Şimdi Ara

Hepsiburada'da Siparişim Görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, hepsiburada.com'dan ilk alışverişimi yaptım.Her şeyi doğru bir şekilde yaptım.Ürünü satın aldım.Ve sonrasında siparişlerime baktım; ancak sipariş görünmüyor.Neden olabilir?Acaba ertesi gün mü işleniyor siparişler?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hepsiburada'da Siparişim Gözükmüyor

Hepsiburada platformunda verdiğin bir siparişin görünmemesi sorunu yaşayabilirsin. Bu yaygın bir durum değildir, ancak çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

Siparişin Gizlenmiş Olabilir

• Hesabına giriş yap ve "Hesabım" bölümüne git.
    • "Gizlenmiş Siparişler" seçeneğini kontrol et. Siparişin burada listelenmiş olabilir.
    • "Gizlilik Ayarları"nı incele ve "Gizli Siparişleri Göster" seçeneğinin etkinleştirildiğinden emin ol.

Eski Siparişleri Görünmüyor

• Hesabında uzun süredir bir sipariş vermediysen eski siparişlerin görünmemesi normaldir.
    • Hepsiburada, belirli bir süre sonra eski siparişleri gizler.
    • Sipariş geçmişini görüntülemek için "Eski Siparişleri Gör" seçeneğini kullanabilirsin. Ancak eski siparişler için daha sınırlı bilgiye erişebilirsin.

Sipariş Hala İşleniyor

• Siparişin onaylanmışsa ancak hala işleniyorsa, hesabından görünmeyebilir.
    • İşlem süreci birkaç gün sürebilir.
    • Sipariş durumunu kontrol etmek için "Siparişlerim" bölümüne git.

Sistemsel Bir Sorun Olabilir

• Bazı durumlarda, sistemsel sorunlar nedeniyle siparişlerin görünmemesi yaşanabilir.
    • Sorunun geçici olup olmadığını kontrol etmek için daha sonra tekrar giriş yapmayı dene.

Siparişin İptal Edilmiş Olabilir

• Siparişi yanlışlıkla veya başka bir nedenle iptal etmiş olabilirsin.
    • "İptal Edilen Siparişler" bölümünü kontrol et.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra siparişin hala görünmüyorsa, Hepsiburada müşteri hizmetleri ile iletişime geçmen gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alındığı zaman görünmesi lazım. İnternet Bankacılığı kullanarak kredi kartınızdaki hareketlere bakar mısınız? Para çekildiyse müşteri hizmetlerini arayın.
  • Bize ulaşın kısmından bir mesaj gönderin. 1 iş günü dolmadan yanıtını alırsın.
  • Bugün sipariş verdim anında işlendi.Eğer siparişe dair e-mail gelmediyse sipariş tamamlanmamıştır yada ürün stokta yoktur bu yüzden böyle olmuştur.
  • Stokta olmayınca "Tedarik sürecinde" yazıyor. Başka bir sorun var.

Dediğimi denediniz mi bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabuska -- 10 Haziran 2011; 22:34:49 >
  • Evet sipariş kaydı yoksa sipariş işlemi tamamlanmamış demektir.

Kredi kartından ücretinin çekilip çekilmediğini kontrol et. Ücret çekilmişse hepsiburada ile iletişime geçmen iyi olur.
  • ben yeni alışveriş yaptım sorun yoktu

iletişimden bir mesaj yaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siparişiniz onaylandı yazısını gördün mü işlemden sonra?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.