Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)

bunlarda dead space den

Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Kasım 2008; 22:07:28 >

• adam gibi first person açısı yokmu bu oyunun, midem bulanıyo bundada böyle yandan yandan oynayınca
  • quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

Arkadaşın dediği doğru. Neden aklıma gelmedi bu

Ben de vsnc'nin 60 a sabitleyeceğini düşünerek hiç bakmadım buna. Kapadım ve fps 70-120 arasında değişiyor. 70 altına inmedi

quote:

Orjinalden alıntı: evohan

oyun içindeki vycnc ayarı hatalı evt ondan yapabilir ben driverdaki ayardan bahsetmiştim

anladım.bende ilk vsync kapalı oynamıştım görüntü yağ gibi akıyordu.sonra açayım dedim baktım 30 fps te takılı ve kasıyor.eski haline getirdim. :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

adam gibi first person açısı yokmu bu oyunun, midem bulanıyo bundada böyle yandan yandan oynayınca

ilk başta öyle oluyo gerçekten bende ilk oynarken tv de falan oynadım sonra yavaş yavaş monitorede alıştım oyun uzun alışıyosun zaten
  • neyse sen oynuyosan iyidir kesin oynayalım bizde ozaman, ama first person kamerası koymamaları eksiklik bence...
    quote:

quote:

adam gibi first person açısı yokmu bu oyunun, midem bulanıyo bundada böyle yandan yandan oynayınca

ilk başta öyle oluyo gerçekten bende ilk oynarken tv de falan oynadım sonra yavaş yavaş monitorede alıştım oyun uzun alışıyosun zaten
  • anaa ondanmış demekki bende neden 30 a sabitledi bu frame i diyodum
    quote:

Orjinalden alıntı: kirmizibulten
    quote:

oyun içindeki vycnc ayarı hatalı evt ondan yapabilir ben driverdaki ayardan bahsetmiştim

anladım.bende ilk vsync kapalı oynamıştım görüntü yağ gibi akıyordu.sonra açayım dedim baktım 30 fps te takılı ve kasıyor.eski haline getirdim. :)
  • quote:

neyse sen oynuyosan iyidir kesin oynayalım bizde ozaman, ama first person kamerası koymamaları eksiklik bence...
    quote:

quote:

oyna tabiki fps kamerasıda ek olarak konabilirmiş belki evet ancak sadece fps yapamazlar böyle oyunlar tps den atmosferi daha iyi yansıtıyo birde adamın kıyafeti üstüne çok durmuşlar karekterin hareketleri animasyonları falanda öyle, mutlaka karekteride gösterecekler yani

• oyun süperde birtek adamın yürümesine uyuz oldum kambur yürüyor sanırım fazla tırsmaktan kamburu çıkmış garibiminin yusuf yusuf oluyorum onun böle yürüdüğünü gördükçe
  • Adam neden sol tarafta onu anlamış değilim.
  • Ya o borunun gitmesini nasıl yavaşlatıcam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABUX

oyun süperde birtek adamın yürümesine uyuz oldum kambur yürüyor sanırım fazla tırsmaktan kamburu çıkmış garibiminin yusuf yusuf oluyorum onun böle yürüdüğünü gördükçe

bence kafasındaki komik görünüşlü kaskın ağırlığı yüzünden kambur duruyor.
  • görüntü yönünden ben de pek alışamadım, biraz rahatsızlık verdi. gerçi yarım saat kadar oynadım umarm hissetmem tekrar. aslında adamı biraz daha uzaktan görseymişiz hiç sorun olmayacakmış. bu şekilde görülebilir alan çok az. ea yı da tebrik etmek lazım bu kadar sıkı bir oyun nasıl yaptırdılar anlamış değilim
    2600xt
    p4 3ghz
    2 gb ram ile 1024*768 pikselde tüm ayarlar yüksekte oynayabiliyorum bu da ayrı bir güzellik.
  • olabilir walla hiç aklıma gelmemişti katalitik soba gibi kıyafet e zor tabi taşıması

quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

Orjinalden alıntı: ABUX

oyun süperde birtek adamın yürümesine uyuz oldum kambur yürüyor sanırım fazla tırsmaktan kamburu çıkmış garibiminin yusuf yusuf oluyorum onun böle yürüdüğünü gördükçe

bence kafasındaki komik görünüşlü kaskın ağırlığı yüzünden kambur duruyor.

• Neredeyse "0" grafik hatasıyla oynadığım tek oyun
    Çok ufak şeyler haric hiç iç içe geçen yaratıklar,kafası kapının bi tarfında diğer kısmı diğer tarafında olan yaratıklar vs. görmedim
    Hiç birine rastlamadım.Gerçekten çok etkileyici ve korkutucu bi atmosferi var...
    Hele yerde ölü duran yarartığa basınca yada havada uçuşan bi organa vurunca çıkan ses...bayılıyorum o sese insanı gaza getirior
    Fakat anlamadıgım o İsaac'in botu kaç kiloAdam yere bir basışıyla koca uzayı titretiyor resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-MAC*1 -- 14 Kasım 2008; 17:41:45 >

• @evohan The Thing'de süper oyundu eksiği biraz ses atmoferiydi.

Bu arada kocaman bir Astroid var patlatacakmıyız ne yapacağız o bölümde
  • quote:

Orjinalden alıntı: byrd

@evohan The Thing'de süper oyundu eksiği biraz ses atmoferiydi.

Bu arada kocaman bir Astroid var patlatacakmıyız ne yapacağız o bölümde

dönene halkaların olduğu astroidi diyosun galba evt onu üstüne çıkıp bir çeşit bomba yerleştirecen halkalardan kurutlup uzay boşluğuna doğru yürü astroidin üstünde iken ..
  •  Dead Space™ (ÇIKTI)

ben burayi gecemedim. su yuvarlak sey yolumu kapiyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 14 Kasım 2008; 18:36:41 >
  • Biraz önce bitirdim başından sonuna kadar harika bir korku oyunu yapmışlar ben çok beğendim oyunu bitirdikten sonra yeni bir elbise verdi bu daha şekil :D

Oyuna bu elbise ve full up. yapılmıs otomatik tüfek ve elbise (130 sn hava)ile başlamak isteyenler için save dosyasını gönderiyorum belgerimde bulabilirsiniz oyunun savelerini.

http://www.dosya.tc/Deadspacesave.rar.html

Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isk0rpit -- 14 Kasım 2008; 18:45:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

Dead Space™ (ÇIKTI)

guncel
  • quote:

quote:

Dead Space™ (ÇIKTI)

guncel

onu f ile tutup çekebiliyosun ama yukardan çekeceksin sanırıım kinesis simgesi olan yere hedef alman lazıım

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.