Şimdi Ara

Dediler ki Goblin Treasure Bulana Kadar Beziyorum Gold Farm Yapmam Lazım Diyorsan Gir İçeri :) :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
5.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bize düşmeden nerf yemez ise bir şey bilmiyorum
  • Wizard woh build ile videodaki arkadaş, T6-Ruins of Corvus'ta13 dakikada 94milyona yakın gold topluyor. Wizard ve woh gücü heheh.

%100 gold buff haftasonunda yapıyor ama %100 gold bonus 2 katı gold bonus demek değil belirteyim. Şimdi de 70m falan gelebilir tahminim. Henüz denemedim, işteyken tesadüf bulduğum video, şimdi döndüm belki denerim akşam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 9 Eylül 2014; 20:15:38 >

• Blizzard el atar mı sizce bu geme, baya altın yağdırıyo:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • petler altın duşürmüyor diyen arkadaş yanılıyor bence pet wd oynuyorum birde elime kurbağayı aldım hiç israf olmuyor her yer altın

• Petler tek basina dusurmuyor. Ama biz atak yaptiysak ve onlar da bizden sonra belirli bir sure icinde dusmani oldururse yine gem sayesinde gold dusebiliyor.

• T6 da %5000 e yakın Gold Find oranı ile birkaç saatte 100m den fazla rahat topluyorum.
    Hele ki GRift yapmazsam kesinlikle çok daha fazla alıyorum.
    Yüzüğü olup Gold Farm yapmak isteyen arkadaşlara Wheeping Hollow u öneririm.
    Moblar çok sık ve bir aradalar. Rahat rahat farmlarsınız.
    Saygılar, iyi günler.

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luimwElrohir -- 10 Eylül 2014; 10:50:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Petler tek basina dusurmuyor. Ama biz atak yaptiysak ve onlar da bizden sonra belirli bir sure icinde dusmani oldururse yine gem sayesinde gold dusebiliyor.

petler tek başınada düşürüyor, daha demin deneme yaptım.
    hatta goldwrap belt sayesinde bi ara toughness 2milyara ulaştı
  • Evet, dün akşam ben de öyle gördüm. Hiç atak yapmadan key farm'da teleport olurken petlerin öldürdüğü bir minyondan gold düştü. Şu sessiz yapılan ufak patch'lerden biriyle değiştirilmiş olabilir.

Birisi de DH'de denerse süper olur. Sentry DH var ama denemedim hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FelicityS

Arkadaşlar belki çoğunuz biliyorsunuzdur ama yeni başlayan arkadaşlara gold yapmak için güzel bir yol şahsen çok iyi bunu göstermek içinde kısa bir video çektim izlemek isteyenler içinde aşağıda linkini paylaşıyorum.

Size Tek Lazım Olan '' Boon Of The Hoarder '' :)

iyi seyirler dilerim izleyen ve izlemeyen herkese ^^

http://youtu.be/adovH4gnsQY Archer

http://www.youtube.com/watch?v=3KU9eXMPV8Q Wizard ( YENI )

güzelde belli bir yerden sonra paraya çokta ihtiyaç kalmadı.normal oyunda 10 tan e char. nım var 10 nunda üzerinde taşların en yüksekleriş.sandıkta yedek vs.var.artık msytic ede çok fazla enchanted yapılmıyor.yani para bir yerden sonra sarmıyor.oyunu çok ama çok kolaylaştırıyr.

• http://www.youtube.com/watch?v=W86Yf3nDkPc&feature=youtu.be /Demon Hunter Senrtry Yeni /

Petlerde Düşürüyor Artık :)
  • Arkadaşlar o goblinin olduğu yere Adventure modundayken goblini takip ederekmi giriliyor ?

• Nerf geldi geme gecmis olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makesweat

Nerf geldi geme gecmis olsun.

Aslında yazılana göre gelmemiş, sadece ekran kirliliğini azaltmak üzere değişiklik yapılmış; toplamda düşen altın miktarı aynı kalacak yazıyor patch notlarında.

"Boon of the Hoarder
    The number of Gold piles that explode from enemies on kill has been reduced (Öldürülen mob'dan patlayarak düşen gold yığını sayısı azaltıldı.)
    To compensate, the amount of Gold in each pile has been increased (Telafi etmek üzere, her gold yığınından düşen gold miktarı artırıldı.)
    The total amount of Gold dropped remains unchanged, but this will noticeably reduce screen clutter (Toplamda düşen gold miktarı değişmeyecek şekilde aynı kalıyor, ama bu durum ekran kirliğini fark edilebilir ölçüde düşürmüş oluyor.)"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 24 Eylül 2014; 2:30:15 >

• Bunlar da benden olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Makesweat

Nerf geldi geme gecmis olsun.

Daha gem'i ilk kullandığım an "Bu kadar kalabalığa gerek yok." demiştim. Nerf değil, iyi olmuş. Nicelik değil nitelik önemli. Her yer gold olunca toughness'ı yavaş yavaş yükseltebiliyorduk, o güzelliği vardı ama toplaması da uzun sürüyordu. Goldwrap kullananları üzecektir sanırım, onun dışında bir değişiklik yok.
  • vay arkadaş millet nasıl yardırıyor, bana daha goblinden portal bile açılmadı. geçen gir çık yaparak tam 13-14 goblin kestim yok abi açılmıyor...
  • Paketi alalı, 1 hafta oldu. Dün NORMAL Public bounty de 2 saat iciinde 2 goblin vault açtım.gemleri yükseltmek için golda ihtiyacım olduğu zamanda şahane oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazor

Paketi alalı, 1 hafta oldu. Dün NORMAL Public bounty de 2 saat iciinde 2 goblin vault açtım.gemleri yükseltmek için golda ihtiyacım olduğu zamanda şahane oldu.

bende mi normal bounty yapsam acaba:D
  • T6 da bir kere denk geldimi Vault yetiyor. Zaten artık ah de yok, gold un bir önemi de kalmadı ki, eskiden gold düştümü ücra köşede bile olsa gider alırdık, artık hiç toplamıyorum bile tesadüf üzerinden geçmiyorsam...
  • darknorrec kullanıcısına yanıt
    Bir dene istersen. o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.