|
Bildirim
yokluktan insanlar neler yapabileceğini çinin çıkardığı yapay zeka ile değil geçmişte binlerce örnekleri varken ABD zavallısı imkanları kesince bunlar bir adım ileri gidemez hayallerinde boğulup kaldılar. Çini tebrik etmek gerek.
Peki ülkece biz bu listenin neresindeyiz güzel örnekler gelecek mi ? inşallah gelir. Kendimize özgü hilesi, hurdası, adaletsizliği, adam kayırmazlığı olmayan bir yapay zeka gelir mi ? |
Çin’den böyle bir hamle gelmesi çok da şaşırtıcı değil. Kaç senedir Çin’in yükselişi birçok alanda kendini gösteriyordu. Adamlar zaten kendi insanının yürüyüşünden kimlik tespiti gibi şeyler yapabiliyordu. Bizim bilmediğimiz daha birçok şey olabilir. Biz devamlı batı eksenli olduğumuz için doğu da neler oluyor bilmiyoruz.
|
|
Yapay zeka ayağına piyasayı sülük gibi sömüren firmalara umarım güzel bir tokat olur bu girişim. |
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Çok iyi ya! |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben ChatGpt'yi daha verimli buldum açıkcası deepseek'e ne sorsam "Server is Busy" diyip cevap vermiyor.. |
Çok sağlam reklamı oldu Yoğunluktan patlıyor ama geçici durumdur Ben karşılaştırma yapmadım ama gayet iddialı diyorlar chatgpt'ye karşı |
sorduğum sorularda bile bu işlem için chatGpt'den destek alabilirsiniz mimimalinde bir yanıt veriyor ss'ini alırım denk geldiğimde ben pek sevmedim ama zamanla gelişecektir. Reklamını yapanlarında ticari amaçlı olduğunu düşünüyorum açıkcası. |