Bildirim
Debriyajsız vites attım araba vitese geçti istop etti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sikinti olmaz 1 e tak devam et
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabayi yikicam diye aldim masraf cikarmayak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Saka bir yana gelen ses ne sesi onu bilmek lazim. Sanziman dagilmis da olabilir. Debriyaja basmadan vitese gecti o da sasirtici. Yurutmek daha cok masraf acabilir.
sesten bir şey olmaz da vites koluyla güç denemesi yapmadıysan vitese geçmeden çoktan fark etmen lazım debriyaja basmadığını. bence asıl soru vitese nasıl geçti
-
Aynısını bizim biladere araba öğretirken bilader yaptı. Coorrrt diye bi ses geldi sonra vitesi attı ama istop etti
Vitese geçer gayet normaldir, devri ayarlayınca debriyajsız vites atılabiliyor. Gereksiz ve senkromeçlere zarar veren bir şey ama olmaz diye bir şey yok.
-
Şanzımanın yarı ömrü gitmiştir, hiç bir şey olmasa da, bi şeyler olmuştur! Aracı sat kurtul, en yakın zamanda, yoksa bozuk atm makinesi gibi para yemeye başlar...
Birşey olmaz
Senkromecler gidici araca göre takribi 1000-2000 lira masrafın var .Debriyaj pedalını süs olsun diye koymamış uretici
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark¦ss
Arabayi yikicam diye aldim masraf cikarmayakDerdin neydi???
-
Sesi duydum kafam direk aşağı gitti şanzımandan bir seyler düşmüş mü diye baktım yok. Sonra çalıştırdım vites geçişlerine baktım gene bir şey yok ama bir tık daha yumuşak geçiyor sizce bu beni sıkıntı olmadan 2 yıl götürür mü?
Yalnız internette bunun denemeleri yapılmış ama hiç biri 1 2 3 4 5 viteslere geçmedi sadece geriye geçti geçerken ses çıktı yani bir güc denemeside yapmadım bu arada araba wv bora
Yaş kaç?
-
18
Yukarıdaki yorumlara aldanma sen dostum, birşey olmaz. Devam!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X