Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ero_52

Kod için teşekkürler hocam

Önemli değil hocam facebook sayfasından aldım bende zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky6264

Oyunu gamepad ile oyniyaniniz varmı

gamepadsiz bu oyun ancak easyde oynanır, hard ta oynamak istiyorsanız gamepad şart, (tüm gamepadler olmuyor orjinal gerekiyor galiba) tüm tuşları ayarlardan ekleyebiliyorsunuz
  • bende kod işe yaramıyor hediye göndermek isteyen varsa nazlanmam kabul ederim
  • Kod icin teşekkürler

• ajanmetin kullanıcısına yanıt
    side de mi kabul etti bende sorun var sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.enver

quote:

Orijinalden alıntı: Shakur54

quote:

Orijinalden alıntı: g.enver

DEAD TRİGGER 2

DEAD TRİGGER 2

Elime daha çok hediye geçecek isteyenlere pm atabilirim

Reedem kodu o değil mi =) buradan bir arkadaş söylemişti diye hatırlıyorum. Ben almıştım geçen gün

Dead trigger resmi facebook sayfasında paylaşıldı,hatta duvar fotosuydu galiba =) belli bir süresi var ve herkese açık. O yüzden pm den ziyade kodu paylaş herkes yararlansın dostum

bende şimdi o kodu yazıyordum

daha fazla bulabilir miyim diye araştırma yaptım ama bulamadım şimdilik

oboc-1ro7-2r3m

kodun süresi bitmiş "This voucher is valid only until Saturday 10:00 AM..." yazıyor sitesinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Scaleo

quote:

Orijinalden alıntı: Chucky6264

Oyunu gamepad ile oyniyaniniz varmı

gamepadsiz bu oyun ancak easyde oynanır, hard ta oynamak istiyorsanız gamepad şart, (tüm gamepadler olmuyor orjinal gerekiyor galiba) tüm tuşları ayarlardan ekleyebiliyorsunuz

ben xperia l kullanıyorum ama otg olayı yok sırf bu oyun yüzünden root yapıp otg kurup gamepad ile oynamayı düşünüyorum root hakkında bilgim yok ama kaynak dolu telefon ile başta çok zorlandım hatta bu yüzden oynamadım başlangıçta ama sonradan el alıştı hard harici oynamıyorum o kadar zorluğu yok ama gamepad ın zevki ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 1 Şubat 2014; 23:31:03 >

• Atacani ekleyin 3 levelim şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxErKaNxxx

Bende kabul etti hocam. Arada - olmasina dikkat edin. Oncekini de kabul etmisti. Ha bir de bu kod nerden yayinlaniyor acaba ben de takip edeyim?

• Hergun böle kod olacaksa yaşadık

• Kodu bende girdim farklı bişeyler çıkar sanıyordum keşke önce buraya girseydim =/ damage boosterı verince hiç hesapta yokken bi saat daha oynamak zorunda kaldım

Bu oyun adamın hayatını yakar vallahi

• Alistiktan sonra gamepad a hard dahil pek gerek kalmiyor.

• quote:

Kodu bende girdim farklı bişeyler çıkar sanıyordum keşke önce buraya girseydim =/ damage boosterı verince hiç hesapta yokken bi saat daha oynamak zorunda kaldım

Bence bu damage booster gibi süresi olan hediyelerin oyundan cikinca devam etmemesi lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 1 Şubat 2014; 23:50:57 >
  • quote:

quote:

Kodu bende girdim farklı bişeyler çıkar sanıyordum keşke önce buraya girseydim =/ damage boosterı verince hiç hesapta yokken bi saat daha oynamak zorunda kaldım

Bence bu damage booster gibi süresi olan hediyelerin oyundan cikinca devam etmemesi lazim

Aynen ya sırf ziyan olmasın diye oynayım dedim Ders çalışmam gerekirken yaptığım işlere bak bu konuda bi msj çekmek gerek madfinger'a. Tamam bedava falan eyvallah ama stok yapabilmeliyiz ya da dediğin gibi oyundan çıkınca durmalı sayaç

• Bu arada evet ya ne gamepadi hardı Hard zor bişey değil ki, oyunun başından beri harddayım. Hatta bi kaç güne hard görevinde 3.yildizi alacam 30g veriyor

• quote:

quote:

quote:

Aynen ya sırf ziyan olmasın diye oynayım dedim Ders çalışmam gerekirken yaptığım işlere bak bu konuda bi msj çekmek gerek madfinger'a. Tamam bedava falan eyvallah ama stok yapabilmeliyiz ya da dediğin gibi oyundan çıkınca durmalı sayaç

Umarim sonraki guncelleme de düzeltirler.

• oyundaki double moneyi 8,99 TL karşılığı aldım. aldığım parayı süresiz ikiye katlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajanmetin

quote:

Orijinalden alıntı: xxxErKaNxxx

Bende kabul etti hocam. Arada - olmasina dikkat edin. Oncekini de kabul etmisti. Ha bir de bu kod nerden yayinlaniyor acaba ben de takip edeyim?

Dead trigger 2 nin 1m lik facebook sayfasından kodun ne kadar süre aktif olduğu yazıyor

• Oyuna salginin 3.yilindan devam eden yani serinin ilk oyunundan beri oynayan varmi?

• Ya beyler bende niye kabul etmiyor kodu bir kaç saat önce de denedim etmedi yine
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.