Şimdi Ara

DeFacto 'da Hepsi 9.99 TL Fırsatı KAÇIRMA!!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
10
Favori
23.870
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iyi - peki

Benim siparişlerim kargoya verilmiş bile..

Saat kaçta vermiştin siparişi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    11-12 civarı verdim siparişi
  • benim sipariş te kargoya verilmiş.

ama bu işte bi cinlik seziyorum ben, her beden her ürün bitmiş olamaz. kesin birileri mağazada kurnazlık yapıp fazla fiyattan iade etmek için ne var ne yok aldı.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Yüksek fiyattan nasıl iade edecekler ki? Faturasını isterler ve fatura bedeli neyse o iade edilir. Ayrıca iadeyi mağazalar alamıyor diye biliyorum. İade istediğinde mng kargo ile göndermen lazım. Mağazalarda sadece değişim yapılabiliyor.
  • site bildiğiniz boşalmış bea ne ölücü bi milletiz :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

fazla fiyattan iade yapamazlar ki. İnternet siparişinin faturasını götürmek zorundalar ve orada yazan fiyat iade edilir ürünün gerçek fiyatı değil.

İade lafı yanlış olmuş. Değişim daha doğru olurmuş. Mağazalar fatura olmadan değişim yapmıyor, ama yapan da mağaza fiyatı neyse o fiyat üzerinden yapıyor. Şimdi 45 tl den 9.99a düşmüş pantolonlar var, mağaza en kötü ihtimalle 2990 dır. Al sana mağazada istediğini almak için güzel bir hediye çeki.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Emin değil en azından defacto da hiç değişim yapmadım ama kotonda yaşadığım durum için söyleyim; Öncelikle faturasız işlem yapmıyorlar. İkincisi aynı ürün ile değiştiriyor isen kaça aldığın önemsiz. Ama farklı bir ürün grubuyla değişim yapacaksan fatura bedeli kadar indirim yapıyorlar.

Defacto da da aynısının olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

Emin değil en azından defacto da hiç değişim yapmadım ama kotonda yaşadığım durum için söyleyim; Öncelikle faturasız işlem yapmıyorlar. İkincisi aynı ürün ile değiştiriyor isen kaça aldığın önemsiz. Ama farklı bir ürün grubuyla değişim yapacaksan fatura bedeli kadar indirim yapıyorlar.

Defacto da da aynısının olduğunu düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı:
    Arkadaşlar değişimde sıkıntı olmuyor. 9.90 a internetten aldıgım ürünü, Magazadan 25 TL lik ile ücret ödemeden değiştirdim.
    Adamlar barkoddan okuttu pantolunu,24,90 dedi. 24,90 lık başka ürün alabilirsiniz dedi.
    Fatura sordu yok dedim. Yinede değiştirdi. o konuda şüpheniz olmasın.

diye yazmış bir arkadaş.

• Arkadaşlar mağazada da birşey kalmamış. Aynı üründen bulamıyorsunuz. Başka ürün alıyorsunuz. Değişimde ödediğiniz tutar dikkete alınıyor. Sabah hanım 2 tane pantolon ekledi. Alana kadar tükendi. Öğleden sonra aynı pantolnu mağazadan 35'e aldık.Süper avantajlı kampanya.
  • 1 adet 55.TL, 1 adet 45.TL sipariş verdim sabah 10.00 gibiydi. Adamlar kargoya vermiş, kargo aktarma merkezine bile gitmiş. Hay maşallah.

6 adet 9,99= 59,94
    15.TL kupon= 44,94

44,94/6=7,49.TL

Bir ürün 7,49.TL'ye geldi. Gayet hesaplı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

1 adet 55.TL, 1 adet 45.TL sipariş verdim sabah 10.00 gibiydi. Adamlar kargoya vermiş, kargo aktarma merkezine bile gitmiş. Hay maşallah.

6 adet 9,99= 59,94
    15.TL kupon= 44,94

44,94/6=7,49.TL

Bir ürün 7,49.TL'ye geldi. Gayet hesaplı oldu.

