< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
DEATHLOOP %100 Türkçe Yama (Xbox Game Pass Dahil!) - CidQu (12. sayfa)
-
-
Şu an EMPRESS sürümü tamamen çalışıyor.
STEAM sürümü de tamamen çalışıyor sadece bir iki onay bekliyorum.
İftardan sonraya saklamanın daha mantıklı olacağını düşündüm. Tamamen %100 onay almadan paylaşmayayim, sıkıntı çıkar bir şey olur mahcup oluruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam valla mahcup olmazsın sal gitsin :))
-
paylaş kardeşim bekliyoruz dünden beri hadi gözümsün, mahcup olmazsın anlayışla karşılarız :)
-
Evet evet salsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bize aylarını verdin niye mahçup olasınki:)
Ücretsiz olmasına rağmen bu kadar özenle hazırlanan çok az sayıda yama var. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Allah sizlerden razı olsun. Umarım bu ekibi başka oyunlarda da görürüz :) Her şey gönlünüzce olsun.
-
İftardan önce paylaşsan bize de iftara kadar zaman geçse daha mantıklı olur gibi ya
-
Evet İngilizcesi kolay geldi bana da oyuna başladım ilk bölüm çok güzeldi ama ikinci bölümde inanılmaz derecede sıkıldım ayrıca oyun 12 gb ram istiyor en az 12 gb şart koşuyor ben 8 gb ram gtx 1050 ti 4 gb nvidia ekran kartıyla 15-20-25 fps alıyorum her şey en düşük en çöp ayarlarda 1920x1080 çözünürlükte
-
DEATHLOOP TÜRKÇE ÇEVİRİ AÇIK BETA 0.98
Önemli Not:- Türkçe karakter çalışmaz ise Türkçe karaktersiz halini deneyin.
- Eksik bozuk metinleri bildirin, bir hafta içerisinde tamamı düzeltilcektir.
- Windows 11 sürümünde TR Karakterli sürüm sıkıntı yaratmaktadır. TR karaktersiz sürümü kullanabilirsiniz.
Bilinen Sorunlar:- Oyun çökme yapabilir.
- Bazı textler eksik. Çökme yaptığından dolayı belirli bir dosya topluluğunu kaldırdık, bir kaç gün boyunca düzeltmeye çalışacağız. Bu çökme yapan dosya grubu şunlar: Tutorial, Ayarlardan bir kaç ayar ve iki üç güncelleme uyarısı. Bunlar dışındaki herhangi bir text görünmeme durumu YOKTUR. Olursa bana özelden mesaj atmayı unutmayın.
- Havada asılı olan metinler Türkçe olmayabilir.
- Türkçe Karakterler %100 çalışıyor(Çökme yapmıyor.) lakin isteyen olursa diye Türkçe Karaktersiz olanı da bırakıyorum indirme olarak.
- Çeviri hataları, Türkçe hataları, Sanki Translateden yapılmış gibi duran devrik bozuk cümleler olabilir, daha bitmiş hali değil sadece BETA halidir.
- Tutorial bölümü tamamlandıktan sonra Colt'un söylediği bir tane cümle Macarca, sebebi ise bozuk olan dosyayı LostProphet düzelttiği için. Bu dosya neden bozuk bilmiyoruz lakin çözeceğiz.
- Bazı cümle ve kelime uyumları doğru değil. Mesela bir cümle biterken sonuna ekstradan bir eklime ekleniyor. İngilizce dilinde gayet normal olsa da Türkçe sondan eklemeli bir dil olduğu için anlamsız cümleler ortaya çıkmış. Bunları da test ederken düzelteceğiz çünkü oyun dosyalarından böyle bir düzeltme yapmamız çok zor. Bu yüzden bunun adı Açık Beta, oyunda olan hataları bulup 1.0 sürüme ulaştırmak için.
0.99'da ne olacak:- Yeni sürüm bir hafta içerisinde, yani ben ana bilgisayarıma döndüğümde olacaktır.
- Text gözükmeme hatalarının çözülmesi.
- Çeviri hatalarının büyük bir kısmının düzelmesi.
- Macarca olan bir satır cümlenin Türkçeye çevrilmesi.
Ne oldu ne bitti?
