Bildirim
Dealextreme den siparişim 1 aydır gelmedi.
Stanley Adventure Çelik Shot Bardak Seti : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B07PXJ7SJ1
12 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ne siparişi ayıptır sorması -
flash bellek aldım 4 gb. anahtarlık şeklinde.https://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18566 -
benim sipariş 12 günde geldi. iki ayrı paket halinde.quote:
Orijinalden alıntı: 55ihsan55
flash bellek aldım 4 gb. anahtarlık şeklinde.https://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18566 -
Contact us for updates demiş. Acaba adresini mi doğrulamanı bekliyorlar acaba. Birde takip numarası vermiş olmaları gerek. O numara ile sorgulama yapabilirsin.quote:
adres doğrulamasıyla ilgili bir mail almıştım. ama mailin içi boştu. sadece konu kısmında adress confirmation yazıyordu. adresi nasıl doğrulayacam ki? maili reply mi etmem lazım acaba?quote:
Orijinalden alıntı: Haplo
Contact us for updates demiş. Acaba adresini mi doğrulamanı bekliyorlar acaba. Birde takip numarası vermiş olmaları gerek. O numara ile sorgulama yapabilirsin.
Alıntıları Göster -
Bende birşeyler almayı planlıyordum kötü oldu bu söylediğin -
boş mesaj olayı banada oldu. 20 gün geçti hala gelmedi. Bende oraya ingilizce olarak Paypal'da ki adresimi yazdım ve bu adres doğrudur dedim ki Ne ben üye olurken ne de spariş verirken bana adresiniz nedir diye sormadı. Sadece Paypal account uma baktığım zaman 32$ oldugu ve en alttada shipping adress confirmed yaziyordu . Bilmiyorum gelicekmi bakalım birde ben 1 tane ürün spariş vermedi 6-7 tane verdim belki ondan da gecikebilirquote:
Orijinalden alıntı: Solu
Bende birşeyler almayı planlıyordum kötü oldu bu söylediğin -
adresinizde türkçe karekterler adamların sisteminde gözükmüyor. tükçe karekterleri değiştirin. şöyle ; ö yerine o , ü yerine u , ş yerine s ,ç yerine c harfini kullanın. bir de büyük harfle "İ" yazmayın. paypal hesabınızda adresi türkçe karekter yazarsanız paypal bunu kabul ediyor ama paypalden dealextreme'e giden bu adres dealextreme in sisteminde gözükmüyor. o yüzden paypal hesabınızdaki adresi güncelleyin.quote:
Orijinalden alıntı: Masticore
boş mesaj olayı banada oldu. 20 gün geçti hala gelmedi. Bende oraya ingilizce olarak Paypal'da ki adresimi yazdım ve bu adres doğrudur dedim ki Ne ben üye olurken ne de spariş verirken bana adresiniz nedir diye sormadı. Sadece Paypal account uma baktığım zaman 32$ oldugu ve en alttada shipping adress confirmed yaziyordu . Bilmiyorum gelicekmi bakalım birde ben 1 tane ürün spariş vermedi 6-7 tane verdim belki ondan da gecikebilir
Alıntıları Göster
-
Shipment diyor çok uzun sürmez mi zatenquote:
Orijinalden alıntı: trimaxsahinabi
adresinizde türkçe karekterler adamların sisteminde gözükmüyor. tükçe karekterleri değiştirin. şöyle ; ö yerine o , ü yerine u , ş yerine s ,ç yerine c harfini kullanın. bir de büyük harfle "İ" yazmayın. paypal hesabınızda adresi türkçe karekter yazarsanız paypal bunu kabul ediyor ama paypalden dealextreme'e giden bu adres dealextreme in sisteminde gözükmüyor. o yüzden paypal hesabınızdaki adresi güncelleyin.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: trimaxsahinabi
adresinizde türkçe karekterler adamların sisteminde gözükmüyor. tükçe karekterleri değiştirin. şöyle ; ö yerine o , ü yerine u , ş yerine s ,ç yerine c harfini kullanın. bir de büyük harfle "İ" yazmayın. paypal hesabınızda adresi türkçe karekter yazarsanız paypal bunu kabul ediyor ama paypalden dealextreme'e giden bu adres dealextreme in sisteminde gözükmüyor. o yüzden paypal hesabınızdaki adresi güncelleyin.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi
Yok ona dikkat ettim. Türkçe adres kullanmadım ki zaten ne sokak isminde ne şehrimde ne de ismim soy ismimde türkçe karakter yok.
