Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chucky6264

quote:

Orijinalden alıntı: Shakur54

Beyler olaylar olaylar

Money booster almamıştım daha, supply görevini yapıyordum para 10k falan oldu sonra bi uyarı çıktı oyun bölüm 5 dakika sonra sona ercek gibisinden. Sanırım o bölüm içinde money booster bitsin diye önlem almışlar

Desene güncelleme serimizi bozdu

bunu eski sürümde bende çok yapıyordum ama öyle ahım şahım bir para kazandırdığı yok sonuçta money booster da görevden elde edilen kazanç x2 olduğu için iyi para kazanıyorduk örneğin görevden 12k alıyorsak 24k oluyordu 5k da zombileri öldürdüğümüz için geliyordu 30k kazanç.. son 2 dk da saatlerce zombi öldürmek görevden gelen 24k nın sabitlenmesi zombiden ise 50k alınması gibi oluyor ama saatlerce x2 diye zombi öldürme yerine kısa kısa görevleri bitirsek daha iyi gelir sağlamak mümkün

diğer arkadaşın dediği gibi bu yöntemden milyon kazanmak imkansız aksine daha fazla zombi kesmek için daha çok painkiller ile damage chicken - second chicken kullanıldığı için zarara dönüştürüyor

bunun için eski sürümde kalmaya değmez yeni sürümün çok daha iyi kazançları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 1 Şubat 2014; 16:37:06 >

• Arkadaslar bu hediye olayi tam olarak ne oluyor anlamadim da. Herkese mi dagitiyorlar yoksa bolumlerden mi cikiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kod için teşekkürler herkeze açık olmasi güzel olmuş bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chucky6264 -- 1 Şubat 2014; 16:38:08 >
  • ero_52 kullanıcısına yanıt
    paylaşım için teşekkürler ben minigun + granade launcer + hammer üçlüsünü uygun buluyorum sentry chicken ile rocket chicken iyi bir ikili. autohealt ise gereksiz .. ona kasacağım para yerine oyunun başında 2 kez painkiller kullanırım daha iyi çok bir artısını göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 1 Şubat 2014; 16:47:55 >
  • Chucky6264 C kullanıcısına yanıt
    desert eagle nın minigundan daha fazla damage olmasının nedeni minigun çok daha uzaktan vurabiliyor ve ateşler çok daha hızlı.. dikkat ettiysen mesela flash en güçlüsü o ama ammo yani mermisi 4 tane

bence desert eagle minigun a tercih edilemez , silah tercihleri yaparken atak hızı - mermi - uzaklık gibi etkenleri dikkate almak gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 1 Şubat 2014; 16:48:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkanil01

Madfinger Games tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz yıl içerisinde Android ve iOS işletim sistemine sahip cihazlar için çıkış yapan en başarılı mobil oyunlardan biri olan Dead Trigger 2'ye birçok yenilik ekleyen yeni bir güncelleme yayınlandı. Güncelleme şu an için sadece iOS cihazlar için yayınlandı; fakat alışılageldiği üzere Madfinger Games Android güncellemesini de çok kısa bir süre içerisinde yayınlayacaktır. Hatırlanacağı üzere son içerk güncellemesi ile Dead Trigger 2'ye Çin görevleri eklenmişti ve oyun severler birçok yeni yakın ve mesafeli dövüş silahına erişim hakkı elde etmişti. Oldukça geniş çaplı olan bu güncellemeyi çıkarırken Madfinger Games bir sonraki güncellemenin de müjdesini vermiş ve oyuna duyulan ilgiyi canlı tutma niyetini belli etmişti.

İşte bu sözünü tutan Madfinger Games yayınladığı yeni güncelleme ile yine oyuna yeni silahlar, mekanlar ve özellikler ekliyor. Artık Dead Trigger 2'de Avrupa'yı ziyaret ediyoruz. Eklenen özelliklerin en ilgi çekeni ise video paylaşma özelliği olmuş. Bu özellik sayesinde oyun içerisinden videolar kaydederek arkadaşlarımızla paylaşabiliyoruz. Yayınlanan resmi güncelleme notları şu şekilde:

Oyun içerisinde video kaydetmemize ve paylaşmamıza imkan tanıyan video paylaşım özelliği oyuna eklendi
    Minigun, FN2000 ve Spagin adlı 3 yeni silah oyuna eklendi
    Oyunda artık arkadaş listesi yapabilecek, istatistiklerimizi bu arkadaşlarla karşılaştırıp sohbet edebileceğiz
    Zombi salgınını yeni güncelleme ile Avrupa'da durdurmaya çalışacağız. 9 yeni mekan ve Avrupa haritası oyunda bizi bekliyor
    Otomatik iyileştirme ekipmanı oyuna eklendi. Artık bandajlarla uğraşmak yerine bu ekipmanın otomatik olarak bizi iyileştirmesi sayesinde oyuna odaklanabiliriz
    Kalıcı para arttırma imkanı oyuna eklendi. "Booster" şeklindeki bu özellik sayesinde kalıcı olarak görevlerden kazandığımız parayı ikiye katlayabiliriz
    Artık sığınağımızı 9. seviyeye yükseltebiliyoruz
    Ödüllendirmeler artık öldürülen zombi sayısı yerine puan üzerinden yapılıyor
    Oyunun güncellenmiş iOS versiyonunu indirmek için:

video çekme olayını yeni güncellemede nasıl yapıyoruz ? ben göremedim ya da ayarları yeterince kurcalayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: g.enver

