Şimdi Ara

DeFacto 'da Hepsi 9.99 TL Fırsatı KAÇIRMA!!!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
10
Favori
23.878
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu millet hangi kazaktan bahsediyor anlamadım. Sanırsın 1 sayfa kazak modeli var benim hatırladığım 3-4 tane baklava desenli kazak vardı içlerinden birini beğendim onuda siprariş verdim. Sonra yanlış yaptıgımı düşünüyorum kışlık neden almadım diye yoktuki kışlık ürün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: LegoLas_14

arkadaşlar ben 50 tl alışveriş yapcam bu indirim ile ancak kredi kartım yok kapıda ödeme seçeneğinde kargo paralamı olur yoksa ücretlimi sitede 40 tl ve üzeri alışverişinizde kargo bedava yazıyor.

+3.9tl alıyor kapıda ödersin kargo beleş yine. 50 zor 49.95'de kalıyor 6 parça ürün alırsın 9.99'lık 15tl indirim kuponuyla 44.9 falan oluyor kapıda ödersen 49

çok sağol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Bu millet hangi kazaktan bahsediyor anlamadım. Sanırsın 1 sayfa kazak modeli var benim hatırladığım 3-4 tane baklava desenli kazak vardı içlerinden birini beğendim onuda siprariş verdim. Sonra yanlış yaptıgımı düşünüyorum kışlık neden almadım diye yoktuki kışlık ürün..

buyur hocam :) tamı tamına 1 sayfa kazak :) ikinci sayfa da var da fiyatlar 19 90 a çıkıyor :)

http://www.defacto.com.tr/kampanya/erkek/kazak
  • Akşam akşam masrafa soktunuz :D 330 liralık alışveriş yaptım ama fiyatlar harika gerçekten
  • süper kampanya geçen kampanyadan beri siteye aboneydim nerdeyse hergün bakıyordum bugün erken kalktım hemen siparişe başladım
    9 pantolon aldım annem terzi olduğundan pantolon paçası bedava bu arada ;)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntonioMontana

1 adet bile kalmamış, ihtiyacından fazlasını alanları da geçtim, birde işi hak yemeye götürenler var demek, mağazaya iade edip para kazanmak da ne demek bunu firma farkedince sizce şu düzgün çalışan brokrasisini değiştirmeyecek mi, ondan sonra ürünleri iade almıyorlar hede hödö diye ortada dolaşırsınız, nasıl bir zihniyettir anlamak güç sözün bittiği yer bunu tartışmak bile niyetin kötü olduğuunu gösterir, neyse bizde toplumun ahlak bekçisi değiliz ama iki satır yazmadan geçemedik.

Orasını hiç sormayın, Türk milleti olarak, aç gözlünün daniskaları olmuşuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

1 adet bile kalmamış, ihtiyacından fazlasını alanları da geçtim, birde işi hak yemeye götürenler var demek, mağazaya iade edip para kazanmak da ne demek bunu firma farkedince sizce şu düzgün çalışan brokrasisini değiştirmeyecek mi, ondan sonra ürünleri iade almıyorlar hede hödö diye ortada dolaşırsınız, nasıl bir zihniyettir anlamak güç sözün bittiği yer bunu tartışmak bile niyetin kötü olduğuunu gösterir, neyse bizde toplumun ahlak bekçisi değiliz ama iki satır yazmadan geçemedik.

hocam o yanlış yazım olmuş, mağazalar iade almıyor. değşim diyecektim ki o da sadece bi varsayım. ama düşününce hiç te mantıksız bir varsayım gibi gelmedi bana :)

değişim farklı bu işten kar elde etmeye çalışmak farklı şeyler tabii ki, bundan önceki konularda da benzer yaklaşımlar gördüm o yüzden dile getirdim özellikle size bulunulan bir atıf değildi.

• kargo ücreti ne kadar acaba ..?

+ birde bu ürünler sıfır değilmi.?
  • benim 2 farklı sipariş de kargoya verilmiş
  • Şu kazaklar çok hoş ya. kampanya pazartesi devam eder de elime geçtiği zaman beğenirsem birsürü alırım bunlardan

DeFacto 'da Hepsi 9.99 TL Fırsatı KAÇIRMA!!!!
  • Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Hocam içine ne giycen böyle mi giyiliyor bu fanila falan mı giycen icine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

Hocam içine ne giycen böyle mi giyiliyor bu fanila falan mı giycen icine

sarışınım biraz göğsümde pek kıl da yok giyiyorum vallahi direk üstüne blazer ceket gibi birşey de iyi gider herhalde

atlet filan giyince yakadan çıkıyor ya v olduğu için rahatsız edici oluyor biraz o bakımdan

Mavi ve bej sipariş ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Şu kazaklar çok hoş ya. kampanya pazartesi devam eder de elime geçtiği zaman beğenirsem birsürü alırım bunlardan

benimde hosuma gitti ama tukenmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

Emin değil en azından defacto da hiç değişim yapmadım ama kotonda yaşadığım durum için söyleyim; Öncelikle faturasız işlem yapmıyorlar. İkincisi aynı ürün ile değiştiriyor isen kaça aldığın önemsiz. Ama farklı bir ürün grubuyla değişim yapacaksan fatura bedeli kadar indirim yapıyorlar.

Defacto da da aynısının olduğunu düşünüyorum.

aynen öyle daha dün değiştirdim faturasız değişim yapmıyolar.
  • o bu değilde koca de facto sitenin stok durumuna göre ayarlayamıyor şunları.alıryoruz stokta yok!yoksa ne demeye hala alınabilir durumda görünüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Şu kazaklar çok hoş ya. kampanya pazartesi devam eder de elime geçtiği zaman beğenirsem birsürü alırım bunlardan

Sabah bende almayı düşünmüştüm. Hatta sepete ekledim. Diğer aldıklarım daha çok ilgimi çekti. Bunu sepetten çıkarmıştım.
    Keşke çıkarmasaydım. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Gündüz Alp

o bu değilde koca de facto sitenin stok durumuna göre ayarlayamıyor şunları.alıryoruz stokta yok!yoksa ne demeye hala alınabilir durumda görünüyor?

evet cok sacma olmus ürün almak cok zor oluyo bu sekılde sepete atıyosun satılıyo bakarken.ayrıca beden gorunuyor ama stokta yok dıye stoguna gore sıralamak zor olmasa gerek.şikayet olarak ilettim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

hocam o yanlış yazım olmuş, mağazalar iade almıyor. değşim diyecektim ki o da sadece bi varsayım. ama düşününce hiç te mantıksız bir varsayım gibi gelmedi bana :)

değişim farklı bu işten kar elde etmeye çalışmak farklı şeyler tabii ki, bundan önceki konularda da benzer yaklaşımlar gördüm o yüzden dile getirdim özellikle size bulunulan bir atıf değildi.

yok hocam ben bana dedin diye düşünmedim. sadece ben değşim konusunda suistimale açık yazmak isterken iade yazmışım, ondan dolayı konunun yanlış yere gitmesini istemem. çünkü mağazalarda iade işlemi olmuyor. sadece internet üzerinden iade olyor.

• Hocam nerden çıktı bunlar ? erkek kısmına tıklayınca 5 sayfa ürün çıkıyordu nadiren kazaklar gördüm ben. Neyse üzüldüm şimdi kışlık alamadım pek fazla. Birde real madrid eşofman altını kaçırdıgıma üzülmüştüm. sağlık olsun
  • Stokta kalmamış galiba
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.