arkadaslar 59lvlım archerım gd boot+3 ve gd armor+2 giyiyorum maske +4 lead hepsi full def ..nese asıl konu kafalıım +2 5D helm %20def verio ve sadece 80def artırıo normal 32 def vereni giyince ise 100 artırıo bana %verenleri giy demiştinis oyuna baslarken simdi 5D mask alacam ama suphelerim var...yane %li bissuru sey oluncamı etkisini gosterio???
%s.d alacaksin . 5d helm i 70 e kadar kullan 70 te s.c helm ama %s.d li . maskeyi ise 5D al %defli botu ise 70 te s.c al yine %s.d li tabi statlarini yaz istersen kesin bisi yazayim..
90str 100dex 226int
str = 105 dex =52 int = 40 lvl =32 walla ata binene kadar eşit dağıttım sonra str ye yüklendim şimdi accayip ii kodummu oturtuyom yaratığa
ne bu simdi :D
bu= oyundaki durumuna yardımcı bi msj eğer yayansa dex e ağırlık werir yok eğer biniciyse str ye ağırlık wermesi konusunda bilgi werdim ister yapar ister yapmaz onun bileceği iş anlaşılmayan bişe :D
ata binion dimi sana master skiliyle 2 yada 3 atarlar :D okadar diim sadece kısa sure icin ata binilir yada yuksek lvllardan gecmek zorundaysan geirini normal kasacan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme