Şimdi Ara

DEATH STRANDİNG ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan 180 lira ps store'da, almakda kararsızım, düşüncelirinizi alabilirmiyim oyun hakkında

• Oyunun hikaye videoları dışında seni tatmin edecek çok az yeri var, oyunda sürekli aynı aksiyonları yapıp farklı reaksiyonlar gördüğün bir yapısı var.

Beyin yakan hikaye mevzularına çok takılma, beyin böyle bir hikayede yanacaksa bu zamana kadar iyi dayanmış derim :)

Bence 100 lira üzeri para verilecek bir oyun değil, boş vaktin çoksa denenebilir ama her anında aynı keyfi vermez.
    Yapay Zekanın Yanıtı

DEATH STRANDING Alınır mı?

DEATH STRANDING, Kojima Productions tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan bir aksiyon oyunudur. Oyun, 8 Kasım 2019'da PlayStation 4 için piyasaya sürülmüş ve 2 Temmuz 2020'de PC için yayınlanmıştır.

Death Stranding, oyuncuların kurye Sam Bridges'ı kontrol ettiği, fütüristik bir Amerika Birleşik Devletleri'nde geçen bir açık dünya oyunudur. Sam, kıyamet sonrası dünyada, izole olmuş şehirlere kaynakları teslim etmekle görevlidir.

Oyun, eşsiz oynanışı, büyüleyici hikayesi ve çarpıcı grafikleriyle övgü topladı. Ancak, yavaş temposu ve karmaşık mekanikleri nedeniyle bazı eleştiriler de aldı.

Death Stranding Oynanır mı?

Death Stranding, eşsiz ve ilgi çekici bir deneyim arayan oyuncular için uygundur. Oyun, zorlu ama ödüllendirici bir oynanış sunar. Ancak, yavaş temposundan ve karmaşık mekaniklerinden rahatsız olabilecek oyuncular için uygun olmayabilir.

Death Stranding Alınır mı?

Death Stranding, övgüler almış, iyi yapılmış bir oyundur. Eşsiz oynanışı ve ilgi çekici hikayesiyle, aksiyon ve macera oyunları hayranlarına hitap edebilir. Ancak, yavaş temposu ve karmaşık mekanikleri nedeniyle herkese uygun olmayabilir. Bu nedenle, satın almadan önce demo sürümünü denemek veya incelemeleri okumak faydalı olabilir.

Anahtar Kelimeler:

• Death Stranding oynanır mı
    • Death Stranding alınır mı
    • Death Stranding güzel mi
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evet alınır .Tarzı değişik ve henüz oynamadigim bir oyun ama sana hitap ediyorsa evet alinir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet51 -- 14 Şubat 2020; 0:49:13 >
  • Alma pişman olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 14 Şubat 2020; 1:4:0 >
  • Şahsi fikrim alınmaz ama renkler ve zevkler giriyor işin içine, 1-2 video izleyip kendi kararınızı vermeniz daha doğru olur.
  • o çöpe o para verilmez
  • sadece fps oynuyor online oyun ve aksiyon oyunları hoşuna gidiyorsa beyin yakan hikayeli oyunlardan hoşlanmıyorsan kafa açmak istemiyorum bol aksiyon uçma kaçma istiyorum diyorsan oyundak uzak dur
  • Bol boş vaktin varsa, hergün dört saat geçirmeyi seviyorsan, ekrana bolca boş bakmayı da göze alıyorsan alınır. Sadece ana görevleri yaptım hızlı hızlı iki haftada ancak bitti ve bitene kadar öldüm. Bu sebeple çok hoşuma gitmedi. Lakin dediğim gibi bolca boş vakti olan bir insanın hoşuna gidebilecek bir yapım, yoksa tam bir işkence.
  • Oyunun hikaye videoları dışında seni tatmin edecek çok az yeri var, oyunda sürekli aynı aksiyonları yapıp farklı reaksiyonlar gördüğün bir yapısı var.

Beyin yakan hikaye mevzularına çok takılma, beyin böyle bir hikayede yanacaksa bu zamana kadar iyi dayanmış derim :)

Bence 100 lira üzeri para verilecek bir oyun değil, boş vaktin çoksa denenebilir ama her anında aynı keyfi vermez.
  • Oyun süper. Ben çok beğendim.
  • Yaza kadar 100 tl civarına düşer. Daha fazlasını da haketmiyor zaten.
  • 6. Bölüme kadar dayandım sattım kafayı yiyecektim yoksa
    İlk defa bir oyun yüzünden ruh sağlığım bozulacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 14 Şubat 2020; 17:14:15 >
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    Yok artık bu kadarmı, sıkıcı kötü yav
  • gameplay tarafı pek tatmin edici değil özellikle ilk 3 bölüm çok sıkıcı, sonrasında biraz açılıyor ama görevler benzer gidiyor. Hikaye/cutscene ağırlıklı oyunları seviyorsan kesinlikle alınır çok güzel bir oyun, yok ben aksiyon arıyorum onun yerine dizi/film izlerim kafasındaysan alınmaz. ilk 3 bölümde aşırı sıkılmama rağmen sonra çok beğenmiştim, genel olarak harika bir oyundu benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 14 Şubat 2020; 17:41:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Virgül

Yok artık bu kadarmı, sıkıcı kötü yav
    Benim için aynen öyle oldu
  • Death stranding başkalarının yorumlarına bakılıp alınacak bir oyun değil. Çoğu kişi bu oyuna karşı önyargılı yaklaşıyor. Ekrana boş boş baktığın bir oyun değil, aksine özgürlüğü hissettiğin, güzel manzaralı yerleri keşif yaptığın, güzel müzikler dinlediğin bir oyun. Özellikle bazı yerlerde devreye giren müzikler atmosfere çok uyuyor, ruhunu dinlendiriyor. Karakterler özellikle çok rahat aklında kalıyor. Oyunu bitireli 1 ay olmasına rağmen karakterler asla kafandan silinmiyor. Oyunda popüler aksiyon oyunlarının sunamayacağı kadar çeşitlilik var. Yine oyun kendi tarzını seçmen için seni özgür bırakıyor. Gördüm en detaylı ve gerçekçi ağırlık ve denge sistemi kesinlikle bu oyunda çok başarılı bir şekilde tasarlanmış. Oyunun başından sonuna kadar sürekli yeni aletlerle, silahlarlarla ödüllendiriliyorsun. Oyun kesinlikle sen ne kadar zorluk seviyorsan o zorluğa bürünebiliyor. Seçtiğin yollar ve kullanacağın aletler oynanış tarzını değiştiriyor. Her seferinde dümdüz yürümeyi seçersen evet sıkıcı bir oyun. Fakat malzemelerinle yapacağın üst düzey teknolojik aletleri kullanmaya başladığında geri dönüş yolunu çok kısaltacak kestirmeler yapabiliyorsun. Oyunun başında ve ortalarında uçan kargoların üstüne kaykaymış gibi binerek gidiş geliş süresini yarıya indiriyordum. Aynı şekilde topladığım malzemelerle sürekli yolları yaptım ve bu sayede motor, araba gibi araçlar ile her yere hızlıca gidip geliyordum. Oyunun sonlarına doğru ayağım yere değmiyordu bile. Her yere zipline ile çok hızlı bir şekilde gidiyordum. Yani oyunda bu tarz şeylere önem vermezsen zaten oyunu adam gibi oynamamış oluyorsun.

Tam fiyatından almak biraz fazla pahalı ama indirimlerle alınabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.