Şimdi Ara

Dealextreme den siparişim 1 aydır gelmedi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
6.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eXq

2 Şubatta sipariş verdim.22 Şubatta kargoya verdiler tatil yüzünden.bekliyorum acaba ne zaman ulaşır ?

benim 8 günde de geldiği oldu 30 günde de geldiği oldu kesin birşey söylenmez ama genelde 15 ile 25 gün arası gelir(free shipping)
  • ben de 2.5 dolarlık birşey vermiştim geçen sene gelmemişti.en aşağı 12 ay oldu.bekliyorum ama umudum var hala..
  • Bazı ürünlerde stok sıkıntıları var benimde focalprice'ten siparişim vardı 18'inde sipariş verdim 25'inde gönderilmiş.13 güne gelir diyorlar.
  • postada kaybolduğu da oluyor
  • Arkadaşlar bu ürünler kapımıza gelip veriyorlar mı ? Yoksa posta kutusuna mı atıyorlar ?

SD kart alayım hazır paypalda para var kargoda beleş
  • Yeni konu açmak istemedim.Şimdi barkot numarası elimde ptt'nin sitesinde bakıyorum 1 Mart'ta ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI'ne gitmiş.Bu denetim ne kadar sürüyor ve ne zaman gelir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _asparagas_

ben de 2.5 dolarlık birşey vermiştim geçen sene gelmemişti.en aşağı 12 ay oldu.bekliyorum ama umudum var hala..

bn de çok şey sipariş ettim ama anca yarısı geldi daha :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HimuraKen -- 4 Mart 2010; 0:41:37 >
  • Arkadaşlar ya postaneden gelip bizi evde bulamazlarsa not bırakıyorlar mı? Benim de iki siparişim bir ayı geçti. Eğer bırakmıyorlarsa, Ankara'da hangi postaneye gidiyordur bu ürünler?
  • Bu siteden verilen siparişlerde temin edilemeyen ürün için kutudan seri numarası içeren bir fiş çıkıyor.
    Bu fişin temin edilemeyen ürün yerine başka ürün alımında kullanılabileceğini düşünüyorum ama bir türlü beceremedim.
    Yardım edecek arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.
  • Ya da gelmeyen ürün yerine geçen bir kupon değilse nedir bu kağıt?
    Ne işe yarar?
  • 19 Nisan'da verdiğim sipariş hala gelmedi...
  • O kağıt ürünün eksik geldiğini belirtiyor sadece. Eğer kağıdın almandan itibaren 1 hafta içinde yeni bir postalama görünmezse o kartın numarasını söyleyip kalan ürünü yollamalarını istiyorsun.

1 ay normal bir süre, 45 gün geçecek gibiyse dispute açın.
  • arkadaşlar ben 2 gün önce dealextreme den alışveriş yaptım fakat my account a tıkladığımda siparişimi göremiyorum buraya dahamı geç düşüyor nasıl oluyor mailime 2 tane mail geldi paypaldan ve dealxtreme den pp ödeme alınmıştır die DE dende sipariş alındı die mail geldi ama hala hesabımda birşey görünmüyor
     Dealextreme den siparişim 1 aydır gelmedi.
  • bende 18 haziranda sipariş verdim,

ilk olarak stok bekleniyor dedi, sonrasında paketleme dedi,

son 5 gündür bu yazı var Processing - Awaiting Stock

şimdi bekleyeyim mi yoksa ne edeyim kararsız kaldım,
  • bu aralar ne olduysa paketlemede yavaşlık var 6/12/20 Temporary stock shortage, contact us if necessary ürün haka bekliyor kargolanmadı mail attı mbekliyorum
  • bende mail attım contact us den yazı yazdım ama onlara da cevap gelmedi, sizinki benimkinden de erken verilmiş sipariş. bilgi alırsanız yazarsanız sevinirim.
  • dealextreme mail attı, istediğiniz ürün stoklarda kalmamış, başka istediğiniz bir ürün varsa bildirin onu gönderelim, nasıl iş bu stoklarda paketleniyor diyorlardı. iptal edicem siparişi ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

arkadaşlar ben 2 gün önce dealextreme den alışveriş yaptım fakat my account a tıkladığımda siparişimi göremiyorum buraya dahamı geç düşüyor nasıl oluyor mailime 2 tane mail geldi paypaldan ve dealxtreme den pp ödeme alınmıştır die DE dende sipariş alındı die mail geldi ama hala hesabımda birşey görünmüyor

birde bu linke bak

http://my.dealextreme.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: TKAY

quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

arkadaşlar ben 2 gün önce dealextreme den alışveriş yaptım fakat my account a tıkladığımda siparişimi göremiyorum buraya dahamı geç düşüyor nasıl oluyor mailime 2 tane mail geldi paypaldan ve dealxtreme den pp ödeme alınmıştır die DE dende sipariş alındı die mail geldi ama hala hesabımda birşey görünmüyor

birde bu linke bak

http://my.dealextreme.com/

hort yapmışsın hocam tebrk.

• ya bu işden anlayan bakabilirmi subatin 7 sinde vermistim 1 ay olacak nerdeyse ama hala alamadım siparisi
    siparis nımaram

0208TSH4
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.