Şimdi Ara

DEEP FREEZE HAKKINDA HERŞEY !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deep Freeze ismindenden anlaşılacağı gibi harika bir sistem fakat insanlara en çok eziyet çektiren sistemlerdende birtanesi.

Deep Freeze Nasıl Kaldırılır ?

Herkesin bildiği gibi ctrl + alt+ shift + F6 tuşlarına basıldığında şifreyi girerek deep freeze i disable ve enable yapabiliyoruz.

Fakat bazı sürümlerinde pc açıldıktan sonra sağ alt köşedeki df simgesi kayboluyor bunun çözümlerinden birtaneside deep unfreezer denen program fakat bu program sadece 5x ve altı sürümleri için geçerli oda yemedi bios tan tarihi ileri bi zamana alıp deep freeze kullanım süresini aşırıp disable olmasını sağlamak yada ctrl + alt + delete ile görev yöneticisinden uygulamalar sekmesinden dosyaya tıklayıp Yeni Görev Çalıştır a tıklayıp "C:\Program Files\Faronics\Deep Freeze\Install C-0\DF5Serv.exe" ı çalıştırarak iconu sağ alt köşeye getirebilme imkanımız var.

Sonrasında Deep Freeze yükleme dosyası (setup) ile programı tamamen pc den kaldırabiliyoruz !

ve yine FAKAT deep freeze 6 sürümü en başa bela sürmlerden birtanesi. Aynı şekilde bios tan tarihi değiştirip kurtulabiliyoruz ama nedense her pc de yemiyor ve benim şuanda başıma bela olan olay bu...

Lütfen herkes burada anlatılmayan bir yöntem biliyorsa yazsın ve herkese yardımcı bi konu olsun...

Saygılar...

• kimse yok mu ?
  • paylaşım için saol ama
    DEEP UNFREEZER yazılımı fazlasıyla işimi görüyor
  • Bu program zaten ev kullanıcıları için bence pek uygun değil ama internet kafeler için olabilir
  • Deep Freeze'nin en sorunsuz sürümü 4.20'dir.
  • Ben deep freeze kullanmadım fakat arkadaşım bilgisayarında kurulu bu program. Bilgisayara kopyaladığı bilgiler bilgisayar yeniden başlıyınca deep freeze sayesinde silindiler. Bunları geri getirmenin veya kurtarmanın bir yolu var mıdır?
  • arkadaşlar bilen varsa yardım etsin bi zahmet..
    deep fereeze yi yüklemek istedim tam yüklerkenbilgisatar dondu bende rest attım açıldığında dayüklenmiş gözükmüyordu hiç bişi yoktu program files tede deep fereze nin boş bi klasörü vardı ama malesef aktif şekilde kaldıramıyorum,tekrardan kuramıyorum çünkü yüklü diyo,bildiğim tüm şeyleri denedim ama olmuyor ......??????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deep frezee aktif haldeyken ne kurarsan kur hapsi silinir başka yolu yoookk....
    kurtaramazsın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.