Eğer tshirt aldıysan 6 lira 49 kuruş pahalı almışsın, bak bir arkadaş ne diyor bu tshirt ler 1 liraymış.

• Biraz gördüm ama aldık birşeyler
    Teşekkürler
  • 1 adet bile kalmamış, ihtiyacından fazlasını alanları da geçtim, birde işi hak yemeye götürenler var demek, mağazaya iade edip para kazanmak da ne demek bunu firma farkedince sizce şu düzgün çalışan brokrasisini değiştirmeyecek mi, ondan sonra ürünleri iade almıyorlar hede hödö diye ortada dolaşırsınız, nasıl bir zihniyettir anlamak güç sözün bittiği yer bunu tartışmak bile niyetin kötü olduğuunu gösterir, neyse bizde toplumun ahlak bekçisi değiliz ama iki satır yazmadan geçemedik.
  • arkadaşlar pantolon aldık ama bir sürü 10 liraya aldıgımız pantolana paça yaptırmak için 5 lira daha vercez, bunun daha ucuz yolu yokmudur acaba ?
    de facto magazasına götürüp yaptırabilimiyiz paçaları
  • arkadaşlar ben 50 tl alışveriş yapcam bu indirim ile ancak kredi kartım yok kapıda ödeme seçeneğinde kargo paralamı olur yoksa ücretlimi sitede 40 tl ve üzeri alışverişinizde kargo bedava yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0N3R

arkadaşlar pantolon aldık ama bir sürü 10 liraya aldıgımız pantolana paça yaptırmak için 5 lira daha vercez, bunun daha ucuz yolu yokmudur acaba ?

Ne belesci adamlarsiniz 15 lira maliyetli pantolonunu bile daha ucuza getireceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: nickki minaj

quote:

Orijinalden alıntı: S0N3R

arkadaşlar pantolon aldık ama bir sürü 10 liraya aldıgımız pantolana paça yaptırmak için 5 lira daha vercez, bunun daha ucuz yolu yokmudur acaba ?

Ne belesci adamlarsiniz 15 lira maliyetli pantolonunu bile daha ucuza getireceksiniz

hacı 10 liraya aldıgın pantolona 5 lira paça tadilatı parası vermek yazıktır. yanlışmıyım, adam koca pantolunu dikiyo bide kumaşı var üstüne 10 liraya satıyo terzi zırrtt iki dkiş 5 lira alıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntonioMontana

1 adet bile kalmamış, ihtiyacından fazlasını alanları da geçtim, birde işi hak yemeye götürenler var demek, mağazaya iade edip para kazanmak da ne demek bunu firma farkedince sizce şu düzgün çalışan brokrasisini değiştirmeyecek mi, ondan sonra ürünleri iade almıyorlar hede hödö diye ortada dolaşırsınız, nasıl bir zihniyettir anlamak güç sözün bittiği yer bunu tartışmak bile niyetin kötü olduğuunu gösterir, neyse bizde toplumun ahlak bekçisi değiliz ama iki satır yazmadan geçemedik.

hocam o yanlış yazım olmuş, mağazalar iade almıyor. değşim diyecektim ki o da sadece bi varsayım. ama düşününce hiç te mantıksız bir varsayım gibi gelmedi bana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegoLas_14

arkadaşlar ben 50 tl alışveriş yapcam bu indirim ile ancak kredi kartım yok kapıda ödeme seçeneğinde kargo paralamı olur yoksa ücretlimi sitede 40 tl ve üzeri alışverişinizde kargo bedava yazıyor.

+3.9tl alıyor kapıda ödersin kargo beleş yine. 50 zor 49.95'de kalıyor 6 parça ürün alırsın 9.99'lık 15tl indirim kuponuyla 44.9 falan oluyor kapıda ödersen 49

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 24 Ağustos 2013; 22:40:57 >
  • Birçok ürünün tükenmiş olmasına rağmen yine de güzel tişörtler ve kışa hazırlık olarak kazaklar bulmak mümkün, sayenizde -15 TL indirimle birlikte 72 TL' lik alış-veriş yapmış oldum. Paylaşan ve indirim kodu veren arkadaşa teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.