Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: takeru

Bu türde çıkmış kaliteli bir çok oyun nedense az ilgi görüyor güdük oyunlara sayfalarca yorum var bu oyun için bu kadar yorum az bence. Oyuncuyum diyen adam bu oyunu oynamamışsa yazık etmiştir, başka bişey demiyorum.

İnsanlar kabus görürüm diye mi oynamıyor acep?

gerçekten herkez bu tarz oyunlarıı kaldıramayabilir .. örneğin ben AVP yi oynarken sandalyeden düşen insanlar tanıyorum adam diyor "oyun mu oynayacam altıma mı dolduracam "haliylen oynamıyor

ancak gerçek şuki video oyunlarında heycan bu tür gerilim aksiyon öğeleri ile keyif veriyor.. herkezin oynayabilceğği tarzda önüne geleni vur ilerle tarzıı bir oyunda değil , onun için bu tarz oyunlarıı denemeyenler sadece oyun oynuyolardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 17 Kasım 2008; 18:43:59 >

• Oyunda neden herkes takılıp duruyor? B tuşuna basın sık sık, nereye gideceğinizi öğrenin. Çok zor bulmacalar da yok. Elektriksiz kapılarda yapmanız gereken tek şey güç kaynağını bulmak. O anten bölümünde de kırık antenleri çıkartın, her sıranın ilk boşluğuna bir tane mavi anten koyun. Yerçekimsiz ortamda da aynı şekilde B tuşuna basıp yolunuzu bulun. Önüne gelen ekran görüntüsü atıp yardım istiyor. Kızmayın ama kabak tadı verdi. Sorun ölmekse, o her oyunda var. Ölmeyeceksiniz diye bir kural yok.

Not: Oyunu bir kere bitirdim, ikinci oynayaşımda 4. bölüme kadar gelip oyunu sildim. Çünkü korkutucu özelliği kalmadı. Anlamsız aksyiona dönüştü. Bir kere bitirip tadında bırakmak gerekiyor. Zaten Military Suit'in üst seviyeleri var mı diye devam etmiştim. Yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 17 Kasım 2008; 19:26:53 >
  • - evt bende bitirdim ... son bölüm zordu hakkaten.. bos dan önceki bir kaç karantina odasında mermi sıkıntısı çektim epey stres oluyo :) son boss ise ne çok zor ne kolay ama heycanlı ve orjinal idi

EA malın gözünü vurmuş hakketen oynadığım en iyi EA oyunuydu diyebilirim , atmosfer silahlar , karekterler bilhassa çok özgün olmuş.. korku öğesi çok güzel ayarlanmış atmosferi tamalıyor , ayrıca save olayıda gerilimi ve haycanı arttıran bir başka unsur , save yerine gelince, insan resmen bir rahatlama yaşıyor buda oyun un nekadar sizi gerdiğinin bir kanıtı.. ayrıca her save noktasında size gelen rahatlamadan sonra tekrar paldır küldür devam etme isteği doğuyor insanda ve diğer save noktasına kadarda bırakamıyosunuz.. yani acık kendinize hakim olmasanız bir oturuşta oyun un yarısı biter.. yarısı diyorum çünki oyun gerçekten uzun..
    oyundaki silah geliştirme alım satım olaylarıda ayrı bir tat katıyor bir manada sınırlıda olsa karekter geliştirme olayıda eklenmiş yani , bu arada düşmanlarda gelişiyor tabi ve güçleniyor

grafikler ve fizik motoruda bir harika , özellikle yaratıkların öldürülme sahneleri çok güzel tasarlanmış, silah efektleri yaratıkların kopan uzulları, yerçekimsiz ortamdaki hareketler falan çok gerçekci ve orjinal olmuş.. ışık efektleri bilhassa oyunda görsel bir şölen sunuyor..

- negatif yanlarına gelirsek ilk başlarda kontrol ve kamera açısı biraz sıkıntı yaratıyor ve kalabalık düşmanlarda size çok yaklaşırlarsa görmeniz zorlaşıyor gerçekten.. bunun haricinde oyunda AA açılmıyor malesef ve kırıklar bazen çok göze batıyor .. gene bazı yerlerde kaplamalar zayıf kalıyor özellikle ışık efekti olmayan yerlerde

bu arada oyun ss lerinden bir iki wallpaper hazıırladıım..

Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 17 Kasım 2008; 21:10:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: isk0rpit

quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Dead Space™ (ÇIKTI)

Burayı asansörle çıkınca yukarda bir kapı var orayı bir türlü açamadım jeneratör gibi birşey lazım galiba nasıl geçeceğim bu bölümü

Hayır yukarıdaki kapının yanında ki panele ateş et açılcak kapı.

