Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana kalirsa herşehirde 3 yeni mekan olacak ve oyunun boyutu artmasin diye bu mekanlari küçük tutmaya çalışmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 30 Ocak 2014; 16:50:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna 10-20 arasi sehir eklenmiş.
    Bana kalirsa herşehirde 3 yeni mekan olacak ve oyunun boyutu artmasin diye bu mekanlari küçük tutmaya çalışmışlar

• Sınavdan dolayı imdi baktım güncelleme geliyor ama Data değil uygulama alanından yiyecek olması kötü

• Yükledim oyun bulgaristan başlayıp portekiz tarafına uzanan yerde sonlanan yeni bi görevle başlamış istanbuldan başlasalarmış ya bi adım daha sağa gidip. skor olması iyi onbinlerce Zombi öldürmek saatler alıyordu verdiği hediye ise uğraşmaya değmez şimdi o da artmış ama kaç Zombi öldürdüğümü göremiyorum o kötü olmuş 4 büyük Zombiden 3ü autohealt verdi onuda açarım yakındır

Edit 5 de 4 oldu bu kadar kolay blueprint çıkması şaşırttı ama painkiller yükseltmesi nedeniyle anca 5 saat sonra deneyebileceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 30 Ocak 2014; 18:14:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.enver

Yükledim oyun bulgaristan başlayıp portekiz tarafına uzanan yerde sonlanan yeni bi görevle başlamış istanbuldan başlasalarmış ya bi adım daha sağa gidip. skor olması iyi onbinlerce Zombi öldürmek saatler alıyordu verdiği hediye ise uğraşmaya değmez şimdi o da artmış ama kaç Zombi öldürdüğümü göremiyorum o kötü olmuş 4 büyük Zombiden 3ü autohealt verdi onuda açarım yakındır

Edit 5 de 4 oldu bu kadar kolay blueprint çıkması şaşırttı ama painkiller yükseltmesi nedeniyle anca 5 saat sonra deneyebileceğim

Keşke bizede o kadar blueprint çıksa anca 5-6 bossta bir blueprint alıyorum daha fazla bile olabilir

• Bana da öyle oluyordu hatta 5-6 boss yine iyi rakam bende ort 9-11.. Bu güncelleme sonrası bende şaşırdım herhalde başka açılacak silah olmadığı için ve levelden dolayı çabuk açıldı

•  DEAD TRİGGER 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 30 Ocak 2014; 18:46:01 >
  • Guncellemeden sonra yaklaşık 10 boss öldürdüm sadece 1 blueprint çıktı

• Bu blueprint lerle çok işim var
     DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2

• Beyler nasıl kolay para kazanırız para kıtlığı var bu aralar ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

Beyler nasıl kolay para kazanırız para kıtlığı var bu aralar ben de

1 saatlik money Booster le

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky6264

quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

Beyler nasıl kolay para kazanırız para kıtlığı var bu aralar ben de

1 saatlik money Booster le

bir kaç saat önce ilk defa alıp denedim ama ona da gold dayanmaz

• Oyunu biraz önce oynadım. Görseller daha iyileştirilmiş ancak sesleri beğenmedim. Eski versiyonda zombi sol arkamdayken ayak sesinden duyup çat diye indirirdim ama şimdi o şekilde olmuyor. Sesi alamıyorum malesef. Sizde de durum böyle mi?

Ayrıca yakından tek mermi ile 3 zombiyi parçalayan silah uzak mesafede sşu tabancası gibi kalıyor. Baya zorlaştırmışlar uzak mesafeden öldürmeyi.

Bunun dışında haritaların küçülmesi benim çokhhoşuma gitti çünkü daha fazla zombi geliyor artık ve bir o kadar da zorlaşmış. Ilk oynadığım bölümden beri hard da oynadığım için çok beğendim bu durumu.

Son olarak; arkadaş listenize ekleyin MtnSzr :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SezZzaR

Oyunu biraz önce oynadım. Görseller daha iyileştirilmiş ancak sesleri beğenmedim. Eski versiyonda zombi sol arkamdayken ayak sesinden duyup çat diye indirirdim ama şimdi o şekilde olmuyor. Sesi alamıyorum malesef. Sizde de durum böyle mi?

Ayrıca yakından tek mermi ile 3 zombiyi parçalayan silah uzak mesafede sşu tabancası gibi kalıyor. Baya zorlaştırmışlar uzak mesafeden öldürmeyi.

Bunun dışında haritaların küçülmesi benim çokhhoşuma gitti çünkü daha fazla zombi geliyor artık ve bir o kadar da zorlaşmış. Ilk oynadığım bölümden beri hard da oynadığım için çok beğendim bu durumu.

Son olarak; arkadaş listenize ekleyin MtnSzr :)

Oyunun zorlastirilmasini bende beğendim önceden hard da oynarken easy de oybar gibiydi şimdi daha zor

• adam vakit kaybetmemiş
     DEAD TRİGGER 2

• quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

adam vakit kaybetmemiş
     DEAD TRİGGER 2

Adamlar yapıyor hocam biz daha anca 6. Seviyeyi bekliyelim

• umarım yardımcı olur.
     DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky6264

quote:

adam vakit kaybetmemiş
     DEAD TRİGGER 2

Adamlar yapıyor hocam biz daha anca 6. Seviyeyi bekliyelim

adam altının gözüne vurmuş hocam

• Oyunda ilk üyeliğinin adını unutanlar için ben yanlış yazmıştım sonradan düzelttim arkadaş eklerken bu Sıralamadaki ismi kullanın
     DEAD TRİGGER 2

• quote:

umarım yardımcı olur.
     DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2

Bana yardımcı oldu diyebilirim

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.