Şimdi Ara

dealextreme'den bir şey alıcam amma ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adres de ismim de türkçe karakter içeriyor. nası yapayım şimdi?

• aman çok sakat dealextreme kredi kartıyla alışveriş yapıyorsan bir daha düşün benim siparişimi iptal edip parayı geri ödeme yapmadılar bir dahada birşey almam ordan
  • 111111
  • Dealextreme bence birçok siteden daha güvenilir 6+ alışverişim oldu daha sonuncu alışverişim 3 gün önce geldi ve kusursuzdu. KK olayına güvenmiyorsan paypal yada sanal kart kullanabilirsin.
  • cep t paracard ile alacaktım. siparişi veriyorum bilgileri giriyorum. ödeme yapılmıyor. hata veriyor.

Sorry to let you know that the payment is failed due to Invalid transaction, please pay it again.

sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: moyku

cep t paracard ile alacaktım. siparişi veriyorum bilgileri giriyorum. ödeme yapılmıyor. hata veriyor.

Sorry to let you know that the payment is failed due to Invalid transaction, please pay it again.

sebebi nedir?

Kart limitini kontrol edebilirsin ben sanal kart ile sorunsuz alışveriş yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbizx

quote:

cep t paracard ile alacaktım. siparişi veriyorum bilgileri giriyorum. ödeme yapılmıyor. hata veriyor.

sebebi nedir?

Kart limitini kontrol edebilirsin ben sanal kart ile sorunsuz alışveriş yapıyorum.

yeterli miktar var. niye böyle yaptı anlamadım.
  • Farketmez gerçi. Sonuçta türkiyeye giriş yaptıktan sonra yine türk okuyor o adresi ama tabi türkçe karakter yazarsan o harfler yerine değişik karakterler çıkıyor. ı yerine y çıkıyor mesela. O yüzden türkçe karakter kullanma sen nolur nolmaz. Farketmez olayını çok türkçe karakter içermeyen adresler için söyledim. Çok varsa mutlaka türkçe karakter kullanma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 2 Eylül 2011; 1:01:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

Farketmez gerçi. Sonuçta türkiyeye giriş yaptıktan sonra yine türk okuyor o adresi ama tabi türkçe karakter yazarsan o harfler yerine değişik karakterler çıkıyor. ı yerine y çıkıyor mesela. O yüzden türkçe karakter kullanma sen nolur nolmaz. Farketmez olayını çok türkçe karakter içermeyen adresler için söyledim. Çok varsa mutlaka türkçe karakter kullanma.

o olayı hallettim fakat şimdi de bu problem var.

• quote:

quote:

Farketmez gerçi. Sonuçta türkiyeye giriş yaptıktan sonra yine türk okuyor o adresi ama tabi türkçe karakter yazarsan o harfler yerine değişik karakterler çıkıyor. ı yerine y çıkıyor mesela. O yüzden türkçe karakter kullanma sen nolur nolmaz. Farketmez olayını çok türkçe karakter içermeyen adresler için söyledim. Çok varsa mutlaka türkçe karakter kullanma.

Paracard'da ki parayı başka biryere aktaramıyormusun ? Paypal vs gibi..

• quote:

quote:

quote:

Paracard'da ki parayı başka biryere aktaramıyormusun ? Paypal vs gibi..

malesef.

• senden 3 haneli bi rakam ister kartın arkasında yazar. onu doğru yazdığına emin ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.