Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxxErKaNxxx

burgas bizde neden kilitli bileniniz varmı aynı şeyleri oynamaktan sıkıldım. burgasın şehirleri hep kilitli sizdede öylemi.
    Chucky6264 siz şehirleri oynayabiliyormusunuz

Bende sadece burgas açık orda verdiği görevleri oynuyorum diğerleri bendede kilitli ama önceden de söylediğim gibi bence Çin ve Afrika'daki gibi kule görevi olduğu için öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shakur54

quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

quote:

Orijinalden alıntı: Chucky6264

quote:

Beyler nasıl kolay para kazanırız para kıtlığı var bu aralar ben de

1 saatlik money Booster le

bir kaç saat önce ilk defa alıp denedim ama ona da gold dayanmaz

Easy'de supply ya da power run görevine girdiğin takdirde durmadan zombi indirip para kazanabilirsin, 1 saatlik money booster da görev içinde bitmez istersen sabaha kadar para kas. :)

Ohaaa bende diyorum nasıl para kasıyor bu millet bi görevden milyon milyon alan var ben 6bin 7bin idare ediyorum :-D

Bu arada arkadaşlar silah önerisi olan var mi? Mesela melee weaponda bıçak var onu kasıyorum. Çok hızlı salladığı ve saga sola salladığı için etki alani geniş oluyor çok rahat kullanıyor. Levye aldım boşu boşuna kafaya indiriyor mesela diğer Zombileri etkilemiyor, yandan gelip gelip beni tirtikliyorlar

Bi de assault silahı olarak ne onerirsiniz mesela su scar falan iyi mi? En geniş şarjör seçeneği hangisinde

Edit : bende m16, cz75 ve bıçak var. Sizce ilerdeki seçeneğim neler olmalı

bu taktik çok işime yarayacak gerçekten öyle bişey varsa eyvallah

• quote:

quote:

quote:

quote:

Easy'de supply ya da power run görevine girdiğin takdirde durmadan zombi indirip para kazanabilirsin, 1 saatlik money booster da görev içinde bitmez istersen sabaha kadar para kas. :)

Bu taktiği genelde seek / destroy da kullanıyorum supply runda hiç denemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

adamda keleş var yaa. bende istiyorum

Hocam resimlerin alinti oldugunu söylemeyi unutmusum kusura bakmayin.
    Bide ak74 yilbasi hediyelerinden biri bende yok

estağfirullah.
  • Şu avrupa kısmındaki yeni yerlerin kilitli olmasının sebebi Afrika'daki gibi kule olmasi kule diyerek neyden bahsettiğimi anlamayanlar için resim de koyucam
     DEAD TRİGGER 2

Kısaca multiplayer görev alanı oyuna güncelleme ile birlikte hikaye eklenmedi anlatmak istediğim bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chucky6264 -- 31 Ocak 2014; 13:35:39 >
  • bence type 92 al ve geliştir.miniguna kadar bizi en iyi idare edebilecek silahlardan biri.ve mk9 da ilk önce spagin sonra fn 2000 sonra type 92 (mk9 olanı) ve minigun olarak yükseltme sırasını izleyin.ardından desert eagle ve chainsaw ı mk 9 yaparsanız zorlanmassınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 31 Ocak 2014; 13:38:55 >
  • quote:

bence type 92 al ve geliştir.miniguna kadar bizi en iyi idare edebilecek silahlardan biri.ve mk9 da ilk önce spagin sonra fn 2000 sonra type 92 (mk9 olanı) ve minigun olarak yükseltme sırasını izleyin.ardından desert eagle ve chainsaw ı mk 9 yaparsanız zorlanmassınız.

