Şimdi Ara

Dediler ki Goblin Treasure Bulana Kadar Beziyorum Gold Farm Yapmam Lazım Diyorsan Gir İçeri :) :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
5.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

goblini kovalarken de gökkuşağı bölümüne girdim zaten. poni ve ayıcık kesmek, çiçeklerle savaşmak çok iyi oldu :). Oyunda hata buldum, kesinlikle bug bu, dün geceki bounty de " rebellious rabbel - help severin " görevinde haritada contested villa ya giremyorsun kapalı çünkü. her yeri gezdim tüm yaratıkları öldürdüm villaya giremedim çıkmak zorunda kaldım çünkü tamamlanmadı. bununla karşılaşan var mı?

Eğer daha önce mağaraya girip görevi bitirmeden başka bir bountye geçersen dediğin olay oluyor. Görevin oldu mağarayı bakıp tekrar bulman lazım. Bu dediğimş partydeki herhangi biri de yapsa aynı sorun oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sefer yakaladım
    en sonuncusu dundu :D
  • Nasıl girebileceğimi anlatabilecek birisi var mı?
  • 24 Mart'tan beri kimse giremedi. Vault kapısını kapattılar, artık giriş yok. Bizim sınır kapılarımızın kontrolü bile bu kadar yapılmıyor, goblinler bu işi iyi biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

24 Mart'tan beri kimse giremedi. Vault kapısını kapattılar, artık giriş yok. Bizim sınır kapılarımızın kontrolü bile bu kadar yapılmıyor, goblinler bu işi iyi biliyor.

• Bir yanlışın var sanırım. Arada giriyorum vault a. Bir sorun olduğunu zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedlam

Bir yanlışın var sanırım. Arada giriyorum vault a. Bir sorun olduğunu zannetmiyorum.

Ben de onu sordum. Acaba nasıl girdiniz ne yapmak lazım nerden girmek lazım biraz açıklarsanız sevinirim.
  • şans işi başka bir şey değil.. riftte çıkmıyor. bounty görevlerini yaparken ya da act bölümlerinde dolaşırken rastladığınız goblinler açabiliyor vaultu. rift yaparken olmuyor, burası kesin.
  • şans işi başka bir şey değil.. riftte çıkmıyor. bounty görevlerini yaparken ya da act bölümlerinde dolaşırken rastladığınız goblinler açabiliyor vaultu. rift yaparken olmuyor, burası kesin.
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için.
  • Riftte hiç çıkmıyor.
    Bountylerde özellikle act 1 de çıkıyor genelde. Ama başka yerlerdede denk gelmedi değil.
  • rica ederim.
  • Bu arada 25 rank gem le şu 100 kişiyi öldürme görevlerinden birinde 1.6m altın geldi.
    Gem olayı gayet mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.