Şimdi Ara

Deep Freeze problemi :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc vista .....vista uyumlu Deepfreeze yukledim ama sag alt kosede olmasi gereken simge cikmiyor cikmayince kapatamiyorum uyumlu deep unfreezer bulamadim bu konuda bilginiz varsa yardim edermisiniz

• Deep Freeze'yi Silip Tekrar Yüklemeyi Deneyin.
    Silinmeyen Programları Bu Yolu İzleyerek Silebilirsiniz.
    Başlat-Çalıştır-Regedit-->Hkey_Local_Machine/Software/MicrosoftWindows/Currentversion/Uninstall
  • Shift+Alt+ctrl+F6
    Bu kombinasyonu kullanın ve DeepFreze açın. Şifreniz var ise girin ve yapmak istediğiniz ayarı yapın. Eğer şifrenizi unuttuysanız buraya yazın hallederiz...
    Not: DeepFreze normal kullanıcılar için bela bir programdır. Onun yerine size Acronis True İmage öneririm... Detaylı bilgi için araştırın
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeckOne

pc vista .....vista uyumlu Deepfreeze yukledim ama sag alt kosede olmasi gereken simge cikmiyor cikmayince kapatamiyorum uyumlu deep unfreezer bulamadim bu konuda bilginiz varsa yardim edermisiniz

Programı kurduğunuz gibi kaldırmayı deneyiniz.Yani setup dosyasını çift tıklayın.Uninstall seçeneğinin çıkmış olması lazım.Yönergeleri izleyerek kaldırmayı deneyin.

NOT:Deepfreeze kurulumunda 3 ayrı kurulum vardır.Eksik yaptığınızda çeşitli sorunlar çıkabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 10 Ağustos 2008; 23:25:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.