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shakur54

Beyler olaylar olaylar

Money booster almamıştım daha, supply görevini yapıyordum para 10k falan oldu sonra bi uyarı çıktı oyun bölüm 5 dakika sonra sona ercek gibisinden. Sanırım o bölüm içinde money booster bitsin diye önlem almışlar

Desene güncelleme serimizi bozdu

bunu eski sürümde bende çok yapıyordum ama öyle ahım şahım bir para kazandırdığı yok sonuçta money booster da görevden elde edilen kazanç x2 olduğu için iyi para kazanıyorduk örneğin görevden 12k alıyorsak 24k oluyordu 5k da zombileri öldürdüğümüz için geliyordu 30k kazanç.. son 2 dk da saatlerce zombi öldürmek görevden gelen 24k nın sabitlenmesi zombiden ise 50k alınması gibi oluyor ama saatlerce x2 diye zombi öldürme yerine kısa kısa görevleri bitirsek daha iyi gelir sağlamak mümkün

diğer arkadaşın dediği gibi bu yöntemden milyon kazanmak imkansız aksine daha fazla zombi kesmek için daha çok painkiller ile damage chicken - second chicken kullanıldığı için zarara dönüştürüyor

bunun için eski sürümde kalmaya değmez yeni sürümün çok daha iyi kazançları var

Engineer level 4te o yontemle yuzbin yaptim. Milyona da giderdi zaman kisitlamasi olmayinca. Gorev bitmeden surekli zombi olduruyordun bir nevi grinding. Simdi defend ve sentinel gorevleriyle **** fazla kasmadan. Eski surumde kalmak gibi bisey de yok. Oyle bi imkan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 1 Şubat 2014; 17:08:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Online mi oynuyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

Oyundaki nicknaminizde nasıll büyük harfler kullanabiliyorsunuz? Bende tamamen küçük yazıyor da.

Cevap :(

• Baya ilerledikten sonra bende silah seçme bölümünde oyun kilitlendi. ne devam edebiliyorum ne bişey yapabiliyorum. napmalıyım?
  • quote:

desert eagle nın minigundan daha fazla damage olmasının nedeni minigun çok daha uzaktan vurabiliyor ve ateşler çok daha hızlı.. dikkat ettiysen mesela flash en güçlüsü o ama ammo yani mermisi 4 tane

bence desert eagle minigun a tercih edilemez , silah tercihleri yaparken atak hızı - mermi - uzaklık gibi etkenleri dikkate almak gerekiyor

Tech i daha yeni 7 level e upgradeliyorum fazla bi blueprint te çıkmıyor bir cok silahim acik degil

• lycantrophic kullanıcısına yanıt
    aynı yöntemi bende çok yaptım ama öyle çok ciddi para kasmak mümkün değil para kasmak derken diferans olarak kastediyorum. 1 saatte 300k mı kastın 10 dakikada 3 görev bitirebiliyorsun 1 saatte 18 görev ve bunlardan 15k para geldiğini hesap et 270k eder. kaldı ki 1 saate 300k yapmak imkansız. olsa bile bu süreçte harcadığın bombalar - painkiller sayesinde o diferansta yok oluyor
  • quote:

quote:

Tech i daha yeni 7 level e upgradeliyorum fazla bi blueprint te çıkmıyor bir cok silahim acik degil

bende oyuna bu yakın zamanda başladım başlangıçta pek bilgim yoktu ama hızlı yükseldim

avrupadaki görevlerde defend bölümünde para kasın bir oda içine 2 tane sentry gun ekleyin siz mermi harcamadan onlar hallediyor size zombilerden gelen paraları toplamak kalıyor. sentiel kısmı da iyi para kazanılıyor sniper gelirse hiç painkiller bomba kullanmadan temiz para kazanıyorsun ama sentiel in diğer bölge koruma kısmı gelirse onda da aynı 2 tane sentry gun dik o bölgeye ya da mayın koy oldukça rahat oyunu bitirebiliyorsun

şu anda benim taktiğim oyunda bir köşede duruyorum zombiler geldiğinde durduğum mevkiiden ötürü hep aynı hizada ve karşıma denk geliyorlar ithaca ile teker teker indiriyorum. blueprintler bana da çok çok az geliyor bunların gelmesi bence level - tech ile alakalı autohealt 5 bossta 4 blueprint gelerek tamamlandı ama şimdi son kestiğim 25 bossdan blueprint gelmedi açıkcası pek takmıyorum öyle ya da böyle tamamlanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ajanmetin

Arkadaslar bu hediye olayi tam olarak ne oluyor anlamadim da. Herkese mi dagitiyorlar yoksa bolumlerden mi cikiyor?

eğer son güncelleme yüklü ise ayarlardan redeem bölümü var oraya bu kodu yaz oboc-1ro7-2r3m '' 6 painkiller 4 el bombası 1 ek can 1 de damage booster geliyor ben bu sitedenhttp://www.madfingergames.com/forum/viewtopic.php?f=41&t=7479 gördüm direkt daldım daha da çıkacağını sanıyordum ama kod yeni güncelleme ile gelmiş ve ilk kod madfinger in face sayfasında dün paylaşılmış. yeni kodları anca faceden bulabiliriz

quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Black-

Baya ilerledikten sonra bende silah seçme bölümünde oyun kilitlendi. ne devam edebiliyorum ne bişey yapabiliyorum. napmalıyım?

güncellemeyi yükledin mi ? yeni güncelleme geldiği için oyun kitlenmiş olabilir eğer güncellemeyi kurduysan hesabını gmail hesabına aktif et şifreni aklında tut - ayarlardan değiştirebilirsinde oyunu kaldır. tekrar kurduğunda hesap adın ve şifren ile kaldığın yerden devam edebilirsin ama tahminim son güncellemeyi yüklemediğin içindir

quote:

quote:

Oyundaki nicknaminizde nasıll büyük harfler kullanabiliyorsunuz? Bende tamamen küçük yazıyor da.

Cevap :(

edit account dan düzeltebilirsin telefonun klavyesinden büyük harfleri seçtiğinde öyle bir engel olmaması lazım

• Aynen autohralti bende gereksiz buldum.bendw ithaca-chainsaw-minigun üçlüsünü almayı düşünüyorum.
    Bu arada kod için sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 1 Şubat 2014; 18:24:36 >
  • quote:

quote:

quote:

bende oyuna bu yakın zamanda başladım başlangıçta pek bilgim yoktu ama hızlı yükseldim

avrupadaki görevlerde defend bölümünde para kasın bir oda içine 2 tane sentry gun ekleyin siz mermi harcamadan onlar hallediyor size zombilerden gelen paraları toplamak kalıyor. sentiel kısmı da iyi para kazanılıyor sniper gelirse hiç painkiller bomba kullanmadan temiz para kazanıyorsun ama sentiel in diğer bölge koruma kısmı gelirse onda da aynı 2 tane sentry gun dik o bölgeye ya da mayın koy oldukça rahat oyunu bitirebiliyorsun

şu anda benim taktiğim oyunda bir köşede duruyorum zombiler geldiğinde durduğum mevkiiden ötürü hep aynı hizada ve karşıma denk geliyorlar ithaca ile teker teker indiriyorum. blueprintler bana da çok çok az geliyor bunların gelmesi bence level - tech ile alakalı autohealt 5 bossta 4 blueprint gelerek tamamlandı ama şimdi son kestiğim 25 bossdan blueprint gelmedi açıkcası pek takmıyorum öyle ya da böyle tamamlanıyor

Oyunu yaklaşık 1 aydır falan oynuyorum 4. Hesabım şuan 32 levelim az daha oynarsam 33 olucam genellikle şu sentry gun taktiğini kullanıyorum

• Bence oyundaki silah slotlari her tür silahtan bir tane şeklinde olmalı mesela tabanca 1 tane 1 tane taramali 1 tane launcher gibisinden

• ero_52 kullanıcısına yanıt
    chainsaw ı melee weapon olarak mı kullanıyoruz? henüz açmadığım için bilmiyorum eğer öyleyse benim hammer + chainsaw beraber kullanma hayalim suya düşer ben chainsaw da ammo sınırlaması olduğu için normal silahlardan zannediyordum

bu arada beni sadece 2 kişi eklemiş kim onlar tanımıyorum ama daha çok kişi eklemesi için enver3489 nickim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 1 Şubat 2014; 18:33:27 >
  • Chainsaw in ammosu olduğu icin ben de öyle sanmistim ama melee weapon olarak kullaniliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 1 Şubat 2014; 18:36:08 >
  • 1 saatlik booster bastım varya nefes almadım nefes yaklaşık 380 bin para birikti çok iyi oldu. tabi daha tech 5te.6yi bugün bastım. O yüzden 9k veriyordu boostla. Domuzları bulmayada ozen gösterdim fena para getiriyorlar özellikle boostla birlikte

Assaultda hızlıca bitirdim görevleri, en Son 1dk varken supply e girdim, oyunun bitmesine saniyeler varken bitirdim :-D

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.