Şimdi Ara

Dedektif Kurukafa Gibi Kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dedektif Kurukafa gibi kitap önerilmisiniz 400 500 sayfa olursa iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Charly Mattei kullanıcısına yanıt
    dedektif kurukafa yı okumadım ama dedektif kitapları istiyorsanız sherlock holmes kitapları tam size göre okudunuz mu bilmiyorum ama
  • Açıklamaya baktım fantastik aksiyon diyor bu tanıma uygun aklıma Jim Butcher'ın Dresden Dosyaları geldi.

quote:

Harry Dresden işinin en iyisiydi. Eh, teknik olarak o işi yapan tek kişiydi. Dolayısıyla Chicago Emniyet Müdürlüğü fanilerin yaratıcılığını ya da kapasitesini aşan bir vakayla karşılaştığında cevaplar almak için onun kapısını çalıyordu. Çünkü ‘günlük’ dünya aslında tuhaf ve büyülü şeylerle dolup taşıyordu ve bunların büyük bölümünün insanlarla arası iyi değildi. İşte Harry burada devreye giriyordu. Sorun çıkaran tuhaf şeyleri enselemek için bir büyücü gerekiyordu.
    Tek bir sorun vardı. Harry tabiri caizse sinek avlıyordu. Bu yüzden polis kara büyüyle işlenmiş bir çifte cinayet vakası için ondan yardım isteyince Harry’nin gözlerinde dolar işaretleri belirdi. Ama kara büyünün olduğu yerde onu yapan bir kara büyücü de vardır. Ve o kara büyücü Harry’nin ismini biliyordu. Olaylar işte o noktada… ilginçleşmeye başladı. Büyü. İnsanı ölüme götürebilir.
    “Heyecan verici, iyi kurgulanmış, karmaşık, sürükleyici ve şaşırtacak kadar iyi bir ilk roman.”
    - Chris Bunch

http://www.idefix.com/Kitap/Dresden-Dosyalari-Seti-5-Kitap-Takim/Edebiyat/Roman/Fantastik/urunno=0000000721665

Tükenmiş gerçi.

• Güncel.

Yıllardır hala şu seri kadar hoşuma giden bir seri bulamadım. Bilen varsa yazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.