Şimdi Ara

DECK ÇEVİRİCİ NASIL BAĞLANIR ? CADENCE C-200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CADENCE C-200 DECK ÇEVİRİCİ ALDIM... TETİKLEMELİ OLSUN DİYE ORJİNAL TEYPLE KULANICAM..

ŞUAN HALİ HAZIR DA BAGAJIMDA BAĞLI DİGİLİNE GAİN AYARLI DECK ÇEVİRİCİM VAR. ONDA 4 KABLO VAR BUNDA 6 KABLO BİRİ ŞASE BİRİSİ REMOTE OLMASI GEREKLİ MAVİ VE KIRMIZI ... BUNLARI AMFİNİN ŞASE VE REMOTE GİRİŞLERİNDEKİ KABLOLARIN YANINA MI GİRMELİYİM ??

• Eğer daha bağlantılarını yapmadıysan ben bugün biraz uğraştım ve yaptım aynı marka deck çeviriciyi kullanarak aracın ne marka bilmiyorum ama sana kısaca şöyle diyebilirim teypi söktüğünde teype gelen (+) ve (-) kablolarını deck çeviricideki kırmızı(+) ve siyah(-) olmak üzere onlara bağlayacaksın bendeki renkler böyle daha sonra mavi olan remote kablosudur onuda anfinin remote'una bağlayacaksın daha sonra hoparlör kablolarını bulacaksın hangisi hoparlör kablosu ise yine aynı şekilde sol(+) ve (-) yi bağladıktan sonra aynı işlemi sağ (+) ve(-) olmak üzere artan kablolarla yapacaksın paketin arkasında yazıyor hangileri artı eksi ney kablosu olduğunu eğer yardım istersen yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince bendeki deck çeviricininde resmini yükledim
     DECK ÇEVİRİCİ NASIL BAĞLANIR ? CADENCE C-200

• Dostum öncelikle teşekkür ederim.
    ben hepsiburadadan almıstım amfiyle beraber iade ettim. gittim bi tesisatçıya M acoustic m4 amfi ile MA tetikli deck çeviriciyi bağlattım yani kendim uğraşmadım. şuan için gayet memnunum bu amfi ile 2 pionner oval 400rms. ve cs 1214 250 rms SUB çalıştırıyorum. amfi ve deck çevirici mavi güzel bir ışığı var :) ve deck üzerinde cadence den farklı olmak üzere potans ayarı var. kahverengi kablosu boşta neden bağlamadı bilmiyorum. yardım için teşekkür ederim. Bol Sesli keyifli SORUNSUZ dinlemeler. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enjoy35

Dostum öncelikle teşekkür ederim.
    ben hepsiburadadan almıstım amfiyle beraber iade ettim. gittim bi tesisatçıya M acoustic m4 amfi ile MA tetikli deck çeviriciyi bağlattım yani kendim uğraşmadım. şuan için gayet memnunum bu amfi ile 2 pionner oval 400rms. ve cs 1214 250 rms SUB çalıştırıyorum. amfi ve deck çevirici mavi güzel bir ışığı var :) ve deck üzerinde cadence den farklı olmak üzere potans ayarı var. kahverengi kablosu boşta neden bağlamadı bilmiyorum. yardım için teşekkür ederim. Bol Sesli keyifli SORUNSUZ dinlemeler. :)

Açıkcası pek tad alamadım deck çevirici ile çünkü sesi boğuyor ön kolonların seside değişti bir acayip çıkıyor param olduğu bir günde teyp alacağım sistemi birkez daha düzenleyeceğim

• Benimde ses kalitem iyi değil malesef bass ve ses yüksek ama kalite düşük. Teyp ve komponent montaj desek en az 1000 tl daha degmez benim için şimdilik yeterli zaten sonu yok :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.