< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dead Space Remake [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
1 aylık ea play pro üyeliği ile oynanabiliyor.
-
Kaç gb
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunun PC versiyonunu oynadım. RTX 2060'lı sistem de ultra ayarlarda genel olarak 60 fps alsamda, stutter olayı var arkadaşlar. Callisto gibi olmasa da yeni bölgelere geçince oyun azda olsa tekliyor.
Onun dışında grafikler, atmosfer, sesler muazzam. Sanırım RE 1 Remake'den bu yana yapılmış en sadık ve en güzel Remake'lerden biri. EA Play Pro ile 150 liraya oyunu alıp oynayabilirsiniz!
-
Merhaba bu ea play pro'yu steam'de göremedim. PC / Steam'de yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 27 Ocak 2023; 16:55:31 > -
PC'de var ama Steam'de değil, EA App'te.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ea Play Pro ile 2 saat kadar oynadım. Grafikler ve ışıklandırmalar muhteşem. Vuruş hissi aşmış ve eski oyunun epey üzerine koymuşlar. Sesler falan da çok iyi. 3070 laptopimda 1440p ultra ayarlarda DLSS quality mounda RT de açık şekilde 40 - 70 fps arasında oynayabiliyorum. Remake dediğin böyle olur işte dedirtti.
-
Kesinlikle çok beğendim. Özellikle Callisto Protocol’den sonra ohh be dedim. Oynanış, optimizasyon, grafikler, seslendirme, atmosfer üstüne koyabilecekleri her şeyi koyup, oyunu en iyi haline getirmişler. Eski oyunu 3-4 kere bitirmiş olmama rağmen, ilk defa oynuyormuş kadar gerginim. Özellikle kulaklıklarla ve 3D ses ayarıyla 1 saatlik seanslar halinde devam etmeye karar verdim.
Kesinlikle tavsiye olunur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal oyunun türkçe altyazısı çıkmıştı remake ile uyumlu mu arkadaşlar deneyen var mı?
-
Kaliteye bak ne oyunlar yapılıyormuş zamanında sunum, sesler falan harika ishimura yı ilk görüşümüz direk prometheus filminde lv223 gezegenine gelip hollowayin yapıyı ilk gördüğü ve tanrı çizgi halinde inşa yapmaz dediği anda arkadan gelen sesle birlikte hissettirilen duygunun aynısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 28 Ocak 2023; 1:50:59 > -
Oyunun üstünde çok uğraşılmış cidden.
Nick930youtubeReview code provided by EA and Sony. Direct visual and feature comparison of the newly released Dead Space Remake [PC] and the original classic version of the game from 2008. This video covers a ton of content for Dead Space - all spoiler free, including various gameplay features, visual elements, and core changes. Both games are being played on the PC using the highest visual settings, though Dead Space 2008 has been modified slightly to ensure the brightness appears properly. Dead Space Remake also utilizes Nvidia DLSS in its quality preset for all gameplay sequences, but direct asset comparison like models are compared with DLSS disabled. #DeadSpace #pc #Directcomparisonhttps://www.youtube.com/watch?v=X6_raZtsEbwYürürken eller sallanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 28 Ocak 2023; 3:19:54 >
-
oyunu 1 saat kadar oynadım bende, masaüstü 3070 ve 5600x ile 2k tüm ayarlar full - dlss quality de 70-80 fps arası geziyor. Optimizasyon genel olarak iyi bir kez 20 fps lere düştü load yapmam gerekti.
Atmosfer, grafikler, ışıklandırma muazzam olmuş gerçekten. Oynanış için henüz birşey diyemiyorum vuruş hissi tatmin edici.
Bu arada EA play pro halen 999tl ise kaçırmayın. NFS: Unbound ve f1 22 yanında bunu da oynadım zaten parasını çoktan çıkardı. Yakın zamanda star wars jedi survivor gelecek, ilk oyunu çok başarılıydı bu da muhtemelen iyi olacak.
-
PS5 de performans modunda oyunun çözünürlüğü berbat nasıl böyle kötü yapabildiler anlamadım. Aynı konsolda yine performans modunda Calisto muazzam duruyordu mesela. Neyse sanırım PS5 in ömrü çabuk bitti bu sefer. Pc eminim muazzam görünüyordur.
-
oyunu gtx 1070 ile oynayan var mı arkadaşlar? performance nasıl
-
Oyunun optimizasyonu çok da parlak gelmedi bana. Ek olarak shutter çok fazla oluyor.
En hafif RT olan RTAO koymuşlar. Başka bir ayar daha koysalar performans iyice içine göçerdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Hocam day one patchle içine etmişler oyunun cdli sürümünü erken alanlar day one patchden sonra böyle olduğunu söylüyor. Büyük ihtimal bir bug konsollarda. Genel olarak ps5 güzel gözüküyor ama baya. Pcde performans sorunları yaşadım o sebeple konsoldan oynuyorum oyunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 28 Ocak 2023; 11:50:23 >
Evet hocam ben de bu sebeple ps5de devam ediyorum. Ea play proyla oynuyordum ama her yeni bölgede stutter gerçekleşiyor
Grafik ayarlarında "Film Greni" diye bir ayar olacak onu kapatırsanız o piksellik gidecektir..
-
Kapattım hocam motion blur amd fsr dlss ne varsa denedim aynıquote:
Orijinalden alıntı: nolamazGrafik ayarlarında "Film Greni" diye bir ayar olacak onu kapatırsanız o piksellik gidecektir..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X