Saolasın hocam

• Beyler oyunu kuruyorum bilgisayara herşeyini tam olarak yapıyorum. Ama oyuna giriceğim zaman bu hatayı veriyor. Nasıl çözücez bunu ? Oyunu 50 defa silip yükledim.
     Dead Space™ (ÇIKTI)
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

Orjinalden alıntı: ilksenhan

beyler silah geliştirme yaptım ama sanırım bu younu belli yerlerinde olan kutulardan oluyo oda yuvarlak bi kutunuz varsa oluyo peki bu satma alma nerden oluyo onu cözmedim ben gerci tırsa ıtrsa sağa sola bakmaktan arkamı dönmeye korkuyorum nasıl yapılıyo o

:) bak çevrene yahu , bir çok malzeme bulacaksın , bazı kutuları kırabilirsin, bazılarıda açılıyor gene bazı dolaplardan malzeme çıkıyor..

alma satma işi ise store lardan oluyo, haritayı aç ordada simge olarak gösterir , geliştirme olayı ise bench masalarından oluyo oda haritada gözükür

teşekürler arkdaşım 2ci bölüme cıkınca heryerde storeler cıktı halettim de bu oyunu oynmadan önce sakinleştirici almak lazım kolay
    kolay kokrkan insan değilim korku filimlerinide bayılırımda oyun fena geriyo beni daha oyun acılırken EA yaptığı ayıp kardeşim weriyo coşkuyu veriyo çoşkuyu kolaysa oyna maxsimum dayanma limitim 45dakka sona bünyeyi dinlenmeye alıyorum artı spce basınca yere ayağıyla vurup bağırması cok hoşş olmuş oyun cok güzel nedimkki başkaaaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: çaDo

Beyler oyunu kuruyorum bilgisayara herşeyini tam olarak yapıyorum. Ama oyuna giriceğim zaman bu hatayı veriyor. Nasıl çözücez bunu ? Oyunu 50 defa silip yükledim.
     Dead Space™ (ÇIKTI)

ialaçtan gibi geldi,bana netten taze ilaç ara olmayada bilirde tabi ama genelde exe hatası ilaçtan die biliyorum
  • Ya merak ettim bu tek bacak olayını. Tek bacakla nasıl oynadınız anlamadım yav? Sekerek mi? Yoksa bir çeşit bug mı var oyunda?

Bu arada 2 defa mediumda bitirdim. Hiç bir şey işlemiyor nerdeyse, tüm özellikler ve silahları fulledim. Impossible da oynayayım diyorum, bitirince ne hediyeler verecek merak ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaDo

Beyler oyunu kuruyorum bilgisayara herşeyini tam olarak yapıyorum. Ama oyuna giriceğim zaman bu hatayı veriyor. Nasıl çözücez bunu ? Oyunu 50 defa silip yükledim.
     Dead Space™ (ÇIKTI)

Bunu bi dene arkadaşım

http://www.dosya.tc/vsredist.rar.html

• bu oyunu yılın oyunu seçsem ayıp etmiş olmam sanırım ...her yönden mükemmel bence ..helal olsun adamlara...demekki uğraşınca oluyor.....oyun çıkana kadar yetkililer gıkını bile çıkarmadı...hep oyuncular oynayıp karar verecek denildi.....helal olsun reklama bile ihtiyaçları olmadığını gösterdi....bir baş yapıt...diğerlerine bakalım...sırf satmak için far cry 2 ne reklam yaptı...sonuç fiyasko........nfs o kadar reklam ajansıyla anlaşıp afiş delisi yaptı şehirleri sonuç o da fiyasko....korkuyorum gta 4 ten.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: inan1981

bu oyunu yılın oyunu seçsem ayıp etmiş olmam sanırım ...her yönden mükemmel bence ..helal olsun adamlara...demekki uğraşınca oluyor.....oyun çıkana kadar yetkililer gıkını bile çıkarmadı...hep oyuncular oynayıp karar verecek denildi.....helal olsun reklama bile ihtiyaçları olmadığını gösterdi....bir baş yapıt...diğerlerine bakalım...sırf satmak için far cry 2 ne reklam yaptı...sonuç fiyasko........nfs o kadar reklam ajansıyla anlaşıp afiş delisi yaptı şehirleri sonuç o da fiyasko....korkuyorum gta 4 ten.......

