Şimdi Ara

DeFacto 'da Hepsi 9.99 TL Fırsatı KAÇIRMA!!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
10
Favori
23.870
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • T-shirt kalmis pantolonlar gömlekler bitmiş kaçırdık maalesef
  • pazartesi akşamına kadar bişey kalmaz heralde,kaçırdık yaa,oof of.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan709

O değil de, De Facto bu fiyatlardan bile kar ediyorsa, eski fiyatlarda müşterilerinin ümüğünü sıkıyordu demek...

hocam sen giyim sektörünü pahalı bişey sanıyosun sanırm :) 100 tl altına olmayan lewis kotların maliyeti taş çatlasa 5 tl. hadi bi 5 te benden olsun 10 tl.

Pahalı sandığımdan değil de, sonuçta De Facto nun ürünleri öyle pek güzel değil, eğri oturalım doğru konuşalım, ortalamanın üzerinde fiyat sunduklarında da fahiş bir kar ortaya çıkıyor, tekstil işine mi girsek napsak ilerde Levis vs hakkını veriyor en azından, ama De Facto'dan ne zaman bişey alsam her türlü bi sıkıntısı oluyor, polo tişört alsam aşağı kısmı bol oluyor, tam oturmuyor, tişörtlerin üzerindeki görseller %80 kadarı dandik, gömlek tasarımları pek hoş değil bilinçli yapıyorlar sanırım, ya da benim zevkimle uyuşmuyor

Mesela yurt dışından teyzem gelince tişört falan getirdiğinde, etiketi üstünde olursa bakıyorum mesela 10-15 euro ama hem fit, hem de çok güzel kumaşı ve tasarımı vs hoş oluyor. Burdaki çoğu marka çuval gibi, ha giymiyor muyuz, giyiyoruz, yapacak bişey yok

• yuh bu ne hız.

Aldığım ürünler kargoya verilmiş.

Defacto
  • toplam 200 tllık liste yapmıstım hepsini süpürmüşsünüz arkadaş. hele ki pantolon zevkime göre hiç kalmamıs. 3-4 parça polo yaka tshirt birde ceket alabildim. haber verdıgın ıcın sağolasın hocam keske erken yakalayabılseydık. defactoda iyiymiş malları o kadar kalitesiz değil, kredi kartımda limit yoktu ugrasmadan banka kartıyla alabildim. kargoda ücretsiz. mis.
  • bende 5 parca aldım ama beden konusunda kararsız kaldım tutturabılsek bari :)
  • hiçbişey alamadım.haber veren arkadaşa teşekkürler gene de.
  • ya neden stokta olmayanları gösterme diye bi tuş yok acaba anlayamıyorum begeniyorum seciyorum pat stokta yok diyor yoksa kaldır allahım ya
  • Güzel kampanya olmuş. Kaçırdım o ayrı tabi.
  • İnsan bi stok olmayanları kaldırır, sepete ekleyince belli oluyor

7 parça aldım 105 tl tuttu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeriko01

yuh bu ne hız.

Aldığım ürünler kargoya verilmiş.

Defacto

aynen 3 siparisimde kargoya verilmis.
    gecen sefer ulasmasi 3 4 gunu gecmisti bubsefer pazartesi elimizde heralde :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın sabah stok güncellemesi yapılıp yeni bişeyler eklenebilir, geçen sefer az da olsa bişeyler eklemişlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi kargoya verilmiştir diye mail geldi. Helal olsun adamlara
  • 5 parça ürün aldım. 44.95 tuttu. Süper valla
  • 5 parca kazak aldım biri hırka toplam 60 lira şaka gibi valla :D
  • maliyetleri 1 lira bile olmayan tişörtler bunlar. herkes 5 parça aldım 50 lira tuttu şaka gibi yazıyoda. mertere çıkın 20 parça ürün alın 50 tl ye. herkes karlı bi alışveriş yaptığını zannediyoda zararda olduğunuzun farkında değilsiniz. 10 liraya tişört alıyo adam defacto adı duyulmuş bir mağaza diye kaliteli tişört sanıyo. 1 lira o tişörtler 1 lira ;) ben 1 parça tişörte veririm 50 lira 100 lira giyerim senelerce. sizin aldığınız o tişörtler 2 giymeden sonra sararcak solacak çekecek yer bezi el bezi olacak. artık dışarı çıkarken giyemiceksiniz. çünkü kötü bi görünümde olacaklar. 2 giymeden sonra onları evde giymeye başlıcaksınız sıradan bir tişört olarak. hadi şimdi dağılın. alışverişi paranız varsa yapın. fakir fakir takılmanın alemi yok. dar gelirliliğin alemi yok.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

maliyetleri 1 lira bile olmayan tişörtler bunlar. herkes 5 parça aldım 50 lira tuttu şaka gibi yazıyoda. mertere çıkın 20 parça ürün alın 50 tl ye. herkes karlı bi alışveriş yaptığını zannediyoda zararda olduğunuzun farkında değilsiniz. 10 liraya tişört alıyo adam defacto adı duyulmuş bir mağaza diye kaliteli tişört sanıyo. 1 lira o tişörtler 1 lira ;) ben 1 parça tişörte veririm 50 lira 100 lira giyerim senelerce. sizin aldığınız o tişörtler 2 giymeden sonra sararcak solacak çekecek yer bezi el bezi olacak. artık dışarı çıkarken giyemiceksiniz. çünkü kötü bi görünümde olacaklar. 2 giymeden sonra onları evde giymeye başlıcaksınız sıradan bir tişört olarak. hadi şimdi dağılın. alışverişi paranız varsa yapın. fakir fakir takılmanın alemi yok. dar gelirliliğin alemi yok.!

-2013

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

maliyetleri 1 lira bile olmayan tişörtler bunlar. herkes 5 parça aldım 50 lira tuttu şaka gibi yazıyoda. mertere çıkın 20 parça ürün alın 50 tl ye. herkes karlı bi alışveriş yaptığını zannediyoda zararda olduğunuzun farkında değilsiniz. 10 liraya tişört alıyo adam defacto adı duyulmuş bir mağaza diye kaliteli tişört sanıyo. 1 lira o tişörtler 1 lira ;) ben 1 parça tişörte veririm 50 lira 100 lira giyerim senelerce. sizin aldığınız o tişörtler 2 giymeden sonra sararcak solacak çekecek yer bezi el bezi olacak. artık dışarı çıkarken giyemiceksiniz. çünkü kötü bi görünümde olacaklar. 2 giymeden sonra onları evde giymeye başlıcaksınız sıradan bir tişört olarak. hadi şimdi dağılın. alışverişi paranız varsa yapın. fakir fakir takılmanın alemi yok. dar gelirliliğin alemi yok.!

-2013

Defacto için konuşuyorum; basic olarak adlandırılan baskısız Tshirtler 1 liraya mal ediliyor. Bunu biliyorum.
    Ama diğerlerinde maliyetler bu kadar düşük değil , bunu da kesin olarak biliyorum.

Not : Defacto pantolon dışında ürün satın almıyorum. Tshirtleri gerçekten kalitesiz buluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 24 Ağustos 2013; 20:20:20 >

• Benim siparişlerim kargoya verilmiş bile..
  • Sadece bir tane t-shirt beğenebildim o da stokta kalmamış; şans işte. :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.