Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sizde mağaza aktif mi nasıl aldınız
  • oh be sonunda 2. kodu kabul etti:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxErKaNxxx

oh be sonunda 2. kodu kabul etti:)

Yanlış yazmışsinizdir büyük ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxErKaNxxx

oh be sonunda 2. kodu kabul etti:)

tam olarak nasıl yazdınız ben de niye olmuyor ya :D
  • Benide ekle kardesim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scaleo

oyundaki double moneyi 8,99 TL karşılığı aldım. aldığım parayı süresiz ikiye katlıyor.

Dostum hakkaten sen nasıl girdin oraya bir çoğumuzda basınca internet bağlantısı yok gibisinden uyarı verip kitleniyor

Girebilsem bende alacam onu kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

Oyuna salginin 3.yilindan devam eden yani serinin ilk oyunundan beri oynayan varmi?

Ben ilk oyunu epey oynamıştım.

S2 vardı o vakitler. Hey gidi hey..

• quote:

Orijinalden alıntı: Shakur54

quote:

Oyuna salginin 3.yilindan devam eden yani serinin ilk oyunundan beri oynayan varmi?

Sence ilk oyunda olup ikincisinde olmayan silahlar eklenir mi?(project 90,striker gibi)

• quote:

quote:

quote:

Sence ilk oyunda olup ikincisinde olmayan silahlar eklenir mi?(project 90,striker gibi)

Hatırladığım kadariyla ilk oyununda da silahlar yavaş yavaş geliyordu her güncelleme ile eklemeler yapılıyordu yani.o yüzden zaman vermek gerek biraz. Minigun falan geldiğine göre striker gibi silahlarda gelebilir pekala. Bu arada striker şu otomatik pompalı idi dimi bende çok severdim o silahı, yakın mesafede felaket etkili idi.

• Aynen hocam striker dedigin silah gelirse harika olacak.

• Adam cidden işsizmiş

• Soylenecek söz bulamiyorum
    Cidden ne kasmis öle

• Ben bugün 600k kazandım diye havalara uçayım, adam tek elde 1.5 milyonu götürsün

• Bu resni biraz önce çektim 2 tane boss üst üste geldi 2 saniye arayla geldiler bu daha önce size hiç olmuş muydu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky6264

Bu resni biraz önce çektim 2 tane boss üst üste geldi 2 saniye arayla geldiler bu daha önce size hiç olmuş muydu ?

Aynen banada ara sıra oluyor, olmasının nedeni sanırım bunlar ilk doğduğu mekandan çıkarken bazen takılıyor ve uzunca bi süre çıkamıyor, sonra farklı bi tanesi gelince ne hikmetse bu da çıkıyor =) sanırım bug

Bir de geçen şu zırhlı boss bana bi vurdu haritanın dışına zombilerin geldiği yere attı :-) hiçbiri gelemedi yanıma, kendimi de öldürtemedim çıkmak zorunda kalmıştım oyundan =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shakur54 -- 2 Şubat 2014; 2:39:12 >

• quote:

quote:

Bu resni biraz önce çektim 2 tane boss üst üste geldi 2 saniye arayla geldiler bu daha önce size hiç olmuş muydu ?

Aynen banada ara sıra oluyor, olmasının nedeni sanırım bunlar ilk doğduğu mekandan çıkarken bazen takılıyor ve uzunca bi süre çıkamıyor, sonra farklı bi tanesi gelince ne hikmetse bu da çıkıyor =) sanırım bug

Bir de geçen şu zırhlı boss bana bi vurdu haritanın dışına zombilerin geldiği yere attı :-) hiçbiri gelemedi yanıma, kendimi de öldürtemedim çıkmak zorunda kalmıştım oyundan =)

Aynen ben de supply run oynarken tel örgülere dayanıp domuzcuk var mı diye bakınıyordum. Durmuyordum, ileri gidiş tuşuna basılı durumdaydı. Sonra bi anda tellerin içinden diğer tarafa geçmiştim. Normalde en fazla bi bölümde 3 domuzcuk vardır ama ben bölüm dışına çıktığım içi 2 tane daha domuzcuk patlamıştım extradan. Velhasıl-ı kelam; tekrar tellere dayanıp normal bölümüme dönmüştüm ve tamamlamıştım.

Arasıra böyle bug'lar olacaktır, normaldir :)

• Şuan oyuna cidden acayip kızdım painkiller yapmak için medkit ablaya gittim farketmeden auto health şeyini açtım 139 gold dan 27 kaldi geriye bu birazda benim hatam ama oyununda bence sormasi gerekiyordu ... gold karsiliginda bunu açmak istiyormusunuz diye

• quote:

Şuan oyuna cidden acayip kızdım painkiller yapmak için medkit ablaya gittim farketmeden auto health şeyini açtım 139 gold dan 27 kaldi geriye bu birazda benim hatam ama oyununda bence sormasi gerekiyordu ... gold karsiliginda bunu açmak istiyormusunuz diye

Benimde 160 altın öyle gitmişti masadaki giftleri alırken tech yükseltmesini altınla tamamladı sormadan

• birkaç defa denedim olmadı sonra ara verdim tekrar denedim oldu bende anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.enver

quote:

Şuan oyuna cidden acayip kızdım painkiller yapmak için medkit ablaya gittim farketmeden auto health şeyini açtım 139 gold dan 27 kaldi geriye bu birazda benim hatam ama oyununda bence sormasi gerekiyordu ... gold karsiliginda bunu açmak istiyormusunuz diye

Benimde 160 altın öyle gitmişti masadaki giftleri alırken tech yükseltmesini altınla tamamladı sormadan

aynısı banada olmuştu başta. tüm emekler çöpe gitti bi anda. =(

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.