Benim merak ettiğim atladığım birşey mi oldu. En baştan anlatıyorum yaptığım işlemleri . (Üye oldum normal bir üyelik hiçbirşey istemiyor adres vs.). Ürünlerimi seçtim sonra ödemeye girdim Paypal' var zaten tek. Alt alta fiyatlarını gösterdi topladı listeledi hepsini. Paypal'a tıkladım . Paypal'ın kullanıcı adi ve şifremi girmemi istedi Girdim işleminiz tamamlanmıştır dedi. ( 15 doların üstünde olmasına rağmen aldıklarım Track numarası fln vermedi , mail ilede gelmedi ve Bana orda sormadı Shipping adress'iniz nedir diye bu işlemler sırasında) .
Sonra mail'ime baktım 2 tane mail gelmiş birisi Paypal'dan fatura gelmiş ve en altta Unconfirmed shipping adress yazıyor altındada adresim var. Neyse çıktım bu mail'den öbür mail'e tıkladım
2. mail'de sales@dealextreme.com dan gelmiş o mail başlığında da Order Confirmation - 0034325Q - Please Confirm Your Shipping Addres yazıyor. Bomboş bir mail bende reply yaptım mail'i cevap olarak paypal'da ki shipping adress imi buraya kopyaladım ve ingilizce olarak bu adresi doğruluyorum dedim gönderdim mail'i o gün bugündür ne haber ne birşey. Track nuramızda yok birşey anlamadım bu işten.
Benim merak ettiğim sizde de işlemler böylemi gerçekleşti ? Yoksa benim işlemlerim sırasında anormal birşeylermi oldu
@peterpetrelli
2-3 günde shipping'e verilir 14 elinize ulaşır diyor zaten sitesinde. 21 gün oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masticore -- 8 Şubat 2009; 18:19:02 >
-
Yukarıdaki yazı benim ilgimi çekti.Bende Dealexreme'den sipariş vermeyi düşünüyordum.Ya bana da @Masticore'a ve @55ihsan55'equote:
Orijinalden alıntı: Masticorequote:
Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi
Yok ona dikkat ettim. Türkçe adres kullanmadım ki zaten ne sokak isminde ne şehrimde ne de ismim soy ismimde türkçe karakter yok.
Benim merak ettiğim atladığım birşey mi oldu. En baştan anlatıyorum yaptığım işlemleri . (Üye oldum normal bir üyelik hiçbirşey istemiyor adres vs.). Ürünlerimi seçtim sonra ödemeye girdim Paypal' var zaten tek. Alt alta fiyatlarını gösterdi topladı listeledi hepsini. Paypal'a tıkladım . Paypal'ın kullanıcı adi ve şifremi girmemi istedi Girdim işleminiz tamamlanmıştır dedi. ( 15 doların üstünde olmasına rağmen aldıklarım Track numarası fln vermedi , mail ilede gelmedi ve Bana orda sormadı Shipping adress'iniz nedir diye bu işlemler sırasında) .
Sonra mail'ime baktım 2 tane mail gelmiş birisi Paypal'dan fatura gelmiş ve en altta Unconfirmed shipping adress yazıyor altındada adresim var. Neyse çıktım bu mail'den öbür mail'e tıkladım
2. mail'de sales@dealextreme.com dan gelmiş o mail başlığında da Order Confirmation - 0034325Q - Please Confirm Your Shipping Addres yazıyor. Bomboş bir mail bende reply yaptım mail'i cevap olarak paypal'da ki shipping adress imi buraya kopyaladım ve ingilizce olarak bu adresi doğruluyorum dedim gönderdim mail'i o gün bugündür ne haber ne birşey. Track nuramızda yok birşey anlamadım bu işten.
Benim merak ettiğim sizde de işlemler böylemi gerçekleşti ? Yoksa benim işlemlerim sırasında anormal birşeylermi oldu
@peterpetrelli
2-3 günde shipping'e verilir 14 elinize ulaşır diyor zaten sitesinde. 21 gün oldu
Alıntıları Göster
olan durum olursa.Zaten sevmem oldum olası bu paypal falan işleri.Alışveriş yapanlar bu konuya bir açıklık getirebilirler mi?
