Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bende bu akşam başladım oyuna, o nasıl bir başlangıçtır ya. Bi de kulaklıkla oynim dedim ödüm patladı valla...

Bu arada fare ile oynanış güzel ama bir de gamepad ile denicem bakalım nasıl olcak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Ya bende bu akşam başladım oyuna, o nasıl bir başlangıçtır ya. Bi de kulaklıkla oynim dedim ödüm patladı valla...

Bu arada fare ile oynanış güzel ama bir de gamepad ile denicem bakalım nasıl olcak...

Bende o başlangıçta yerdeki canavar canlanıyor ya orda tırsmıştım. Seste açıktı. Artık yerdeki canavarlara daha temkinli yaklaşıyorum.

• Arkadaşlar msj'lara dikkat edelim.Spolier olmasın lütfen..Beni acayip sardı oyun..Baştan hevesimiz kaçmasın...
  • Ya gamepad desteği yok muydu bunun? Ayarları yapamadım...
  • quote:

Ya bende bu akşam başladım oyuna, o nasıl bir başlangıçtır ya. Bi de kulaklıkla oynim dedim ödüm patladı valla...

oyun bir cok avrupa ülkesinde dağitimi yasaklandı sebebebide öd patlatıor olması
    saka bir yana geçekten sonzamanlarda assasin -craycis-cod tan sonra cıkan en iyi fps bu hiç bir oyun beni bukadar sarmammıştı cabuk bitecek die günde 1 yada 2 bölüm oynuom tadını ala ala aksam oynuom sesini sonuna kadar aççıom cok süper bir atmosfer oluyor

oynamayanlara şiddetlle bu oyun tavsiye edilir

• Ya benim oyunda seslerde bi problem var. Sesler takıla takıla geliyo, görüntüde problem yok, bir süre sonra da exe hatası verip kapanıyor...
  • quote:

Ya benim oyunda seslerde bi problem var. Sesler takıla takıla geliyo, görüntüde problem yok, bir süre sonra da exe hatası verip kapanıyor...

Şifada problem olabilir. Bence bi .exe değişikliği yap.

Ama kaçırma bu oyunu derim
  • oyunu bitirp ikinci kere daha oynamaya başlayınca verildi

quote:

Orjinalden alıntı: ilksenhan

quote:

Orjinalden alıntı: ABUX

millet level6 suitim nasıl star wars imajlı fena şekil bişey

Dead Space™ (ÇIKTI)

ya ben 7.ci bölümdeyim sen bu elbiseyi nasıl aldın ben level süit 4deyim knedikendine cıkımıyomu bu elbiseler bende öle oldu nasıl aldın arkdaşım o elbiseyiiii

• arkadaşlar oyunu almadan önce yapılmış animeyi izledim muhteşem oyunda bi harika düşüşnenler içiçn imzamdaki sistemle 1280*768 full ayarlara yakın oynuyorum tavsiye ederim nefis bir oyun...yanlız arkadaşlar ben şu an 3 bölümdeyim ve geminin motorlarına yakıtı verdim ve manuel olarak açmaya gidicem ama uzay boşluğuna çıkıp atladığımda karşıdaki kapıya sürekli oyundan çıkıyorum bu bug mı bugsada ea bi yama çıkardımı bu sorunlar için...yardımlarınızı bekliyorum...yeniden yükleme bi çözümmü yada önerileriniz...
  • Kesin çözümü topuklamakBen öyle yapmıştım niye uğraşiyimki.
  • arkadaşlar dead space oyununu internetten indirmeyi düşünüyorum.torrentten indiremiyorum vuze programı hata veriyor ve indirmiyor.halbuki gecen pes 2009 u indirmiştim.nasıl download yapabilirim bu oyunu?? kusura bakmayın biraz acemiyim bu konularda.
  • beyler burayı nası geçecem
     Dead Space™ (ÇIKTI)
    burda asansöre binmem lazım ama benerken bu yaratık kafamı koparıyo..Binemiyorum asansöre nası binecem ?Kaç şarjör boşalttım ölmüyo keratebide hayvan gibi bağırması yokmubeyler bu yaratığı c ile dondursam bile yine hareket ediyo..Yani dondurup asansöre binme gibi bi şansım yok..
    Yardımcı olursanız sevinirim..
    Selam ve dua ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 25 Kasım 2008; 15:55:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

beyler burayı nası geçecem
     Dead Space™ (ÇIKTI)
    burda asansöre binmem lazım ama benerken bu yaratık kafamı koparıyo..Binemiyorum asansöre nası binecem ?Kaç şarjör boşalttım ölmüyo keratebide hayvan gibi bağırması yokmubeyler bu yaratığı c ile dondursam bile yine hareket ediyo..Yani dondurup asansöre binme gibi bi şansım yok..
    Yardımcı olursanız sevinirim..
    Selam ve dua ile..

yaratığın göbeğinden kollar cıkıor duvara doğru bağlanıor o kollara ateş et 15 snde geçersin yaratığı

• Sıkmaya başladı bu yav , kapı açılmıyor 15 dakikadır yaratıklarla savaşıyorum.

Dead Space™ (ÇIKTI)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ACND

Sıkmaya başladı bu yav , kapı açılmıyor 15 dakikadır yaratıklarla savaşıyorum.

Dead Space™ (ÇIKTI)

orda meydanda camlı bir bölme var yaratığı orda kıstırıp zamanı yacaşlatmaya bas sonra hızla odaya girip paneli aktif et yaratık ölüor kapı açılıor

• O kapıyı açmak için o açılmayan kapının sağında bir kapı var oraya gir orda bir meydanın içi var değişik biyer canavarı oranın içine götürmeye çalış götürünce ona yavaşlatma at.Sonra açılmayan kapının yanına git(hızlı olman lazım) orda bir ekran var ona bas sonra canavar oranın içindeyken ölür ve kapıda açılır.
  •  Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)

bende 11. bölümde kaldım vagonu gemiye yerleştirdik sonrasında yukarki odaya cıktım fakat odaya cıktığımda kızdan hiç bir hareket göremedim yanımdaki klavyeyede dokunulmuor hiç bir tuslan burda ne yapacaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radikal1 -- 25 Kasım 2008; 20:21:27 >

• Orda kadının yanındaki bir ekran var oraya tıklıycen.
  • tıklanmır o klavye gibi gözüken zaten kırmızı yanıor hiç bir şeye tepki vermıor
  • eğer yanlış hatırlıyorsam direk gemiye gitcen galiba.Gemiye binince kadın gelıo zaten merak etme.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.