Şimdi Ara

Deadpool II | Mayıs, 18 2018 | David Leitch | (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
11
Favori
24.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Olcaysson

marmara parkta perşembe seans gözüküyor?
    Cinemaximum bazen filmleri ayrıcalıklı salonlarda 1 gün önceden vizyona sokuyor. Ayrıcalıklı salonlar da bu IMAX, 4D, Gold Class falan filan.
  • Filmden sonra kelimenin tam anlamıyla bir “after credits” sahnesi beklemeyin. Yani en azından her Marvel filmindeki en son çalışanına kadar akan siyah arka fon üzerine beyaz isimlerden sonraya kadar o koltukta kalmanıza gerek yok. Deadpool’un klasik kendince bir credits sahnesi akıyor; hani her oyuncuyu tanıttıkları falan. Ondan sonra gelecek sahneleri de bitirin, yeterli. After credits gibi gözüken; ama tam anlamıyla after credits desek mi bilemediğimiz film sonrası sahneler toplamda iki kısımlı; aman kaçırmayın. Özellikle bu madde için ayrıyetten spoilerlı bir yazımız olacak; onu da filmi izledikten sonra tüketmeyi sakın unutmayın.

Tabii bu bahsettiğim “son sahneler” öncesinde filmi bitirdiğimde “Acaba çok çok mu iyi? Azıcık beklentimi karşılamadı mı?” diye düşünürken, malum sahneler ile dünyaya yeniden “Tanrı chimichangaları korusun, amin.” diyerek baktım. Eğer iki saatlik filmin yeterince Deadpool sululuğunda olmadığını düşünürseniz yalnızca birkaç dakika daha bekleyin. Gözlerinizden yaş gelebilir, karnınıza ağrı girebilir gülmekten. Şimdiden uyarıyoruz.

https://geekyapar.com/metro/deadpool-2-ile-ilgili-kafanizdaki-tum-sorulari-spoilersiz-yanitliyoruz-buyurun/

• quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

Cinemaximum bazen filmleri ayrıcalıklı salonlarda 1 gün önceden vizyona sokuyor. Ayrıcalıklı salonlar da bu IMAX, 4D, Gold Class falan filan.

Alıntıları Göster
    anladım hocam teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eee nasılmış film ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Eee nasılmış film ?
    20 dk sonra basliyor. Bitince yazarim

• Deadpool II  | Mayıs, 18  2018 | David Leitch |
  • Filmi izledim. Net bir şekilde söyleyebilirim ki ilk filmden kat kat daha iyi. Konu işleyişi, çekimler ve espiriler çok iyiydi. Memnun olmadığım sadece bir nokta var onu da spoiler vermeden nasıl açıklarım bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim, Deadpoolun intikam için gözünü karartmasını beklerdim. Infinity War'u bir kenara bırakırsak şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki izlerken en keyif aldığım süper kahraman filmiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 16 Mayıs 2018; 0:30:56 >
  • İlk filmden daha çok beğendim neden derseniz ilk filmde olmayan bazı şeyler bu filmde tam anlamıyla yapılmış. Aksiyon, dram, komedi hepsini okadar iyi harmanlanmışki eğer bu sene infinity war sinemalarda olmasaydı kesinlikle senin en iyi süper kahraman filmi olacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Deadpool II  | Mayıs, 18  2018 | David Leitch |

Bir bizim fiyatlara bak bır de bunlara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logan'i öldüren film stüdyosu :)
    Fragmandaki bazi sahne ve Konuşmalar filmde yoktu

Yonetmen degisikligi Filmi etkilememis ilk filmin cizgisinden gidiyor ama Malesef Deadpool'un film de dedigi gibi
    "Senaryo cok zayif" cok basitti akilda kalacak sahne yoktu. Kiz arkadasli sahneler cok sıkıcıydı.Dram olmamış bu filme.Deadpool'un dovus sahneleri cok cok azdi

Filmde bi suru gönderme var. Ben altyazi okuma özürlüyüm sanirim bi çoğunu kaçırdım bazilarini anlamadim.
    Batman göndermeleri cok iyidi salon çok guldu. Thanos da vardi
    . Canada anlamadim?

R rated
    oldugu icin daha kanli daha vahşet ve Dahada ağizı bozuk Deadpool bekliyordum . Belkide ben cok fazla beklentiye girmişim

Açıkcasi Avengers Infinity War' da daha cok eğlenmiştim
    Edit: ekşide forumda herkes beğenmis. Ben filmi tekrar izleyip beğenmeye calişayim

After credits sağlam . Bu yazilar bitince geliyor Avengersdaki gibi sonuna kadar beklemeye gerek yok

Deadpool II  | Mayıs, 18  2018 | David Leitch |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galena -- 16 Mayıs 2018; 10:5:41 >

• Galena kullanıcısına yanıt
    İlk filmde de vardı Canada sözü

Amerika genelde Kanada halkına laf sokar sevmezler falan dalga gecerler Kanada ‘lılar da aynı şekılde .

Atışırlar yanı

Bu da benzer bir gönderme

• Puahuaahahahahahah After Credits Efsaneeeeeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 17 Mayıs 2018; 0:2:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
  • filmeden geldim, film güzel yine bol göndermeli bol bol güldüren bir film olmuş.
    filmden sonra beyaz yazılardan önce efsane bi kısım var. beyaz yazılardan sonra sahne yok, boşa bekledik
  • Arkadaşlar vizyona girdiğinde geleceği sinemaları nasıl öğrenebiliriz ? Bilgisi olan Çarda yardımcı olabilir mi

• Akasya durağıcılar gelmeden

• Gülmekten karnım çatladı.Yanımdaki kız ölüyordu gülmekten.Dedim ben gene az gülmüşüm
  • Komik cocuksu Marvel sarkisi vardi sozlerini nereden bulabilirim ?
  • Arkadaşlar dublaj mı gidelim altyazımı çok kararsız kaldık arkadaşlarla dublaj giden varmı ilk filmdeki gibi güzel mi espirileri çok öldürmüşlermi dublajla ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragmanı henüz izlemeyenler izlemeden filme gitsin çok daha iyi olur.

Martha ve Batman göndermeleri efsaneydi. Araya yedirilen Xavier, Brad Pitt, Hugh Jackman sahneleri de efsane olmuş özellikle mid-credits sahneleri filmi tamamlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.