Şimdi Ara

Deadpool II | Mayıs, 18 2018 | David Leitch | (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
11
Favori
24.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filme dün Akasya'da gittim, filmden aklımda kalanlar :) ciddi spoiler var

Öncelikle baya güldürüyor,

Yeri gelince ciddi anlar da yaşıyoruz.

Birçok gönderme var,

Tüm X-men ekibini çok kısa bir an için görüyoruz orada bile kahkahayı basıyoruz.

Filmin en sonunda bir görüntü yok ama oradaki şarkıyı duymak için bekleyebilirsiniz, o bile güldürüyor.

Jugger'ı filmde öğrenmek güzel oldu, X-force ekibi de aşırı komedi 2 dakikada çöp oluyorlar, domino hariç :D
  • Filmin ilk sahnesi fena

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • After credits sahnesi su ana kadar gorduklerimizin en iyisiydi.

• kaç tane after credits var
  • süper kahraman filmlerini seviyorum ama oturup da 1 kere deadpool izlemedim ve izlemem de

sanırım film edilen küfürlerden dolayı bukadar çok seviliyor, tek izlemeyeceğim süper kahraman bu galiba
  • Kaç tane after credit var? 16:45te gideceğim ona göre bekleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Sarbi

süper kahraman filmlerini seviyorum ama oturup da 1 kere deadpool izlemedim ve izlemem de

sanırım film edilen küfürlerden dolayı bukadar çok seviliyor, tek izlemeyeceğim süper kahraman bu galiba
    Deadpool'un küfürden öte diğerlerinden çok farklı bir espri anlayışı var. Kendi yapımcısı da dahil olmak üzere herkesle dalga geçiyor ve eski süper kahraman filmlerini acayip tiye alıyor. Bir çoğunu anlayamıyorsun bile. Böyle bir kahraman Marvel'a çok şey kattı bence. Bir sürpriz yapıp Avengers'ın bir sonraki filminde gözükürse çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    Çok komik gerçekten. Ama bunlar nedir hocam? Alıp kenarda dursun diye satılan boş ambalaj değil mi?

• İlk yarı çöppppb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Çok komik gerçekten. Ama bunlar nedir hocam? Alıp kenarda dursun diye satılan boş ambalaj değil mi?

Alıntıları Göster
    Hepsinin içi aynıdır.Sadece dış kapları farklıdır.
  • İlk yarısı cidden çok baydı neden geldim ki dedim. Ama ikinci yarı efsaneydi. Bir de o dominoyu ben yerim.
    Bu arada filmin en sonunda(kayan creditsten sonra) sahne yok ama efsane şarkılar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Deadpool'un küfürden öte diğerlerinden çok farklı bir espri anlayışı var. Kendi yapımcısı da dahil olmak üzere herkesle dalga geçiyor ve eski süper kahraman filmlerini acayip tiye alıyor. Bir çoğunu anlayamıyorsun bile. Böyle bir kahraman Marvel'a çok şey kattı bence. Bir sürpriz yapıp Avengers'ın bir sonraki filminde gözükürse çok sevinirim.

Alıntıları Göster
    nedense hiçbir sevimli yanı yok adamın, bir türlü içim ısınmadı. belkide önyargılıyımdır bilmem ama bu adamı sevmedim

mesela iron man karakteri ve oynayan adam, sırf tek başına bu adam izlettirir bütün seriyi

• bol bol gönderme dolu güzel bir film olmuş, eğlendim baya. senaryo zayıf kalmış biraz.

after credits çok iyidi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 18 Mayıs 2018; 18:20:10 >
  • Filmdeki esprilerin yarısı göndermeydi ve acımadı,döşedi kral ben DC'nin yerinde olsam davalık olurdum bunlarla,deadpool kral yetin dibine soktu üstüne toprak attı

• Film de çalan A-Ha'ten Take On Me şarkısı.

Normal de çok hareketli bir şarkı ama A-ha grubu bu yeni versiyon da şarkıyı baya yavaşlatmış.

Video Film den görüntüler içermez o sebeple Spoir içine almadım.

Film de çalan diğer başka şarkılar.

Pat Benatar - We Belong

Cher - If I Could Turn Back Time

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 18 Mayıs 2018; 18:54:0 >

• Ilk yarıdan çıktım tam bir geek filmi olmuş.gönderme yapmadığı adam,film kalmadı

• Arkadaşlar kesinlikle filme GİT ME YİN....

1.filmin yanına yaklaşamaz. Sıkıcı diyaloglar. Sıkıcı sahneler. Filmin konusu bile yoktu... Benden söylemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 18 Mayıs 2018; 20:34:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.