Yılbaşı öncesi verdiğim siparişin gelmesi 1.5 ay sürmüştü.Zaman zaman posta servisi çok yoğun olabiliyor.
6 Şubatta Sipariş verdim Bugun Kargoya verdiklerine dair bir mail attılar..
2/8/2010
Dear fig00,
Your order has been shipped from the fulfillment center. Delivery time is about 7 to 10 working days, as quoted by the post office (3 to 4 days for EMS Express). * Note that this delivery estimation is as provided by Hong Kong Post and like most post offices around the world delivery time for airmail packages is not guaranteed.
If this is a partial shipment, you will be able to track what is shipped and unshipped using the Invoice page from order tracking, after 24 hours of receiving this e-mail.
When the order delivers, please keep the original packaging of the entire order for one month. Should you need to request for return or replacement, customer care staffs may ask for a picture of the packaging.
ORDER #: **** TRACKING #: - SHIPPED TO: **** Ankara, Turkey TURKEY
(this is the address you provided during check out and confirmed in order confirmation e-mail we sent you) CUSTOMER SERVICE: support.dealextreme.com
Tracking your order is easy:
1. Go towww.dealextreme.com. 2. Enter your receipt number (or order number) and e-mail address. Then click "Secure Login."
You will then be taken to the Account Manager, where you may manage and track your order.
If you have any questions about this order or the products/services you've purchased, please feel free to:
* Contact us at support.dealextreme.com
Thank you for choosing dealextreme.com. Sincerely,
dealextreme.com
ya bende ayın altısında sipariş verdim. ama hala status kısmı waiting for supplier dio :D herhalde ürünü başından imal ediolar :D:D
quote:
Orijinalden alıntı: cncnkcr
ya bende ayın altısında sipariş verdim. ama hala status kısmı waiting for supplier dio :D herhalde ürünü başından imal ediolar :D:D
Ellerinde ürün barındırmıyorlar. Biz siparişi verince tedarik edip daha sonrada kargoluyorlar. şu an tedarik sürecinde demekki siparişleriniz. bende geçtiğimiz hafta sipariş ettim bir iki ürün deneme amaçlı. daha sonradan shipping yazdı üstelik arada adres değişimi için maille haberleştimde firma ile.
quote:
Orijinalden alıntı: PeterPetrelli
Shipment diyor çok uzun sürmez mi zaten
gemiyle gelmiyor.O KArgolandığına dair
Mail at geri dönüş yapacaklardır birkaç güne kadar.Gelmediyse paranızı iade edelim diye..
6 Şubatta verdiğim sipariş 16 Şubatta Posta kutumdaydı.. 10 gün içerisinde gayet hızlı geldi..
@fig00 hayırlı olsun benim 6 şubatta yola çıkmış olması gerekn paketim hala gelemedi maalesef. hala mailleşiyoruz firma ile :(
bu ay sipariş yapıpta neden gelmediğini kontrol etseniz görürdünüz bu ay orada yılbaşı yüzünden postane kapalıydı ayın 20 sinden itibaren yollanamaya başladı :)
Eğer ürününüz 15 dolar altı ise takip kodu için ekstradan 1.7 dolar verin..O zaman daha garanti oluyor ve kaybolmuyor..15 dolar üstüyse zaten otomatikman ekleniyor o kod..
Peki hiç ürün alıpta sonra iptal eden var mıdır? Ben 8 gün bekledikten sonra siparişler hala tedarik sürecinde olduğundan dolayı iptal ettirdim. 1-3 gün yazmasına rağmen baya uzun sürdü. Şimdi ise ödemeyi paypal hesabına geçirmeye çalışıyorum ama .. çok sancılı bir süreç
bu süreçlere hiç denk gelmiş olan var mıdır?
paketler ptt ilemi geldi
benım hayla gelmedi bu ayın 8inde postaya vermisler suan ayın 28i neden gelmedi mp3 almısdım
quote:
Orijinalden alıntı: ScreaMOuT
benım hayla gelmedi bu ayın 8inde postaya vermisler suan ayın 28i neden gelmedi mp3 almısdım
tatil vardı 20 sinde açıldı gelir 1-2 hafta içnde postaya verdilerse
Ya benim de paypal ve dealextreme uyelik mailim farklı siparişimi my accountta göremiyorum 4 gün oldu.
2 Şubatta sipariş verdim.22 Şubatta kargoya verdiler tatil yüzünden.bekliyorum acaba ne zaman ulaşır ?
Arkadaşlar konuyla alakasız ama kapıda ödeme seçeneği varmı acaba?
1 hafta oldu hala Status: Waiting for Supplier diyor normal mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade
quote:
Orijinalden alıntı: ScreaMOuT
tatil vardı 20 sinde açıldı gelir 1-2 hafta içnde postaya verdilerse
ama siteden bakınca ayın 8ınde postaya verildi yaziyordu bisey anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Kıdemli
1 hafta oldu hala Status: Waiting for Supplier diyor normal mi?
tedarik edilince yollarlar, genelde ürünün sayfasında kaç günde tedarik edileceği yazar onlara göre satın alın
quote:
Orijinalden alıntı: Urfa_Lee
Arkadaşlar konuyla alakasız ama kapıda ödeme seçeneği varmı acaba?