Bildirim
Debriyaj Sorunsalı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gaza basmadan debriyajdan kaldırırsan araç istop eder, siz bilmeden doğrusunu yapıyorsunuz böyle devam -
Saglam arabaniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^
gaza basmadan debriyajdan kaldırırsan araç istop eder, siz bilmeden doğrusunu yapıyorsunuz böyle devam
Yorumunuz için teşekkür ederim. Çevremdekiler debriyajdan çekerken gaza bas diyorlar o yüzden tereddüte düştüm -
Hafif gaz vererek aracı kaldırmak her zaman daha iyidir, baskı balataya yük bindirmemiş olursunuz.
Dizelde tork olduğu için gaza basmadan düz yolda debriyajı hafif bırakarak bile aracınızı kaldırabilirsiniz belki ama bu sağlıklı birşey değil -
quote:
Orijinalden alıntı: nikomedyakayzeri
quote:
gaza basmadan debriyajdan kaldırırsan araç istop eder, siz bilmeden doğrusunu yapıyorsunuz böyle devam
Yorumunuz için teşekkür ederim. Çevremdekiler debriyajdan çekerken gaza bas diyorlar o yüzden tereddüte düştüm
Senin yaptığınla çevrendekilerin dediği aynı ?? E sorun ne
quote:
Orijinalden alıntı: OguzDURSUN
quote:
quote:
Yorumunuz için teşekkür ederim. Çevremdekiler debriyajdan çekerken gaza bas diyorlar o yüzden tereddüte düştüm
Ben önce gaza basıp debriyajdan çekiyorum zararlı olduğunu söylüolar kavrama noktasını getirip öyle gaza basmamı söylülorda ondan tereddüt ettim
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: OguzDURSUN
quote:
quote:
Ben önce gaza basıp debriyajdan çekiyorum zararlı olduğunu söylüolar kavrama noktasını getirip öyle gaza basmamı söylülorda ondan tereddüt ettim
Hangisi kolayıma gidiyorsa öyle yap zararı yok keyif sana kalmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
istop nedir stop deilmiydi o -
Önce debriyajla kavramaya gelip hemen peşinden gaza basmanız sizin için daha iyi olcaktır. Pratiktede çok fark eder önce gaza basma yüzünden çoğu yerde Elfreni kullanmanız gerekir. -
Hafif gazla yavaş yavaş kaldırman gerek
Hiç gaz vermeden kalkmak aracı yorar, gerek yok. Çok hafif gaz verin. Ne olacak taş atacaksınız da ayağınız mı yorulacak ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X