Hocam Ben bi bütün herşeyi 8-9 level yapayımda sonra hepsini tek tek sonuna kadar upgradeliycegim şuanda tech 6 level olmasına 38 dk kaldı benim silahlar hala 3-4 seviyede

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ohaaa bende diyorum nasıl para kasıyor bu millet bi görevden milyon milyon alan var ben 6bin 7bin idare ediyorum :-D

Bu arada arkadaşlar silah önerisi olan var mi? Mesela melee weaponda bıçak var onu kasıyorum. Çok hızlı salladığı ve saga sola salladığı için etki alani geniş oluyor çok rahat kullanıyor. Levye aldım boşu boşuna kafaya indiriyor mesela diğer Zombileri etkilemiyor, yandan gelip gelip beni tirtikliyorlar

Bi de assault silahı olarak ne onerirsiniz mesela su scar falan iyi mi? En geniş şarjör seçeneği hangisinde

Bıçak güzel de çok kısa mesafesi, pala çıkardım aynı mantık dmg'i biraz daha yüksek, levyeli sopalı gelen zombilere de uzaktan vurabiliyorum öyle. Crossbow ve shotgun gidiyorum. Arka arkaya indiriyor crossbow. Shotgun da yakın mesafe. Bir de senty gun'ı tamamladım, savunma görevlerinde harika işe yarıyor yanında biri daha varmış gibi. Haftaiçi pek bişey yapamadım ama engineer gece level 5 olacak, sonra haftasonu boyna para kasarım. :) Bekleme süreleri de 3 gün dört gün olmasa tadından yenmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 31 Ocak 2014; 13:58:22 >

• Oyun içi eklemek isteyen olursa lycantrophic yine nickim. Bir de oyun left 4 dead gibi coop multiplayer olacak diye ne zamandır söylentiler var olsa o zaman harika oldu demektir.
  • quote:

Oyun içi eklemek isteyen olursa lycantrophic yine nickim. Bir de oyun left 4 dead gibi coop multiplayer olacak diye ne zamandır söylentiler var olsa o zaman harika oldu demektir.

Eğer öyle olursa klan - takım sistemide gelebilir bizim takımımız şimdiden hazır

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bıçak güzel de çok kısa mesafesi, pala çıkardım aynı mantık dmg'i biraz daha yüksek, levyeli sopalı gelen zombilere de uzaktan vurabiliyorum öyle. Crossbow ve shotgun gidiyorum. Arka arkaya indiriyor crossbow. Shotgun da yakın mesafe. Bir de senty gun'ı tamamladım, savunma görevlerinde harika işe yarıyor yanında biri daha varmış gibi. Haftaiçi pek bişey yapamadım ama engineer gece level 5 olacak, sonra haftasonu boyna para kasarım. :) Bekleme süreleri de 3 gün dört gün olmasa tadından yenmeyecek.

Ben sadece levye kullanıyorum en güçlü silahim o olduğu için itacha ve crossbow un gücü az geliyor

• Beyler olaylar olaylar

Money booster almamıştım daha, supply görevini yapıyordum para 10k falan oldu sonra bi uyarı çıktı oyun bölüm 5 dakika sonra sona ercek gibisinden. Sanırım o bölüm içinde money booster bitsin diye önlem almışlar

• Shakur54 kullanıcısına yanıt
    İlginç Eski Sürümde Böyle Bir Durum Söz Konusu Değildi Demek Yeni Güncelleme İle O Yoluda Kapatmışlar .İşler Kızışıyor
  • quote:

Beyler olaylar olaylar

Money booster almamıştım daha, supply görevini yapıyordum para 10k falan oldu sonra bi uyarı çıktı oyun bölüm 5 dakika sonra sona ercek gibisinden. Sanırım o bölüm içinde money booster bitsin diye önlem almışlar

Desene güncelleme serimizi bozdu

• Yaw olayı yeni kapmıştık hiç para kasamadan gitti ona yanarım. O kadar parayı normal şartlarda kasması çok uzun sürüyor

• Arkadaşlar sizlerde bir deneyin booster almadan. Seek&dest ve supply görevlerinde oynayın sizlerde de çıkıyor mu aynı şey ona göre yazın hepimiz bilgilenelim

• Shakur54 kullanıcısına yanıt
    En Kısa Sürede Deneyeceğim
  • quote:

Arkadaşlar sizlerde bir deneyin booster almadan. Seek&dest ve supply görevlerinde oynayın sizlerde de çıkıyor mu aynı şey ona göre yazın hepimiz bilgilenelim

Deniyorum

• Beyler benim tablette eski surum aciliyor ve başka bir hesapla gorev falan yapabiliyorum

• quote:

Beyler benim tablette eski surum aciliyor ve başka bir hesapla gorev falan yapabiliyorum

Tüf hiç geçmiyeydim keşke

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.