Birlikte dile kolay 5 ay atlattık. Bu benim ilk çeviri projem oldu illaki hatalar olmuştur. Yanlış kararlar olmuştur ama en sonunda bitirmeye çok yakın olduğumuz kısımdayız. Bir daha çeviri işine girer miyim? O kısım değişir. En azından artık çok saçma bir dosya koruma sistemine sahip dünyanın en büyük oyun şirketlerinden birinin oyununa dadanmam, dersimi aldım. O kadar değişik bir 5 ay oldu ki anlatamam. Çeviriye 1 ay robotik turnuvalarından dolayı ara verdiğimi söylemiştim ya? Biz o turnuvada Türkiye Şampiyonu olduk. O kadar değişik bir çeviri süreci yaşadım. Akşamlara kadar atölyede robot yaptım, boş zamanlarımda oturdum çeviri ile ilgilendim. Yeri geldi son bir hafta olduğu gibi uyumadım uğraştım. İyisiyle kötüsüyle en acı verici kısımları atlattık. Tabii bu sırada çalıştığım insanlar inanılmazdı onlardan bahsetmeden geçersek çok ayıp olur, en sonda onlardan da bahsedeceğim. Böyle bir topluluk hayal edemezdim, her daim bir çözüm arayışında olan, yardımcı olan. Bu yolda çok insan ile tanıştım, inanılmaz bir yolculuk oldu benim için. Hayatımda ilk defa DonanımHaber kullandım, mobil uygulamasındaki mesaj atma kısmını değiştirmeleri lazım kesinlikle, mesaj attım mı atmadım mı hala anlamıyorum. İlk defa oyun arşiv forumları kullandım. İlk defa bir oyun çevirme telaşına girdim. Ana bilgisayarıma döndüğümde size Deathloop Crash dosyasını atmak istiyorum en son baktığımda 250 küsür adet vardı, arkadaşlarımın bilgisayarları ile birlikte bu sayı çok rahat 300'ü devirir. Bu kadar kez o iğrenç pop-up ekranını görmek çok kötü bir şey. Her şey için tekrardan teşekkür ederim.
PROJE EKİBİ
Yavuz Selimhan - CidQu (Çevirmen - Proje Sahibi - Tester)
Outsider One (Yardımcı)
InfGo (Çevirmen - Tester)
Tohunder (Çevirmen)
Dante (Çevirmen)
TEST EKİBİ
LostProphet.hu
InfGo
Splasi
EMPRESS TEST EKİBİ
@Zetialc
@poyrazburak1
@danwynn
@GokhanKocamanofficial
@Korvo.
ISKA (Maksimum 5 kişi etiketleniyormuş. Adamsın ISKA.)
Özel Teşekkürler
Çeviri ekibinde bulunmasalarda bu çeviride emeği geçen insanlar, hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.
Amr Shaheen (Altyazı Dosyaları) (Anonim)
h3x3r (Font/Dosya Çıkartma) (Zenhax)
ISKA (Font) (DonanımHaber)
by-freon (Font) (Zenhax)
cockafej (Font) (Zenhax)
folkemon (Font) (Zenhax)
Thierry Lathuille (Oyuna Aktarma) (Stack Overflow)
lostprophet.hu (Tester, Yardımcı, .decl) (Website)
Elimden bilgisayarı alıp bir iki cümle de ben çevireyim diyen Melisa ve Defne'ye
Her yolda benimle acı çeken Döndürdür’e
Gece 3-4’e kadar en basit bir iş olan zip dosyasını çevirme işinde dahi bana yardımcı olan Outsider One’a
Kimse yokken bi ucundan tutayım diyerek Terminal notlarını çeviren Dante’ye
Tüm ümitler tükendi diye kara-kara düşünürken bir anda "ÇÖZDÜM!" Diye mesaj atarak tüm işi tatlıya bağlayan LostProphet’e
Her daim yanımızda olan, kim olduğunu bile bilmediğimiz kurtarıcımız h3x3r’a
Ben hastayken bir anda mail kutuma gelen ‘font sıkıntısını çözdüm’ mesajı atan by-freon’a
BMP ve RTF gibi bir çok Windows'a özel dosya konusundaki yardımlarından ötürü Bhan'a
Ve daha sayamadığım sayısız isime, hepsine teşekkür ederim. Bu çeviri benim ilk projem oldu, yorucu, yıkıcı oldu ama en sonunda anladım ki cidden bu topluluk bambaşka bir şey. Yanımda durup yardımcı olan herkese tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum.
Umarım oyunu oynarken eğlenirsiniz.
He bir de bu beta sürümü o yüzden hatalar var yukardaki metni okuyun :’)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CidQu -- 15 Nisan 2022; 1:56:19 >
- Türkçe karakter çalışmaz ise Türkçe karaktersiz halini deneyin.
-
Oyunun her sürümüne uygun dimi?
Steam son sürümüne uygun. Empress’in şu an sadece 1 tane sürümü var.
@CidQu Hocam yama için tekrar tekrar teşekkürler. Konu başlığını da değiştirin isterseniz.
-
Elinize kolunuza yüreğinize sağlık. Bütün oyun severler için hayırlı uğurlu olsun
-
Oyun dondu kaldı napa bilirim😔
Windows 11'de Empress versiyonda Türkçe karakterli yama şuan çalışmıyor. Oyunun ilk açılışında donuyor. Şimdi Türkçe karakter olmayan versiyonu deneyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eriknr02 -- 10 Nisan 2022; 19:5:59 > -
Türkçe karaktersiz olan dosya ile deneyebilirsin. Veya Deathloop.exe’nin üzerine sağ tıklayıp uyumluluk’tan uyumluluğunu Windows 8 yaparak deneyebilirsin.
Reis ben linke tıklıyorum ancak bir türlü siteye yönlendirmiyor bu nedenle yamayı indiremiyorum.
-
Linki kopyalayıp Arama Çubuğu’na yapıştırabilirsin.
reis indirdim dosya virüslü diyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X