Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sekildeki dizim nasil olmali ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

Dead Space™ (ÇIKTI)

sekildeki dizim nasil olmali ?

yesiller varya onları en içte yuvarlak yapcaksın ,

yani

o o
    o o
    o o
    olan yer varya en içte , oraya diziceksin yeşilleri.

edit: mesaja alıntı yap orada o ların nasıl olcagını dizdim o larla.mesajda düz görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 15 Kasım 2008; 7:43:35 >
  • ya arkadas bende 3-4 yerde takıldım bu oyunda.. Tamam paylasim falanda, her oyunu alan ayni yerde takılıp aynı yeri soruyor..
    Takildigin yeri giriniz you tube'e yada bir video sitesine .. level 5 chapter 4 gibi yazarsanız tum cozumu izleyebilirsiniz.
  • buyrun size oyundaki en sinematik ölüm ve yeniden doğuş sahnesi

http://www.youtube.com/watch?v=lbR49Qaut9k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 15 Kasım 2008; 11:53:32 >
  •  Dead Space™ (ÇIKTI)

Burayı asansörle çıkınca yukarda bir kapı var orayı bir türlü açamadım jeneratör gibi birşey lazım galiba nasıl geçeceğim bu bölümü
  •  Dead Space™ (ÇIKTI)

bende burda kaldım bi yardım edermısınız vagonu cektim bundan sonra ne yapacam bi türlü bulamıyorum böülüm 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radikal1 -- 15 Kasım 2008; 23:09:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: radikal1

Dead Space™ (ÇIKTI)

bende burda kaldım bi yardım edermısınız vagonu cektim bundan sonra ne yapacam bi türlü bulamıyorum böülüm 3

upup
    acil bilgisayar basında kaldım bölümü gecenlerin yardımını bekliyorum
  • Üstündeki kolu kinesis mi kinetikmiydi neydi yeteneğinle tut ve aşağı çek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Dead Space™ (ÇIKTI)

Burayı asansörle çıkınca yukarda bir kapı var orayı bir türlü açamadım jeneratör gibi birşey lazım galiba nasıl geçeceğim bu bölümü

Hayır yukarıdaki kapının yanında ki panele ateş et açılcak kapı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

Üstündeki kolu kinesis mi kinetikmiydi neydi yeteneğinle tut ve aşağı çek...

i de nasıl yapacaz o işi onu soruyom zaten hangi tuşlarlar kinetik yapacaz beceremedim yardım pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: radikal1

quote:

Orjinalden alıntı: leco

Üstündeki kolu kinesis mi kinetikmiydi neydi yeteneğinle tut ve aşağı çek...

i de nasıl yapacaz o işi onu soruyom zaten hangi tuşlarlar kinetik yapacaz beceremedim yardım pls

Kinetik için silahın namlusunu kinetik yapacağın edevata doğrultup fare sağ tuş ile (belkide sol) denersin artık, F tuşuna basılı tutacaksın, ve istediğin yöne doğru çekeceksin.
  • bitmedişu cod5 kurdum oynamıodum dayanamadım başlim dedim arkdaş nasıl sesler onlar tek başına oynanmaz bu oyun artı kmara acısı kontroller süper
  • Oyunu şimdi bitirdim. Resmen film tadında bi oyun olmuş. Çok iyiydi. Bu arada oyunda amma çok ses kaydı ve ufak videolar çıkıyor. Ayzik aşşa Ayzik yukarı, herkes bizden medet umuyor. Ayzik tirtmein bana dedim en sonunda.

Son bölümü tek bacağım kopuk olarak oynadım. Sizdede böylemiydi?
  • Arkadaşlar oyunu pc de bitiren varmı?12. bölümdeki canavar 2 gözü kalınca yakalıyor ayağımızdan,onlarıda patlatıyoruz, yinede yiyor bizi.farkettim ki en son kalan gözü en yakın mesafeden patlatmak gerek,yani tam yutulmadan önce.o zaman yere bırakıyor , fakat yere inincede kitleniyor oyun,c# time debugger çıkıyor,bu sorunu yaşayıp halleden var mı?ya da bi patch falan varmı bildiğiniz, sitesinde pc için patch yok yazıyor.nası bi bagdir bu anlamadım.
  • arkadaslar 10 bölümü geçemiyorum uzay mekigine diskleri koyuyorum odaya gidiyorum test bilmem nesi diyor oradaki ekranı gösteriyor ama birşey yapılamıyor yardımcı olun lütfen
  • test bilmemnesi geminin motorlarını test ediyor,o ölmeyen yaratığı orda yavaşlatıp motorları çalıştırarak yakacaksın onu,ölcek böylece.
    12. bölümde sende benim yaşadığım sorunu yaşarsan ve çözersen bende senden cevap beklerim di mi?beklerim beklerim,hadi bakalım...
  • oynadım gercekten dehset oyun tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karganyan

Arkadaşlar oyunu pc de bitiren varmı?12. bölümdeki canavar 2 gözü kalınca yakalıyor ayağımızdan,onlarıda patlatıyoruz, yinede yiyor bizi.farkettim ki en son kalan gözü en yakın mesafeden patlatmak gerek,yani tam yutulmadan önce.o zaman yere bırakıyor , fakat yere inincede kitleniyor oyun,c# time debugger çıkıyor,bu sorunu yaşayıp halleden var mı?ya da bi patch falan varmı bildiğiniz, sitesinde pc için patch yok yazıyor.nası bi bagdir bu anlamadım.

Ben daha az önce bitirdim, hemde 12. bölümün tamamını tek bacakla oynadım.
    Son bölümdeki canavar beni ayağımdan yakaladığında nişan alarak o sarı şeyleri vurdum, neyse artık onlar. Sonra beni yere atı, ayağa kalktım tekrar ateşe devam. Sarı şeylerin tamamını vurunca öldü garibim. Bu arada benide bi kaç kere sarstı. Ama kazanan ben oldum. Bug falan yok orda. Yere indiğimde aynen devam etmiştim.

•  Dead Space™ (ÇIKTI)

burada takildim ?
  • o dedigini yaptım yandı ama hala olmuyor nedense Karganyan valla bulamadım :)
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.