Şimdi Ara

Deepfreeze ETKİSİZLEŞTİRME/SİMGE YOK sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deepfreeze ETKİSİZLEŞTİRME/SİMGE YOK sorunu !

Kısa ve öz : Deepfreeze in 6.30.20.1875 uninstalsız sürümünü kurdum. bi süre problemsiz kullandım.
    Şifre verdim biliyorum. Sağ altta simgesi şimdiye kadar pasif olduğu halde bile görünmekteydi. Ama şimdi aktif edip yeniden başlattığımda simge kayboldu. (kurarken simge gözükmesin falan die ayarlamadım)
    CTRL+ALT+SHIFT+F6+F5 kısayolu da bi işe yaramıyo. Aynı/son/eski sürüm programı yeniden kurmak aktif durumdayken tabiki işe yaramıyo.
    regedit, msconfig kifayetsiz....
    YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

işin kötü yanı nasıl olduysa daha önce sadece C de kuruluyken şimdi tüm harddiskimde aktif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selman.ss -- 30 Mart 2009; 21:20:04 >

• başlat çalıştırdan gir öncelikle msconfig den de hizmetleri tıkla sol atta tüm microsoft hizmetlerini gizle ikonunu işaretle restart yap.sağ altta saatin yanında hadi kolay gelsin
  • Çözüm istiyorsanız söylediklerimi harfi harfine yapmalısınız
    Zor değil sadece maddeleri sırasıyla yapın
    Çok değil size bir mini xp cd si lazım (format atmayacağız)

1)https://cloud.mail.ru/public/8dd434e67835/WXP_TR.rar buradan WXP_TR.rar (232MB) dosyasını indirecez (site rus sitesidir indir butonunu bulamazsanız sayfayı türkçeye çevirebilirsiniz )

2) içindeki WXP_TR.iso doyasını bir klasöre çıkartın

3)https://yadi.sk/d/DIt9DxcIhb95D buradan burniso.rar (232KB) doyasını indirin

4) içindeki burniso.exe programını WXP_TR.iso dosyasını çıkardığınız klasöre çıkarın

5) Boş bir CD alın ve CD sürücünüze yerleştirin

6) Rardan çıkardığınız burniso.exe programını açın (programda WXP_TR.iso dosyası otomatikman seçilecektir aynı zamanda boş cd nizide otomatikman seçmiş olmalıdır eğer seçilmemişse elle seçin)

7) Yazdırmaya başlayın (Burn)

CD miz Mini XP CD sidir ve türkçedir

8) Şimdi bilgisayarınıza cd yi yerleştirin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın

9) Bilgisayar açılırken bir tuşa basmanızı isteyecektir bir tuşa basın - eğer istemez ise boot menüsünden cd yürütücünüzü seçin (boot menüsünü açmak için bilgisayar yeniden başlatıldığında önünüze boot menüsü gelene kadar ESC tuşuna basın bazı bilgisayarlarda bu tuş farklı olabilir)

CD nin açılması 15dk sürse dahi bilgisayarı kapatmayın açılacaktır

10) açıldıktan sonra faronics klasörünü bulup silin (genelde C:/program files/faronics)

11) cd yi bilgisayarınızdan çıkarın ve yeniden başlatın

deep freezenin yok olduğunu göreceksiniz

regedit ayarlarınıda silmek isterseniz setup dosyasını çalıştırın ve uninstall deyin pc tamamen kurtulacaktır bu illetten

Lütfen söylediklerimi harfi harfine yapmadıysanız olmadığını iddia etmeyin çünkü bu yöntem ile 18 bilgisayarı kurtardım bu illetten

• deltausam D kullanıcısına yanıt
    benim pc'nin CD girişi çalışmıyor üstad.şimdi napacaz?
  • kifre K kullanıcısına yanıt
    eğer cd girişiniz çalışmıyorsa harddiskinizi başka bi pcye 2. hdd olarak takın sonra bilgisayarı açarak kendi hddnizi bulup içindeki program files/faronics klasörünü silin (sizin hddniz yerel disk c olmamalıdır buna dikkat edin)
  • deepfreezden tamamen kurtulmak istiyosan başlangıç onarma yap kendiliğinden kalkıyo bilgisayar bölümündeki 10 15 pcyi böyle deepini kırdım hoca kendi kasasını öğrencilerin kasasıyla değiştirdi sonra
  • Eski bir versiyonunda biosdan seneyi 2050 vaya üstüne ayarlıyarak bilgisayarı açtığınızda devre dışı kalıyordu. Elle silinebiliniyordu.
  • CTRL+SHİFT+ALT+F5+F6 Tuşlarıyla açamıyor,Simgeni göremiyor ve Yeniden kurulum yapamıyorsan şimdiki yazdıklarımla bi dene böylece simgen gelecek ve Shift tuşuyla sol tıklarsan simgene açılacaktır.

Windows 7 için:
    1) Başlat-çalıştır-msconfig-hizmetler-tüm microfot hizmetleri gizle işaretle ve üstten DFServ sağ tık çalıştır yap.Bir kaç sn sonra simgen gelicektir.Geç kalırsa tekrar sağ tıkla ve yeniden başlat yap bu kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.