Şimdi Ara

Dedemin mirası bana kalacak (aile içi sorun) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
3
Favori
12.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: expander_

O kadar para varken seni kaçırıp öldürebilirler bile, neler duyuyoruz hergün, 2 bilezik için komşusunun karısını kesen tipler var.

İyi bi avukat şart, yerinizde olsam herşeyi satardım parayı hesabıma geçirip, başka bi şehirde kendime yeni bi iş/hayat kurardım.

bende bana birşey yapmalarından korkuyorum işte, sorunum o.
    rahat bırakmıyorlar hiç

1 Mayıs Salı günüde 18 yaşıma giriyorum...
    lise bi bitsin, gidicem başka yerlerde güzel bir hayat kuracağım kendime,
    evlerden ve yazlıklarda gelen kira paraları ilede kendimi geçindiririm.

dedemin tüm mal varlığı bu, bankada felanda hiç parası yokmuş.
    Hep hayvanlara ve apartmanlara yatırmış parayı.

galiba en uygun olanı kaçmak buralardan, daha lise 3teyim bide yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

Ailenin ilk erkek torunu sensen kuzenlerin seni nasıl dövüyordu hocam

Ayrıca akrabaların yurt dışındaymış işte görüşmen zor olur.

Dedenin mirası sana bırakmasının en büyük sebebi de malı mülkü halandan ve amcandan kaçırıyor olması şimdi sen de gidip amcana halana para filan verirsen dedenin yapmaktan kaçındığı yapmak istemediği bir şeyi yaparsın kesinlikle o mirasa sahip çık aile hatırası olarakta sakla çar çur edeyim deme kaldığın yerden devam et

benden hemen sonra doğan kuzenim bende 6 ay küçük... aynı yaştayız yani.

türkiyede bayramlarda felan geliyorlardı, o zaman kavga ederdik hep. istemezlerdi beni hiçbir zaman

babam okumamış cahil birisi, amcamlar ve halamlar ise hep "polis, astsubay (türkiyede duranlar) diğerleride üniversite mezunu mürekkep yutmuş insanlar ve yurtdışında misler gibi yaşıyorlar..."

• Sanırım Sülalenizde Deden harici kimse bir sap olamamış,öncelikle dedenize allah şifa versin o boş boğaz sülalenize karşı her türlü negatifliği göstermenizi dilerim.
  • işe deri ceketini değistirmekle başla. Yaz geldi hala onu giyiyorsun
  • sallama gibi geldi biraz nedeni yaşlılar bmw kullanmaz genelde bizim buralarda da benzerleri var geneli mercedes c200 kompresör mü ne ondan olur fake bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saatbaba -- 26 Nisan 2012; 11:14:13 >
  • Nasılsın Adım sude naz ekleyebilirsin
  • işe deri ceketini değistirmekle başla. Yaz geldi hala onu giyiyorsun

• en sonda gidip cigaranı yak

• quote:

Orijinalden alıntı: saatbaba

sallama gibi geldi biraz nedeni yaşlılar bmw kullanmaz genelde bizim buralarda da benzerleri var geneli mercedes c200 kompresör mü ne ondan olur fake bu

+1903 ilk erkek torun ve bütün kuzenlerden dayak yiyormuş oda ilginç geldi :)
  • Deden malları sana bırakırsa temelli git kendine 2 tane koruma tut. Telefonunu ve evini değiştir. Kaybol ortalardan.=D
  • Beşiktaşın borçlarını kapasana kanka
  • Hiç birine 5 para vermezdim.
  • Dogru ise pesini birakma, servetine servet katmak icin kendini gelistir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: єянαη

quote:

sallama gibi geldi biraz nedeni yaşlılar bmw kullanmaz genelde bizim buralarda da benzerleri var geneli mercedes c200 kompresör mü ne ondan olur fake bu

ben biraz pinpirikli birisiyim.
    cılız ve zayıf birisiyim,
    genellikle kavgalarda hep dayak yerim
    boy:1.89
    kilo:58.5

gerisini sen düşün...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa YANDIM

quote:

Orijinalden alıntı: єянαη

quote:

ben biraz pinpirikli birisiyim.
    cılız ve zayıf birisiyim,
    genellikle kavgalarda hep dayak yerim
    boy:1.89
    kilo:58.5

gerisini sen düşün...

Beni Amcam Jopla Dövücek. Bırak Konuşmayı Yüzüne Bile Bakmam Şerefsizin. O Kim Oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLowrinq -- 26 Nisan 2012; 11:44:21 >

• quote:

Bmw den verdi açığı
  • Vay be şöyle bir dedemiz olmadı ki. Eğer olay dogruysa noter ile malların sana kalacagı kesinleştikten sonra kimseye bir halt verme gerekirse şehrini değiştir kaç yasındasın bilmiyorum ama bilkent tarzı bir üniversitede işletme iktisat guzel bir bolum oku işletme iktisat gibi sonrasına kendin karar verirsin zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alparslan Melik

quote:

Bmw den verdi açığı

2004 model BMW 3.16i,
    neresinde yalan buluyorsunuz bunun anlamadım ?

hadi 2012 model 5.20d felan desem, neyse diyeceğim.

adam daha 4yıl öncesine kadar, avensis kullanıyordu...

• Ya Kardeşim naber ben senin 4 yaşında tren kazasından kurtaran adamım ya adres bırakabilirmisin özledim seni..
  • Hülle yaparsanız bozamazlar :D Şaka bir yana bir kişinin davası bile bu olayı çözmeye yeter. Sonuçta annen baban yaşıyorsa senin mirastan hakkın yok.
    Hülle konusunda ciddiyim. İlk önce başka birine satacak sonra sen ondan satın alacaksın. Tabi bunlar göstermelik olacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.