Şimdi Ara

Dediler ki Goblin Treasure Bulana Kadar Beziyorum Gold Farm Yapmam Lazım Diyorsan Gir İçeri :) :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
5.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Elimde olmayan Tek Gem :)
    Bende şans yok arkadaş :D

Vault'a ilk girişte %100 düşüyor bu gold gem'i. Şansına goblin'in portal açması gerekiyor ya da portal açılan bir arkadaşın seni çağırması lazım.

Ayrıca, goldwrap kemer ile birlikte kullanırsanız yüksek torment'te ölümsüz gibi olursunuz, sürekli gold üzerinde armor gelir ve uçuk toughness rakamları görülür; 500m toughness gibi.
    Bana şu an uymuyor goldwarp, set'e muhtaç olduğu için kemer slot'u, ama kullabilenler deneyebilir. Grift'te işe yaramasa da rift'te yarar.
    Gemi upgrade ettim ben. Şu an 18 olması lazım. 25'e kadar çıkaracağım.
    Kemeri de kullanıyorum, dediğiniz gibi ölümsüze yakın oluyorum t6 riftlerde.
    Bir de bunun amuleti var: Kymbo’s Gold. Bir tane düştü ama pek istediğim gibi olmadığı için kullanmıyorum. Jade Harvester build ile çok çok iyi itemlerim olmamasına rağmen çok kolaylaşıyor işler T6'da. Spirit Walk kullanmama bile gerek kalmıyor bazen :)
    Altın olarakta 5-6 saatte 100m gibi bir altın rahatça toplanıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caucas

quote:

ya da portal açılan bir arkadaşın seni çağırması lazım.

hocam o dediğini ptr de yaptık arkadaş giremedi .goblinin açtığı kapıyı arkadaş göremiyor
    7 defa şimdiye kadar goblin köyüne girdim :)
    hem sezon bölümünde hem de normalde ilk girişte gemi kaptık

PTR oynamadım bilmiyorum. Split farmdayken çok girdim, bulan çağırıyor, party'deki herkes geliyor. Aynı party'de olmayıp listeden oyuna çağırınca olmuyordur, doğrudur.

afedersin kardeşim şunu da söylemedik.o partide değildi goblin köyune giden kapı açılınca team spikten çağırdım online oldu geldi ama kapıyı göremedi :)

• caucas kullanıcısına yanıt
    Kapıyı görmek önemli değil, yanınıza teleport olabiliyorsa girebiliyor demektir.
  • Kiss-of-Death K kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi Goldwrap kemer yanına bir de Custerian Wristguard bileklik takılırsa toplanan altınla birlikte grant experience geliyor, altın yağdıkça level de o derece hızlı atlanıyor...
  • bugün tek olarak bounty yaparken de portal açtı goblin ara ara değiştiriyorlar heralde.
  • warmkitty kullanıcısına yanıt
    Şu gökkuşağı şeysini mi diyosun? Faso fiso o ya.
  • Bu gemi kullanmak ayrı bir eğlence.

Dediler ki Goblin Treasure Bulana Kadar Beziyorum Gold Farm Yapmam Lazım Diyorsan Gir İçeri :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 5 Eylül 2014; 21:00:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Bu gemi kullanmak ayrı bir eğlence.

Dediler ki Goblin Treasure Bulana Kadar Beziyorum Gold Farm Yapmam Lazım Diyorsan Gir İçeri :) :)

Aynen dostum cok fena ya bi musait olamadm 2.ci videoyu koyucm ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu gem süper ya, şu 100 yaratık kes görevleri var ya chestlerin onlarda t2'de 1m gold düşüyor ortalama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçak Mazot -- 6 Eylül 2014; 16:41:29 >
  • valla bana da yardımcı olsun:) yok mu arkadaş realm arıyalım o kadar bounty rift g.rift yapıyorum bulamadım hiç
  • http://www.youtube.com/watch?v=3KU9eXMPV8Q

arkadaşlar gemi düşürdükten sonra Wizard la yapmanızı tavsiye ederim :) eğer çok goldda ihtiyacınız varsa :)
  • rift te portal açıyor mu goblin
  • quote:

Orijinalden alıntı: skykhan67

rift te portal açıyor mu goblin

Hayır rift'te açmıyor; sadece story mode ve bounty'de portal açıyor.

•  Dediler ki Goblin Treasure Bulana Kadar Beziyorum Gold Farm Yapmam Lazım Diyorsan Gir İçeri :) :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Bu gemi kullanmak ayrı bir eğlence.

mayıs 2012 oyunu aldığımdan beri gemi düşürene kadar profilimde 1 milyar 695 m altın toplamış iken 3 günde + 600 m topladım ve 2 milyar 300 m oldu

• quote:

quote:

ekoksoy arkadaşın gönderdiğine göre sanırım rifte de açılıyor.
  • rift de açan varsa yazarsa bilgileniriz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknorrec

quote:

quote:

Arkadaşın gönderdiği resimden rift'te olduğu anlaşılıyor evet, ama goblin kestiği, portal açıldığı veya vault'a girdiği anlaşılmıyor.
    Benim gördüğüm sadece gold gem'i ile birkaç mob kesilmiş ve gold gem'i proc ile yere altın düşmüş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşın gönderdiği resimden rift'te olduğu anlaşılıyor evet, ama goblin kestiği, portal açıldığı veya vault'a girdiği anlaşılmıyor.
    Benim gördüğüm sadece gold gem'i ile birkaç mob kesilmiş ve gold gem'i proc ile yere altın düşmüş.

o kadar altın düşürüyor mu ki o gem... e süpermiş o gem:) bende gladiator eldiveni, goldskin armor ve goldwrap kemer var. Birde bu gem olursa süper olur valla...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o kadar altın düşürüyor mu ki o gem... e süpermiş o gem:) bende gladiator eldiveni, goldskin armor ve goldwrap kemer var. Birde bu gem olursa süper olur valla...

Dusurmezmi dostum oluk oluk yagdiryor valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.