-
arkadaşlar dealextreme'in contact us bölümüne durumu iletmiştim. bugün cevap geldi. çin'de ocak ayı boyunca süren bir bayram-tatil varmış. o yüzden ürün sağlayıcılardan kaynaklanan bir aksama olmuş. isterseniz siparişinizi iptal edebilirsiniz ya da bekleyebilirsiniz diye bir mesaj geldi.quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Blof
Yukarıdaki yazı benim ilgimi çekti.Bende Dealexreme'den sipariş vermeyi düşünüyordum.Ya bana da @Masticore'a ve @55ihsan55'e
olan durum olursa.Zaten sevmem oldum olası bu paypal falan işleri.Alışveriş yapanlar bu konuya bir açıklık getirebilirler mi?
Alıntıları Göster
-
bende geçen ay 2 tane sipariş verdim. 2. gün ürünler tedarik edildi ancak 15 gün depoda paketlenmek için bekletildi. adamlara 10 tane mail yolladım ürünler neden yollanmıyor diye. adamlar cvp bile vermediler. aldığım ürünlerde toplamda 200 tl lik ürünler. sonunda geçenlerde kargoya verilmiş. bu siteden alışveriş yapacaksanız 1 ayı gözden çıkaracaksınız bi kere. birde orta derece ingilizce bilmeden alışveriş yapmayın derim ben. bi sorun olduğunda apışıp kalırsınız.quote:
arkadaşlar dealextreme'in contact us bölümüne durumu iletmiştim. bugün cevap geldi. çin'de ocak ayı boyunca süren bir bayram-tatil varmış. o yüzden ürün sağlayıcılardan kaynaklanan bir aksama olmuş. isterseniz siparişinizi iptal edebilirsiniz ya da bekleyebilirsiniz diye bir mesaj geldi.
Alıntıları Göster
-
Çok geçmemiş.quote:
Orijinalden alıntı: micro_diax
bende geçen ay 2 tane sipariş verdim. 2. gün ürünler tedarik edildi ancak 15 gün depoda paketlenmek için bekletildi. adamlara 10 tane mail yolladım ürünler neden yollanmıyor diye. adamlar cvp bile vermediler. aldığım ürünlerde toplamda 200 tl lik ürünler. sonunda geçenlerde kargoya verilmiş. bu siteden alışveriş yapacaksanız 1 ayı gözden çıkaracaksınız bi kere. birde orta derece ingilizce bilmeden alışveriş yapmayın derim ben. bi sorun olduğunda apışıp kalırsınız.
Alıntıları Göster
Bazen 2 hafta, bazen de 1.5 ay sürüyor gelmesi ürünlerin.
3-5 kere sipariş verdim, ortalama 2-3 haftada elime geçti hepsi.
-
arkadaşlar bi üründen istediğiniz kadar alabiliyormuyuz peki 20 30 tanequote:
Orijinalden alıntı: aktifnet
Çok geçmemiş.
Alıntıları Göster -
halla halla daha bugün sipariş vercektimquote:
Orijinalden alıntı: aktifnet
Çok geçmemiş.
Alıntıları Göster -
air maille alırsan katlancaksın, adresini düzelt bence ingilice karakterler kullan ı kullanma i kullan.quote:
Orijinalden alıntı: ana18
halla halla daha bugün sipariş vercektim
Alıntıları Göster -
arkadaşımın 3 aydır gelmediquote:
Orijinalden alıntı: emure
air maille alırsan katlancaksın, adresini düzelt bence ingilice karakterler kullan ı kullanma i kullan.
Alıntıları Göster -
dealextreme en geç 1 aya kadar geliyor 1 kere 2 ay gelmemişti tekrar iletişime geçtim aynı ürünü birdaha yolladılar ama senin sorunun gelmemesi değil bi hata var ürünü yollamamışlarquote:
Orijinalden alıntı: semidos
arkadaşımın 3 aydır gelmedi
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- sümkürürken kulak tıkanması
- günde 10 km yürümek
- muskanın içinde ne yazar
- burun nasıl kırılır
- dubai teknoloji mağazaları
- black friday ne zaman 2024
- exxen filmleri
- bim para sayma makinesi
- yeşil nasim
- bim karavan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X