< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 2 Mayıs 2023; 1:13:47 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 2 Mayıs 2023; 1:13:47 > |
Hocam defaktoda çalışmıyorum. Sentetik kumaş/iplik konusunda 15 yıl tecrübeli doktora mezunu profesyonelim.
Konuyu uztmiyacagim neye inandığımız siz kalmış. Sadece nylon dediyimiz nylon 6 veya nylon 66 nin polyester ile alakası yoktur. Genel kültür olarak bunu belirteyim. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Siyahı var mı acep? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havsali -- 20 Nisan 2023; 13:3:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Renk beden kombinasyonlarını çözebilseydim ben de alacaktım. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Taban ve parmak bölgelerine genelde sağlamlığı arttırmak için kullanıyorlar. %80 pamuk kullandığı ürüne %100 pamuk kullansa da maliyeti çok fazla değişmez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sayın profesör bey bende polyester giydim uzun zaman önce, iykide giymişim, eve polyester sokmadim bir kere daha. Çocuklarım benim sayemde rahat etti. Ucuz şey giyecek kadar zengin değilim. Kumaş konusunda doktora yapmadım, sadece kullanıcıyim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
full pamuklu çorap bulamıyorum arkadaşlsr. öneriniz var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam, full pamuklu çorap öneriniz var mı? Ben bulamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aldm tşkler |
90 liraya 1 alana bir bedava mıydı, yani toplam 6 çorap?. Şu anda 3'ü 45 lira zaten aynı paraya geliyor. |