Şimdi Ara

Deep web hakkında bilgi sahibi olanlar... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle bende en başta bunu savunuyorum. Aklı başında olan ve düzenli bir yaşama sahip olan bir insanın bulaşmaması gereken bir karanlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soran Adam.

google deepweb yazınca girebiliyoz mu?

Normal tarayıcılarla girilmesi imkansız. Yani Hayır.

•  Deep web hakkında bilgi sahibi olanlar...
  • Kücük arkadaşlar var şimdi merak edip girerler milletin başını belaya sokmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bilmeden amma abartıyorsunuz yav.

Deep web öyle geniş bir içeriğe sahip değil. .Onion sadece bilinen arama motorlarının indexlemediği indexlemek istemediği siteleri içeriyor o kadar.

Deep web içinde birde dark web dediğimiz yasa dışı içerikler var onlarda öyle eskisi gibi değil çoğu sunucu ele geçirildi basıldı kapatıldı filen. Freenet zaten FBI tarafından ele geçirildi.

Kısacası öyle çokta büyük olmayan gizlilik sağladığı için yasa dışı içerikler için uygun olan bir ağ. Adıda Onion ağı.

Geniş bir içeriğe sahip dostum. Bu yüzden buzdağının görünmeyen kısmı benzetmesi yapılmış zaten.

World wide web'e göre çok daha büyük en azından ama nasıl büyük? Çoğu büyük kısmı saçma salak iğrençliklerle vs dolu belki de yarısından fazlası...

Dediginize de katılıyorum ayrıca çoğunluğu artık deşifre olmuş durumda ama sunucuları protokol olmadığı yani bireysel olduğu için her dakika yeniden türeyebiliyorlar malesef.

Bunların dışında ulaşılamayan "Primarch System" diye son bir katmanı olduğu söyleniyor deep web'in. Bu bana çok büyük bir efsane ve uydurma gibi geliyor aslında. İnternet dünyasına istemsiz olarak ve sürekli sinyaller gönderiyormuş falan yani Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Je suis

Harika trollemişler bayağı güldüm sayende teşekkür ederim dostum

• akıla sahip bir insan "Deep web ise %96'lık bir paydada yer alıyor. " şunu bi sorgular. çevremde herkes tüm insanlık benim kullandığım siteleri kullanıyor . bu tor ağından haberdar insansa bundan çok daha az .nasıl 96 olabilir ? ayrıca her siteyi bilip ölçüp tartıp boyut belirleyebiliyorlarsa nasıl gizli oluyor ? saçmalık bunlar arkadaşlar .tor sadece gizlilik sağlayan bir ağdır başka bir şey değil. çok abartılıyor şişiriliyor . Hz. İsanın tanrılaştırılması gibi bir şey bu ha . insanlar abartmayı öyle seviyor ki her alanda bu böyle . kimisi alkolü süsleyip püslüyor kimi sigarayı . hayatın heryerinde bu abartıları görmekten bıkmadık mı artık ? yok böyle birşey sadece sapıkların ve anonimlik isteyen insanların kullandığı bir ağ okadar . başka bir şeyler dönsede zaten haberimiz olamaz
  • He he aynen böyle bir yer,

Bizim kullandığımız internet (world wide web) sadece %4'lük bir dilime sahip.
    Deep web ise %96'lık bir paydada yer alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

%96ymış yav he he

Torrent siteleri de deep webe girdiği için rakamlar doğru ama deepweb hakkinda bilgi veren yazarlar akıllarda soru işareti kalsın ve daha gizemli olsun diye bu bilgiye değinmezler çoluk çocuk da vayy be bizim kullandığımız internet toplam ağın yüzde 4 üymüşvdiye beynimizi yerler.

• Bi ara merak edip girmiştim ben de. Girmeyin sakın. Ölüye bile tecavüz edilen paylaşımlar var. Bu tarz paylaşımları görüp altına güzel paylaşım devamını bekliyorum yazan akli dengesi yerinde olmayan adamların bulunduğu bir yer. Sitelerin büyük kısmı virüslü. Antivirus etki etmiyor mu bilmiyorum ama antivirus olmasına rağmen girdiğim bir sitede webcamin ışığı açıldı. Tabi sonra direkt format.

• Ya beyler isteseler internet üzerinde onion protokolünden yayın yapılmasını engelleyemezler mi? Yoksa deepweb üzerinden hem kendi dümenlerini döndürüp hem de newbie düzeyindeki hacker avı yapıldığı için deepweb'e dokunan olmuyor?

• Yıllarımı deepwebe harcamış biri olarak soyluyorum bir çok kısmı yalan
  • Tor adlı bir tarayıcı var. Onion uzantılı sitelere giriş yapabiliyorsun. Orada devlet sırları paylaşılıyor. Tabi bunu yersen. İnsanlar size bir yerde bir açık verir. Sizin onu görmenizi sağlar. İlizyon gibi. Sonra da arkasından milyon tane dolap çevirir. Kimse devlet sırlarını orada paylaşmaz. Gider başka ülkelere satar gerçekten paraya ihtiyacı varsa. Bunu da internet üzerinden yapmaz. Bende devlet sırrı var gelin size satayım demez internet üzerinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert##23

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bilmeden amma abartıyorsunuz yav.

