Bildirim
Deepfreeze başıma bela oldu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
forumda arayabilirsin deep freeze sorunu diye birsürü konu var çünkü. -
forumdakilerin hepsini okudum bir sonuç elde edemedim zaten merak ettiğim şey acaba bu önerilen çözümler dışında bir çözüm çıktı mı? Yeni bir program yeni bir yöntem falan. Hatta bazıları setup da tarih değiştirmeyi bile önermişler ama olmuyor. -
regseeker diye ücretsiz bi proğram var.regedit de arama yapan menüsü var .orda arat deep freeze diye bulduklarını sil.
bide C disk te dosyası olacak onu bul sil.
genel de forman çok uyuz bi program.
ramazan ayınız mübarek olsun. -
setup dosyasını yeniden kur bu kez orda install yerine uninstall yazar oraya tıklaman yeterli olucaktır... -
unfreeze programını kullan kardes -
unfreeze program linki var mı acaba -
bende kaldıramadım ikonda çıkmıyor
regeditten sildim yinede geri geldi
unfreeze dediğiniz programı denemek için lazım google da da bulamadım -
al linkte benden olsun fakat nasıl bulamadın hayret...
http://www.inndir.com/program.php?id=32948 -
yok ne yaptiysak olmadi :S berbat bi durum her yazilani cizileni denedik ama ucurmaktan baska care kalmadi sanirim >_< -
quote:
Orjinalden alıntı: enis1024
al linkte benden olsun fakat nasıl bulamadın hayret...
http://www.inndir.com/program.php?id=32948
programı bulmak kolay ama istenileni bulmak zor bizim version 5.70.1372 ama verdiğin linkteki program bunu desteklemior sorun burda.., -
quote:
Orjinalden alıntı: CrazySoul
yok ne yaptiysak olmadi :S berbat bi durum her yazilani cizileni denedik ama ucurmaktan baska care kalmadi sanirim >_<
format at format -
BU BENDE DE OLMUŞTU. DeepUnfreezer1.6 PROGRAMI 5.70 VERSİYONUNU DA GEÇİCİ OLARAK
İNAKTİF EDER.
SAATİN YANINDA İKON GÖRÜNMEZ AMA DEEPFREEZE HALA ÇALIŞIR.
LİNKİNİ VERİYORUM 100 Kb GİBİ ÇOK KÜÇÜK BİR PROGRAMDIR.
ADI DeepUnfreezer1.6
BUNUNLA DEEPFREEZE' İN ŞİFRESİNİ BİLMESEN BİLE GEÇİCİ OLARAK İNAKTİF EDEBİLİRSİN
DİKKAT ET UNINSTALL DEMİYORUM, İNAKTİF !!!!
İNAKTİF EDİNCE HANGİ VERSİYONU KURDUYSAN YİNE ONUNLA UNINSTALL ETMELİSİN.
BU KÜÇÜK PROGRAMI İYİ SAKLA, BAKARSIN SONRA YİNE LAZIM OLUR.
BEN 5.70 VERSİYONUNU KULLANIYORUM VE SADECE C'YE KURDUM, YANİ D KORUMA DIŞINDA.
İNTERNETTEN İNDİRDİĞİM DOSYALARI D'YE ATIYORUM, KAPATIP AÇSAM BİLE KALICI OLUYOR.
DeepUnfreezer1.6 link'i :http://****.com/files/57239099/DeepUnfreezer1.6.exe.html
5.70 versiyonun Link'i :http://****.com/files/57242488/DeepFreeze_5.70_standard.exe.html
-----------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------
***** yerine BOŞLUK bırakmadan rapid share yaz.....
---------------------------------------------------------------
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmaxi -- 21 Eylül 2007; 18:48:11 >
-
Eğer deep freeze ikonu görünmüyor ve halen aktif halde iken deep unfreezer programı işe yarayacaktır.Lakin deep unfreezer'ı çalıştırdığınızda size Frzstat2k yada Df5serv dosyası bulunamıyor diye bi uyarı ekranı gelicektir.Bu sorunu çözmek için aynı sürüm deep freeze yüklü başka bir bilgisayardan o dosyaları kopyalayıp c:\program files\faronics klasoru içerisine yapıştırmak , daha sonrasında ise deep unfreezer programıyla deep freeze'i devre dışı bırakmak sorununuzu çözecektir.Başıma gelmişti bu şekilde çözmüştüm -
quote:
Orjinalden alıntı: xmaxi
BU BENDE DE OLMUŞTU. DeepUnfreezer1.6 PROGRAMI 5.70 VERSİYONUNU DA GEÇİCİ OLARAK
İNAKTİF EDER.
SAATİN YANINDA İKON GÖRÜNMEZ AMA DEEPFREEZE HALA ÇALIŞIR.
LİNKİNİ VERİYORUM 100 Kb GİBİ ÇOK KÜÇÜK BİR PROGRAMDIR.
ADI DeepUnfreezer1.6
BUNUNLA DEEPFREEZE' İN ŞİFRESİNİ BİLMESEN BİLE GEÇİCİ OLARAK İNAKTİF EDEBİLİRSİN
DİKKAT ET UNINSTALL DEMİYORUM, İNAKTİF !!!!
İNAKTİF EDİNCE HANGİ VERSİYONU KURDUYSAN YİNE ONUNLA UNINSTALL ETMELİSİN.
BU KÜÇÜK PROGRAMI İYİ SAKLA, BAKARSIN SONRA YİNE LAZIM OLUR.
BEN 5.70 VERSİYONUNU KULLANIYORUM VE SADECE C'YE KURDUM, YANİ D KORUMA DIŞINDA.
İNTERNETTEN İNDİRDİĞİM DOSYALARI D'YE ATIYORUM, KAPATIP AÇSAM BİLE KALICI OLUYOR.
DeepUnfreezer1.6 link'i :http://****.com/files/57239099/DeepUnfreezer1.6.exe.html
5.70 versiyonun Link'i :http://****.com/files/57242488/DeepFreeze_5.70_standard.exe.html
***** yerine BOŞLUK bırakmadan rapid share yaz.....
---------------------------------------------------------------
BENDE AYNI VERSİYONU KULLANIORUM VE DEEPUNFREEZER 1.6 İLE DEDİĞİN OLAYI YAPTIYSAMDA UNİNSTAL SEÇENEĞİ ÇIKMIYOR BİŞİ DEĞİŞMİYOR YANİ
HALLEDEMEDİK GİTTİ
DEEP İKONU YOK
CTRL F6 İLE ÇIKMIYOR
REGEDİT DAHİL SİLSEKTE GERİ GELİYOR.
BİZ İKONU GÖREMİORUZ İKON ÇIKSA İNAKTİF EDECEZ ÇÖZÜM İKONU ÇIKARMTAKTA BUNU YAPABİLEN VARSA PM PLS
-
quote:
Orjinalden alıntı: Banish
Eğer deep freeze ikonu görünmüyor ve halen aktif halde iken deep unfreezer programı işe yarayacaktır.Lakin deep unfreezer'ı çalıştırdığınızda size Frzstat2k yada Df5serv dosyası bulunamıyor diye bi uyarı ekranı gelicektir.Bu sorunu çözmek için aynı sürüm deep freeze yüklü başka bir bilgisayardan o dosyaları kopyalayıp c:\program files\faronics klasoru içerisine yapıştırmak , daha sonrasında ise deep unfreezer programıyla deep freeze'i devre dışı bırakmak sorununuzu çözecektir.Başıma gelmişti bu şekilde çözmüştüm
onda da ERROR 3 CANNOT GET İNFO SİZE MESAJI GELİOR VE İNAKTİF ETMİOR
-
kardeş c program fileste görünüyorsa onun dosyasına gir o dosyada çöp kutusu şeklinde bişey vardır tıklayıp silebilirsin oda olmazsa denetim masası>program ekle veya kaldır oda olmazsa kesin çözüm format
-
makınenı guvenlı kıpte ac.
Unfreze programını kaldır.
sonra resetle makınan duzgun acıldıgında deep freeze ın setup dosyasını bul ve yenıden kuruyormussun gıbı devam et sana ınstall degıl unınstall secenegını verecek unınstall edılmesını okeyle.
sonra makınenın yedegını al ve formatı bas yenıden bır sıstem kur.
Bu senın ıcın en saglıklısı olacaktır. -
Hdd yı sok baska makıneye slave bagla sata ıse ıkıncıl sata olarak bagla.
Yedegını al bas formatı gıtsın. artık cok zorlar seni... -
Deep UnFreeze 1.6(Artık DeepFreeze sorun olmayacak) google bunu yazman yeterli bütün bilgiler cıkar
Benzer içerikler
- opera kayıtlı şifreler
- telefon numarasından konum bulma
- pdf den yazı kopyalama
- excel telefon numarası formatı
- dav dosyası nasıl açılır
- wifi şifre bulma
- jitter nedir
- ses değiştirici program
- google güvenli arama kapatma
- steam oyun iade etme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X