5-6 parça sipariş verdim 20 dolara yakın tuttu alışverişim, sonra bişi farkettim my dx point die bişi var, puan toplayıp harcıyabiliyormuşsun, benimde 1 puanım oldu, ben 6 parçayı tek tek sipariş versem 6 puanımmı olucaktı? 3 dolarlık bişi istesem puan vermiceklermiydi? deneyimli arkdaşlar yardım ederse sevinirim..
puan var dediler geldik..
anladık 1 puanın var..
siz demeden ben diyim
Hocam ne yapacaksın puanı zaten o siteden aldığımız ürünler belli çok yüksek rakamlı şeyler değil.1 kazansan ne 10 kazansan ne bişey alınacağını sanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur
Hocam ne yapacaksın puanı zaten o siteden aldığımız ürünler belli çok yüksek rakamlı şeyler değil.1 kazansan ne 10 kazansan ne bişey alınacağını sanmıyorum
hocam biliyorum tabide aklıma takıldı yoksa 1 dolarlık şeyi 10 puana veriyorlar farkındayım, sadece 6 ayrı sipariş yapsam 6 puan vericek kadar saçmalarmı onu öğrenmek istedim..
sen yinede ayrı ayrı sipariş ver kargo beleşse ayrı ayrı kargo girsin onlara ben hepsiburadada öyle yapıyorum birden fazla alırken ürünleri bekletmiyorum ayrı ayrı kargo gelio
quote:
Orijinalden alıntı: hayvan arkadas
sen yinede ayrı ayrı sipariş ver kargo beleşse ayrı ayrı kargo girsin onlara ben hepsiburadada öyle yapıyorum birden fazla alırken ürünleri bekletmiyorum ayrı ayrı kargo gelio
kargo ücretsiz, nie onlara girsin yahu kastınmı var adamlara hem zaten bu puan mevzusu kargo başına falansa öyle yapıcam, saçmalıklarının mükafatı olarak, uraşsın dursunlar..
up..
up...
10dolar ve katlarına veriyor.10dolara1 puan 100 dolara 10 puan..
hazır konusu açılmış bende bir soru sorayim.. bende bir kaç kablo siparişi verdim üzerinedn bir hafta geçmesine rağmen hala waiting for supplier diyor? 1-3 gün icinde tedarik edilecegini soyluyor halbuki sitede? Acaba eksik bıraktigim yada girmedigim bir şey mi var? Türkiye ye özgü postalama durumu mu söz konusu? Yada bunu kendilerine bildiriyor muyuz?:) Falan filan??
quote:
Orijinalden alıntı: sesehash
hazır konusu açılmış bende bir soru sorayim.. bende bir kaç kablo siparişi verdim üzerinedn bir hafta geçmesine rağmen hala waiting for supplier diyor? 1-3 gün icinde tedarik edilecegini soyluyor halbuki sitede? Acaba eksik bıraktigim yada girmedigim bir şey mi var? Türkiye ye özgü postalama durumu mu söz konusu? Yada bunu kendilerine bildiriyor muyuz?:) Falan filan??
Mail atsana ellerini çabuk tutsunlar diye stok bekliyolarmış ama sallamışlar gibi geldi.
Arkadaşlar bende 3,5 liralık bir sipariş verdim 22 de durum bölümünde "Expedited Order Received - in stock" böyle bir bilgi geçiyor. Bu siteyi ilk kez kullanıyorum. Onaylamam gereken bir şeymi var
quote:
Orijinalden alıntı: geberit
quote:
Orijinalden alıntı: sesehash
Mail atsana ellerini çabuk tutsunlar diye stok bekliyolarmış ama sallamışlar gibi geldi.
sitede acıklama vardi çinlilerin yılbası kutlamaları ıcın sıtede calismalara 10 15 gun ara verilecekdi. onun yunznden galiba bu arada benım mp3 umde 17 gun gecmesıne ragmen gelmedı
Siparişteki bir kaç üründen birini temine edemediklerinde gelen ürünlerin paketinden seri numaralı bir kart çıkıyor. Bu kartı nasıl kullanacaz arkadaşlar bilen varsa yardım etsin lütfen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme