Şimdi Ara

Dediler ki Goblin Treasure Bulana Kadar Beziyorum Gold Farm Yapmam Lazım Diyorsan Gir İçeri :) :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
5.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar belki çoğunuz biliyorsunuzdur ama yeni başlayan arkadaşlara gold yapmak için güzel bir yol şahsen çok iyi bunu göstermek içinde kısa bir video çektim izlemek isteyenler içinde aşağıda linkini paylaşıyorum.

Size Tek Lazım Olan '' Boon Of The Hoarder '' :)

iyi seyirler dilerim izleyen ve izlemeyen herkese ^^

http://youtu.be/adovH4gnsQY Archer

http://www.youtube.com/watch?v=3KU9eXMPV8Q Wizard ( YENI )

http://www.youtube.com/watch?v=W86Yf3nDkPc&feature=youtu.be ( 22.09.14 Demon hunter Sentry )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelicityS -- 22 Eylül 2014; 2:59:47 >

• denedim gördüm.goblin vault aramak amelelikmiş onu anladım
  • sadece 5m goldu artmış riftte onunda zaten 1m unu riftte kazanıyoruzdur zaten goblinde bir girdin mi 150mdan aşağı çıkmazsın amelelik diğerleri dururken bu gemi yükseltmek bence, tabi tercih meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

sadece 5m goldu artmış riftte onunda zaten 1m unu riftte kazanıyoruzdur zaten goblinde bir girdin mi 150mdan aşağı çıkmazsın amelelik diğerleri dururken bu gemi yükseltmek bence, tabi tercih meselesi.

Ben zaten bir tercih kismini belirttim . . İsteyen yapabilir diye. . Goblin treasure mapine zaten surekli gremysun hem rift yaparken gold kasablrsnz dye belirttm en azndan 2 rift yapar gemlerni yukseltrler deglmi ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold gem OP durumda doğrudur. Ancak bence upgrade etmeye başlangıçta değmeyecek bir gem, çünkü zaten %25 şansla çok sık proc'luyor, neredeyse her vurduğumdan gold yağıyor. Zaten gold başlangıç için bence değerli, bir an önce gem ve craft'leri yükseltmek için gold gerekli, sonrasında da mystic işlemleri için lazım olacak. Ama craft ve başlangıç yeterli mystic'leri bulunca artık gold gem yerine dps ya da strategic başka gem takmak gerekecek.

Benim önerim gold gem'i yükseltmeyin, direkt takın başlangıçtaki gold sorunu ortadan kalkacak. Tabi bu sizi craft'e sürüklerse, materyal sorunu başlar. Benim kullanmaya sürüklendiğim build craft ve mystic roll gerektiriyordu, gold sıkıntım gem sayesinde hiç olmuyor.
  • T2 de vaulta girmiştim oradan aldım gemi ve hopp devam ettim rift boyu para kasmaya :D bu konu da iyi geldi üzerine, arkadaşlar vault açma olasılığınız sıfıra yakın neredeyse ve solo takılırken pek açmıyor. Bunu fark ettim. Gemi bulursanız hızlıca kasabilirsiniz,

Tabi vault a girip para kasmak kadar iyi değil ama en iyi yöntem yani ondan sonra :D

EDİT: Arkadaşlar petler ya da sentryler öldürünce para patlatmıyor bunu bilin öncelikle, bu videodaki işlemi wizard ile yaparsanız para daha fazla geliyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOCHIMERA -- 2 Eylül 2014; 10:52:53 >
  • Wizard ile oynuyorum, alan vuran, aynı anda birden çok mob'a vuracak skill'leri kullanırsanız gold yağdırma şansına şans katarsınız. Örneğin blackhole, blizzard, archon, disintegrate gibi skill'ler; tabi ki seri kestiğiniz neredeyse tek attığınız zorluklarda diyeyim.
    İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 2 Eylül 2014; 11:20:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

sadece 5m goldu artmış riftte onunda zaten 1m unu riftte kazanıyoruzdur zaten goblinde bir girdin mi 150mdan aşağı çıkmazsın amelelik diğerleri dururken bu gemi yükseltmek bence, tabi tercih meselesi.

goblinler çok düşük bir ihtimalle portal açıyorlar.Dün bütün gün uğraştık giremedik vaulta.Dün gece h.o.a 1-2-3 denedim bu gemle birlikte 10 m gold attı.Bütün gün oyunda olduğumu varsayarsak goblin vaulttan toplayacağıma yakın bir şey toplarım diye düşünüyorum.Düşecek itemlar da cabası.Haftada bir bile yapsam gelicek gold yeterde artar.
  • ben 5 kere girdim goblin portalına hesabı sen yap^^ goblin portalına girmek istiyorsanız coreareratta party ile birlikte sürekli goblin kesin birkaç saat deneyin legendery de düşüyor kasalardan nasıl olsa bir şey kaybetmezsiniz.
  • vaultta bossu oldurmeyin.. ara ara goblin cikariyor... saymadim ama 5-6 tane goblin atiyor. Birtane uyduruk legend spear dustu.. yani once goblinleri oldurun sonra bossu kesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Elimde olmayan Tek Gem :)
    Bende şans yok arkadaş :D

Vault'a ilk girişte %100 düşüyor bu gold gem'i. Şansına goblin'in portal açması gerekiyor ya da portal açılan bir arkadaşın seni çağırması lazım.

Ayrıca, goldwrap kemer ile birlikte kullanırsanız yüksek torment'te ölümsüz gibi olursunuz, sürekli gold üzerinde armor gelir ve uçuk toughness rakamları görülür; 500m toughness gibi.
    Bana şu an uymuyor goldwarp, set'e muhtaç olduğu için kemer slot'u, ama kullabilenler deneyebilir. Grift'te işe yaramasa da rift'te yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 2 Eylül 2014; 17:08:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Elimde olmayan Tek Gem :)
    Bende şans yok arkadaş :D

Vault'a ilk girişte %100 düşüyor bu gold gem'i. Şansına goblin'in portal açması gerekiyor ya da portal açılan bir arkadaşın seni çağırması lazım.

Ayrıca, goldwrap kemer ile birlikte kullanırsanız yüksek torment'te ölümsüz gibi olursunuz, sürekli gold üzerinde armor gelir ve uçuk toughness rakamları görülür; 500m toughness gibi.
    Bana şu an uymuyor goldwarp, set'e muhtaç olduğu için kemer slot'u, ama kullabilenler deneyebilir. Grift'te işe yaramasa da rift'te yarar.

acilen o belti düşürmem lazım :D:D

• quote:

ya da portal açılan bir arkadaşın seni çağırması lazım.

hocam o dediğini ptr de yaptık arkadaş giremedi .goblinin açtığı kapıyı arkadaş göremiyor
    7 defa şimdiye kadar goblin köyüne girdim :)
    hem sezon bölümünde hem de normalde ilk girişte gemi kaptık
  • şuan en op gem sanırım. sadece 100 mob kes gibi cursed görevleri yaparken bile 3-4m topluyorsunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucas

quote:

ya da portal açılan bir arkadaşın seni çağırması lazım.

hocam o dediğini ptr de yaptık arkadaş giremedi .goblinin açtığı kapıyı arkadaş göremiyor
    7 defa şimdiye kadar goblin köyüne girdim :)
    hem sezon bölümünde hem de normalde ilk girişte gemi kaptık

PTR oynamadım bilmiyorum. Split farmdayken çok girdim, bulan çağırıyor, party'deki herkes geliyor. Aynı party'de olmayıp listeden oyuna çağırınca olmuyordur, doğrudur.
  • quote:

Wizard ile oynuyorum, alan vuran, aynı anda birden çok mob'a vuracak skill'leri kullanırsanız gold yağdırma şansına şans katarsınız. Örneğin blackhole, blizzard, archon, disintegrate gibi skill'ler; tabi ki seri kestiğiniz neredeyse tek attığınız zorluklarda diyeyim.
    İyi oyunlar.

Valla dun woh wizardla çok fena gold geliyor hemde öyle böyle dgl ;) aksama bi video daha yukleymde paylasym burdan ,paylaşmci olalm ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: FelicityS

Arkadaşlar belki çoğunuz biliyorsunuzdur ama yeni başlayan arkadaşlara gold yapmak için güzel bir yol şahsen çok iyi bunu göstermek içinde kısa bir video çektim izlemek isteyenler içinde aşağıda linkini paylaşıyorum.

http://youtu.be/adovH4gnsQY

Yalnız videoda 367m goldla başlıyor, 350 ile bitiriyor, arada gold mu harcadı adam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Simonsorcerer

quote:

Orijinalden alıntı: FelicityS

Arkadaşlar belki çoğunuz biliyorsunuzdur ama yeni başlayan arkadaşlara gold yapmak için güzel bir yol şahsen çok iyi bunu göstermek içinde kısa bir video çektim izlemek isteyenler içinde aşağıda linkini paylaşıyorum.

http://youtu.be/adovH4gnsQY

Yalnız videoda 367m goldla başlıyor, 350 ile bitiriyor, arada gold mu harcadı adam?

Öncelikle rifti 498 paragnla yaptm ;) videonun bsnda 500 paragon total olarak bir rifte 10m gold kasiyorsunuz dh ile tbi bu arkadaslarn ddigi petlerdnde kaynaklaniyor ;) wizard lar daha fena kasiyor gold . Zaten bu yeni bslayck olanlar icin ufak bir yardm ;)

• bu gem nereden düşüyor, g riftlerde bulma şansı var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: skykhan67

bu gem nereden düşüyor, g riftlerde bulma şansı var mı

bu gem için dostum bir kere goblin treasure girmen lazım ordan nerdeyse %100 şansla düşürüyorsun :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.