Şimdi Ara

Deck Pikap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben jvc l-ax11 almayı düşünüyorum fakat satıcı bu pikap decktir yani anfi gerektirir yazmış. Elimde şöyle bir subwoofer var bunu anfi olarak kullanabilir miyim? Birde bu pikabın iğnesi zarar görürse yeni iğneyi ne kadara temin edebilirim?
     Deck Pikap Deck Pikap

• SweeneyTood S kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam aynı pikabı kullanıp sattım şahsen tavsiye etmem biraz daha para biriktirip daha iyi bir deck pikap al derim yoksa al sat daha fazla zarar edersin tabi gene karar senin deck pikaplar phono katı içeren bir ampliye ihtiyaç duyarlar yada harici olarak phono pre ampliler var piyasada fiyatlarıda şuan tam hatırlamıyorum ama bir ara 80-100 liraya ürünler vardı elindeki subwoofer amplisine pikabı bağlayamazsın bağlasan bile ses çok cılız olacaktır
  • zaten benim amacım üniversite yıllarımda alabildiğim kadar plak alıp daha sonra güzel bir hi-fi sistem kurmak o yüzden bu pikap şu an için bana en uygun olanı şöyle bir pre amp buldum bu sanırım işimi görür:http://www.elektroniksatis.com/Behringer-MICROPHONO-PP400-Pikap-Anfisi,PR-692.html iğnesi hasar gördüğünde değiştirmek kendi fiyatından pahalıysa vazgeçebilirim sadece
    en iyisi o olur pikap almak plak almaktan çok daha kolay evet linkteki phono pre ampli işini görür iğne kolay kolay hasar görmez kullanmasını bilirsen piysadaki universal iğneler birçok pikaba uyuyor bendeki jvc de universal iğne vardı fiyatıda 25 lira tabi iyi bir kartuş ve iğne istersen en az 100 lira oda senin alacağın pikabın fiyatı neredeyse
  • 130 tl ya sony pslx1 pikap buldum sizce bu nasıl bir pikap diğerinden daha mı iyi yoksa hemen hemen aynı ayarda mı?
    merhaba hocam sony temiz ise sony almak daha mantıklı seçim olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pikap pre amfi önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Deck Sistem..
    22 yıl önce açıldı
    Amfi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.