Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni şehirde 3 yeni map var ve o bankali yer iki yane arab olan mapta hatta orda banka isminin bi kismi gozukuyor
    Benim dikkatimi ceken o şarjör yenileme kismi falan onu nasıl yapmış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 1 Şubat 2014; 11:27:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bende bayadır oynuyorum, telde ve tablette olmazsa olmazım bu oyun :) işletim sistemim ios

Oyunda 33 leveldeyim, tech 6 seviyede diğerleri 3 4 seviyelerinde, silah olarak pompalı(lvl2) ve m4(lvl0) :) kullanıyorum, oyunda bir şey dikkatimi çekti önceden bossları öldürdüğümde üst üste 3 deva mavidosya verirdi, en kötü haftada 1 tane verirdi fakat 1 2 haftadır boş geçiyor sizde de öylemi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de benzer şekilde cikiyordu ama oynama suresini biraz arttirinca günde 2-3 arasi almaya başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 1 Şubat 2014; 13:08:45 >
  • Double money (8,99 tl) alan var mı? Süre kısıtlaması olmadan Her alınan parayı 2 ile mi çarpıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scaleo -- 1 Şubat 2014; 13:29:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scaleo

Double money (8,99 tl) alan var mı? Süre kısıtlaması olmadan Her alınan parayı 2 ile mi çarpıyor?
    Benim taktik de yalan oldu, görevlere süre kısıtlaması gelmiş. Sentinel'le defendleri yapıyorum hard'da para için, sentry gun da koyunca yanıma gayet rahat kazanılıyor yine.
  • Bilmeyenler için söylüyorum. Seçeneklerde layout kısmından ekrandaki objelerin yerini değiştirebilirsiniz
     DEAD TRİGGER 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 1 Şubat 2014; 14:00:23 >
  • Elime çok güzel hediyeler geçti 1 saatlik hediyeleri bitireyim paylaşacağım

• Ben level 31deyim daha. Tech 6yı yeni bastım su money booster olayını hiç yapamadım ya ona yanarım. Bundan sonrakileri nasıl basacam onu düşünüyorum

Yine görece kolay para kazanma taktikleri varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Hile yapanlar ban yiyormuş o yüzden hiç riske girmek istemiyorum

Bu arada arkadaşlar bilmiyorum hiç deniyor musunuz ama ben kamikaze ve radyasyon yayan boss hariç diğerlerini bıçakla kesiyorum bol bol blueprint çıkıyor. Bilmiyorum benim şansıma mı ama sizde bir deneyin derim yarım saat sürmedi mesela autoheal açtım

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxErKaNxxx

bu banka bölümünü gece oynadım yok diyordum ama varmış okadar oyun oynadım 2 kere falan çıktı karşıma :)

Bende hiç çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Shakur54

Ben level 31deyim daha. Tech 6yı yeni bastım su money booster olayını hiç yapamadım ya ona yanarım. Bundan sonrakileri nasıl basacam onu düşünüyorum

Yine görece kolay para kazanma taktikleri varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Hile yapanlar ban yiyormuş o yüzden hiç riske girmek istemiyorum

Bu arada arkadaşlar bilmiyorum hiç deniyor musunuz ama ben kamikaze ve radyasyon yayan boss hariç diğerlerini bıçakla kesiyorum bol bol blueprint çıkıyor. Bilmiyorum benim şansıma mı ama sizde bir deneyin derim yarım saat sürmedi mesela autoheal açtım

Bende genelde levye ile dalıyorum

• Oyunda dikkat ettiğim bişey var silahları ne kadar upgrade lersek sadece damage geliyo bence silaha özellikte eklenmeli susturucu fazladan jarjor gibi en azından verdiğimiz para sadece upgrade icin olmasın

• quote:

Ben level 31deyim daha. Tech 6yı yeni bastım su money booster olayını hiç yapamadım ya ona yanarım. Bundan sonrakileri nasıl basacam onu düşünüyorum

Defend görevi oynuyordum araba sesi korna geldi arkadan tabancalı bi tip koştu geldi anlayamadım. :) Coop mu geldi ki diye düşündüm de NPC'ymiş yardımcı oldu sağolsun, ilk kez böyle bişey oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky6264

Oyunda dikkat ettiğim bişey var silahları ne kadar upgrade lersek sadece damage geliyo bence silaha özellikte eklenmeli susturucu fazladan jarjor gibi en azından verdiğimiz para sadece upgrade icin olmasın

Aynen özelikle mermi sayısının artması gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

Defend görevi oynuyordum araba sesi korna geldi arkadan tabancalı bi tip koştu geldi anlayamadım. :) Coop mu geldi ki diye düşündüm de NPC'ymiş yardımcı oldu sağolsun, ilk kez böyle bişey oldu.

Bana her defend modunda geliyor bazen 2 tane oluyorlar

•  DEAD TRİGGER 2

DEAD TRİGGER 2

Elime daha çok hediye geçecek isteyenlere pm atabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: g.enver

DEAD TRİGGER 2

DEAD TRİGGER 2

Reedem kodu o değil mi =) buradan bir arkadaş söylemişti diye hatırlıyorum. Ben almıştım geçen gün

Dead trigger resmi facebook sayfasında paylaşıldı,hatta duvar fotosuydu galiba =) belli bir süresi var ve herkese açık. O yüzden pm den ziyade kodu paylaşırsan herkes yararlanır dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shakur54 -- 1 Şubat 2014; 16:11:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: g.enver

DEAD TRİGGER 2

DEAD TRİGGER 2

Reedem kodu o değil mi =) buradan bir arkadaş söylemişti diye hatırlıyorum. Ben almıştım geçen gün

Dead trigger resmi facebook sayfasında paylaşıldı,hatta duvar fotosuydu galiba =) belli bir süresi var ve herkese açık. O yüzden pm den ziyade kodu paylaş herkes yararlansın dostum

bende şimdi o kodu yazıyordum

daha fazla bulabilir miyim diye araştırma yaptım ama bulamadım şimdilik

oboc-1ro7-2r3m

• Şimdi indirdim süper bi oyun

• Oyundaki nicknaminizde nasıll büyük harfler kullanabiliyorsunuz? Bende tamamen küçük yazıyor da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

Bende de benzer şekilde cikiyordu ama oynama suresini biraz arttirinca günde 2-3 arasi almaya başladım

Bi de böyle deneyim bakalım vercekmi

Arkadaşlar kodu nereye yazıyoruzz

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.