Deep web öyle geniş bir içeriğe sahip değil. .Onion sadece bilinen arama motorlarının indexlemediği indexlemek istemediği siteleri içeriyor o kadar.

Deep web içinde birde dark web dediğimiz yasa dışı içerikler var onlarda öyle eskisi gibi değil çoğu sunucu ele geçirildi basıldı kapatıldı filen. Freenet zaten FBI tarafından ele geçirildi.

Kısacası öyle çokta büyük olmayan gizlilik sağladığı için yasa dışı içerikler için uygun olan bir ağ. Adıda Onion ağı.

Geniş bir içeriğe sahip dostum. Bu yüzden buzdağının görünmeyen kısmı benzetmesi yapılmış zaten.

World wide web'e göre çok daha büyük en azından ama nasıl büyük? Çoğu büyük kısmı saçma salak iğrençliklerle vs dolu belki de yarısından fazlası...

Dediginize de katılıyorum ayrıca çoğunluğu artık deşifre olmuş durumda ama sunucuları protokol olmadığı yani bireysel olduğu için her dakika yeniden türeyebiliyorlar malesef.

Bunların dışında ulaşılamayan "Primarch System" diye son bir katmanı olduğu söyleniyor deep web'in. Bu bana çok büyük bir efsane ve uydurma gibi geliyor aslında. İnternet dünyasına istemsiz olarak ve sürekli sinyaller gönderiyormuş falan yani Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz peki?

Yok öyle bir katman. Hikaye onlar. Ben buradan daha fazlası orada vakit geçiriyorum. Kendi sosyal medyası vs. var hespalarımın çoğu orada.

Bahsedilen o ulaşılamayan yer filan dedikleri olay irc chat odalarında saatlik olarak dağıtılan adreslerden ibaret site açılır o kanala girmeye izni olanlar adresi alır girer veriyi çeker sonra site kapanır bir daha açılmaz

Başka zaman başka bir yerde başka bir adresle tekrar açılır. O kanallara girmeey izni olan kişilerde bu açılıp kapanmalardan haberdar olur olay bu yani çok gizemli bir şey değil.

Yasaklı içerikte neredeyse tamamen eritilmiş durumda FBI açımıyor her geçen gün senin bahsettiğin şahsi sunucuları barındırıldığı makineleri ele geçiriyorlar zaten en büyük barındırıcı freenet tüm makinelerini kaptırdı ve 2 yıl önce kapatıldı. Geri kalanlar çerezlik.

Dark web'i kenera alırsak deep web zaten .onion ağından ibaret ki bu gün kullanmakta olduğumuz yüzeysel internet dediğiniz yapının %10.000 /1 i kadar yoktur içeriği.

Dandirik bir ağın tüm internet ortamından geniş olması mantığa ters zaten.

Oranın tek cazibe noktası TOR browserin bir veriye ulaşacağın zaman sana random makinelerden bir yol belirleyip exit node dediğimiz bilgisayarlardan veriye ulaşman ve geriye doğru takibin çoook zahmetli olması ile alakalı. Ki bu bile riskli çünkü dediğin gibi siteler bireysel olduklarından dolayı kullandıkları hazır scriptleri pek incelemiyorlar ve bu scriptler sen veriye ulaşmak için dolaylı bir yol izlesen bile makinenin mac adresini yada hdd seri nosu gibi abudik guidik bilgileri kaydedip seni ele veriyorlar.

Örnek verelim hemen.. playpen isimli pedofili sayfası.. Bu siteyi barındıran makineleri fbi ele geçirdi. sonrasında siteye erişip sitenin kullandığı scriplerdeki bir açıktan dolayı bazı bilgileri kayıt edilmiş tüm makineleri ifşa ettiler.
    Türkiyeden o siteye giren makinelerde ifşa edildi.

Bu ifşa sonunda Trakya Üniversitesinde bir profesor hapse girdi.

Durum bu.

• Can sıkıntısından 1-2 video izleyip Deep Webi merak eden Ergen konusu.15 günde bir açılır Deep web konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert##23

quote:

Orijinalden alıntı: Je suis

Harika trollemişler bayağı güldüm sayende teşekkür ederim dostum

Deep web hakkında bilgi sahibi olanlar...

• Yav o kadar yazmışsınız biriniz de link paylaşmamış vicdansızlar
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    Silkroadin sahibini goz alici operasyonlami aldilar?
    Adamin kendi malligi yuzunden yakalandi. Sen git oyle site kur sonra bir yerde kisisel mail adresini kullan.....

Deep webi de bu kadar buyutmeye gerek yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Adamin kendi malligi yuzunden yakalandi. Sen git oyle site kur sonra bir yerde kisisel mail adresini kullan.....

Kurban olduğum ben bildiğim kadarıyla yazdım mesajın sonunda da belirttim atladığım yanlış olan yerler için özür diledim de işte aklımda öyle operasyon ajan evden alma gibi kalmış

Haberlere pek yansımadı kişisel mail falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Kurban olduğum ben bildiğim kadarıyla yazdım mesajın sonunda da belirttim atladığım yanlış olan yerler için özür diledim de işte aklımda öyle operasyon ajan evden alma gibi kalmış

Haberlere pek yansımadı kişisel mail falan.

Hocam kusura bakma staj yüzünden sinir yüklüyüm sana patlamış gibi oldum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.