• Burada nasıl zıplayacağız yav bir türlü beceremedim

Dead Space™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 18 Kasım 2008; 15:15:28 >
  • yere doru nişan alıp ctrl tuşuna bas...
  • direk siliyorum grafikler süper ama adamı komple görüyorum ve alışık değilim ilginç bi oyun sadece silahı görseydim fps gişbi omamış
  • dead space'e pazar gecesi başladım dün gece bitirdim.benim için kesinlikle 2008'in en iyi oyunu oldu diyebilirim.böyle klişe bi konunun da bu kadar güzel işlenebileceğini düşünmezdim ama adamlar yapmış. çok ta optimize yapmış hem de. 8500gt sonic ile 1024x768'de full grafik sorunsuz oynadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mami23®

direk siliyorum grafikler süper ama adamı komple görüyorum ve alışık değilim ilginç bi oyun sadece silahı görseydim fps gişbi omamış

Erken karar verme oyna biraz alışacaksın. Eğer silersen pişman olacağın bir oyun..

Bu arada 5. bölümde bi yaratık var deli oldum. Çok merem bişey. İlk defa bu kadar tırstığım bir bölüm oldu ve şuan oyundan çıkmış bulunmaktayım. Yarın devam edicem gece gece iyi gelmiyor
  • Oyunda takılan arkadaşlar için bende tecrübelerimi paylaşayım once bench makinelerinde silahınıza yüklenin ben birkaçdenemeden sonra baştan başladım oyuna ve pulse rifle silahını full up. ettim max. halde 175 mermi alıyor 2.ateş seçeneğinde (sağtık+space) silahı yukarı kaldırıp heryere ateş açıyor diğer bir avantajı mermileri üstümüzde 100 er adet saklanıyor 5 slot fulleseniz yeterli silah ve elbise yükseltmeleri için gerekli olan nodesleri arayıp bulun bir odaya girince iyice kurcalayın girmedik oda tuvalet brakmayın en fazla 2 silah kullanın etrafta ne var ne yok toplayın gereksizleri satın (satmak için store a girince klavyenin yön tuşlarına basarsanız inventory bölümünde ne varsa satabilirsiniz) lvl 5 ve ondan sonra gelen bir düşman var oldukça iri onunla kapışırken yavaşlatmayı kullanın(sağtık+c) birincisinden bayılcak 2.de ölcek yerçekimsiz ortamlarda zıplamak için sağtık+ctrl kullanın silahınızın geliştirmesi bittikten sonra başlığı geliştrin can ve hava barınız yükselsin ikitane hızla dönen zımbırtıyı yuvaya iktirmeye çalştığınız yerçekimsiz yerde önce yavaşlatma yapın sonra makineleri yuvasına iktirin gemin dışında havasız ortamda meteorların üstünüze düştüğü yerde üstünüzde 2 tane hava tanki olsun yolda kullanırsınız meteorlar düşmeden saklanın bitince bir sonraki sipere geçin radarların olduğu yerde çalışan yeşilleri tam ortada daire içinde toplayın arasıra ahtapot kolları gelicek bazı bölümlerde eklem yerindeki şişliğe ateş edin yönünüzü bulmak için b yada ctrl tuşunu kullanın çok meraklı olun heryeri karıştırın ne varsa toplayıp satın üşenmeyin satmak için geri dönün storun önünden geçerken gerekszileri satın ki yer açılsın üstünüzde oynarken acele etmeyin çünkü 2. oynayışınızda kabak tadı vericek korku kalmıyacak ezbere dönücek oyun o yüzden 1 kere oynayın yavaş yavaş tadını çıkarın yaratıklarlar kapışırken fantezi yapmayı unutmayın yavaşlatmayı kullanın arasıra çevrenizde patlayıcı varsa üzerlerine fırlatın ayaklarını koparıp daha sonra size doğru gelirken (space)domates ezer gibi ezin :D

• iigüzel yazmışında etrafı nasıl gezelim zati yusuf yusuf oynuyoum bi tuvalete bakim dedim paraneyin bişşey buluruz bir müzik giriyo bir efek giriyo tamam diorum herşeyin sonu:)):)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilksenhan

iigüzel yazmışında etrafı nasıl gezelim zati yusuf yusuf oynuyoum bi tuvalete bakim dedim paraneyin bişşey buluruz bir müzik giriyo bir efek giriyo tamam diorum herşeyin sonu:)):)))

oyun un keyfide orda zaten.. gülhane parkında dolaşmıyoz ya
  • Burada ne yapacağız o şeyleri birleştiremiyorum

Dead Space™ (ÇIKTI)
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.