahne 2 veya 3. bölümden çekilmiş.
  • Oyunun devamını yapabiliriz gibi bitti oyun.
    Gerçekten çok gerildim oynarken.Uzun zamandır bir oyun beni bukadar heyecanlandırmamıştı açıkçası.
    Far Cry 2 fiyaskosundan sonra bu oyun ilaç gibi geldi.Ayrıca oyunun uzun olmasıda çok iyi olmuş.COD WoW 2 akşamda bitmişti .Bu ne böle oyun dediğin uzun olur biraz dimi.
    EA tam gözümden düşmeye başlamıştıki tekrar gözüme girdi bu oyunla :)
  • 9 uncu capterde sarı toplarla ne yapcaz delikten asağimi atcaz onları bir türlüü cözemedim
    tmmdır hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radikal1 -- 24 Kasım 2008; 23:14:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: radikal1

9 uncu capterde sarı toplarla ne yapcaz delikten asağimi atcaz onları bir türlüü cözemedim

evet . 1 tane bile kalmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.