Şimdi Ara

DeFacto 'da Hepsi 9.99 TL Fırsatı KAÇIRMA!!!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
10
Favori
23.878
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendimi tutamadım yine bi sipariş geçtim

DeFacto 'da Hepsi 9.99 TL Fırsatı KAÇIRMA!!!!

gelince 3 siparişten beğenmediklerimi geri gönderirim artık
  • Beyler Real Madrid eşofman altı dün saat kaç gibi tükendi bilgisi olan var mı?Ona göre pişman olcam ya da olmıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaLGacI

Beyler Real Madrid eşofman altı dün saat kaç gibi tükendi bilgisi olan var mı?Ona göre pişman olcam ya da olmıcam

Hiç sorma sabah bende alacaktım onu ekledim tam alacam bitti, herhalde sabah 9 civarı idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akeles198657

quote:

Orijinalden alıntı: DaLGacI

Beyler Real Madrid eşofman altı dün saat kaç gibi tükendi bilgisi olan var mı?Ona göre pişman olcam ya da olmıcam

Hiç sorma sabah bende alacaktım onu ekledim tam alacam bitti, herhalde sabah 9 civarı idi.

Dünden bahsediyorsunuz değil mi?
  • sipariş hazırlanıyo diyor ne kadar sürer hazırlanması bi hata mı yaptım acaba?
  • benden kalmamış hepsini s beden aldım inşallah düdük gibi gezmem
  • Kot pantlon almayı düşünüyorum nette levis rodi satan hicbiryer yok bildiginiz site varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece internet için mi geçerli bu kampanya ?

Bir de iade var mıymış ?
  • Dün, bu ürünün S olanını almak istemiştim, ama bedeni kalmamıştı. Güzel oldu bu iş, bu ürün için stok girmişler.

http://www.defacto.com.tr/basic-body-56864
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

quote:

Orijinalden alıntı: kimone

Anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim internet üzerinden ilk kez bir pantolon alayım dedim ama beden ölçüleri karmakarışık geldi bana
    Mesela ben normal bir mağazadan pantolon alacağım zaman oradaki tezgahtar bana kaç beden giydiğimi soruyor 52 beden diyorum istediğim pantolonu alıp çıkıyorum ama bu defacto da satılan pantolonlara baktığım zaman kimisinde 33 beden 32 boy kimisinde 40 beden 32 boy gibi ifadeler yer alıyor bunlar neyin nesi mesela ben 52 beden pantolon giyen biri olarak bu siteden kaç beden pantolonu sipariş etmeliyim...

hocam babama bakarken de oyleydi evdeki pantolonlara baktik baska markalar 52 yaziyordu bir de defactonun bulfuk evde onda 40 yaziyordu bizde ona gore aldik bacaklar uzun da degilse 40-32 olur gibime geliyor

aman hocam naptın, 52 beden adam bu tip numarada 40 alırsa kemeri sıkacak delik bulamaz. 32 ya da 34 beden iş görür bence. belki bi ihtimal 36 ama 40 çok büyük olur bence

• Ben normalde mağazadan bile zor pantolon alan bir insanım, o yüzden dün verdiğim siparişte pantolon yoktu ama şimdi girdim 5 tane pantolon aldım -bedenlerini de salladım- eğer istediğiniz beden stokta yoksa farklı bedenini alın, nasılsa mağazadan beden değişikliği yapılıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

quote:

Orijinalden alıntı: kimone

Anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim internet üzerinden ilk kez bir pantolon alayım dedim ama beden ölçüleri karmakarışık geldi bana
    Mesela ben normal bir mağazadan pantolon alacağım zaman oradaki tezgahtar bana kaç beden giydiğimi soruyor 52 beden diyorum istediğim pantolonu alıp çıkıyorum ama bu defacto da satılan pantolonlara baktığım zaman kimisinde 33 beden 32 boy kimisinde 40 beden 32 boy gibi ifadeler yer alıyor bunlar neyin nesi mesela ben 52 beden pantolon giyen biri olarak bu siteden kaç beden pantolonu sipariş etmeliyim...

hocam babama bakarken de oyleydi evdeki pantolonlara baktik baska markalar 52 yaziyordu bir de defactonun bulfuk evde onda 40 yaziyordu bizde ona gore aldik bacaklar uzun da degilse 40-32 olur gibime geliyor

aman hocam naptın, 52 beden adam bu tip numarada 40 alırsa kemeri sıkacak delik bulamaz. 32 ya da 34 beden iş görür bence. belki bi ihtimal 36 ama 40 çok büyük olur bence

Tahminde bulunarak yazayım.Beden takım elbisde 52 ye 6 drop ise 80-85 kg ve boyunuzda 175-180 cm olabilir.defacto normal kesimde bel 34 boy 32 yada30.4 olur. 52 ye 8 drop ise boy 185 cm üzerine çıkar kilo 70-75 e iner.buda 32-34 olur. Yapınıza göre bahtınıza ne çıkar. Bilemem.

• 2 gömlek 1 spor kemer aldım Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 25 Ağustos 2013; 14:19:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

2 gömlek 1 spor kemer aldım Teşekkürler

DGM20AGK bu kodu kullanarak 15 lira indirim sağlarsınız. daha ucuza gelir :)
  • Collins fabrika mağazasında 2 alana 2 bedava kampanyası var tişörtler 7.99 ile 13.99 arası 2 alınca iki tane bedava tanesi 4-7 TL arasına geliyor. En azindan kaliteli.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Collins fabrika mağazasında 2 alana 2 bedava kampanyası var tişörtler 7.99 ile 13.99 arası 2 alınca iki tane bedava tanesi 4-7 TL arasına geliyor. En azindan kaliteli.

yahu nerde kalite hocam ? aynı şeyin değişik rengi. colins fabrika mağazası nerde ? 1 tane var o da avcularda biyerde. istanbuldaki adam bile gitmeye üşenirken, şehir dışındakiler ne yapacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat53

quote:

Bu kodu her yere yazmışlar da birden fazla kişi nasıl kullanabiliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

quote:

Orijinalden alıntı: pckopat53

quote:

Bu kodu her yere yazmışlar da birden fazla kişi nasıl kullanabiliyor?

demek 1 kişilik değilmiş.. ben az önce denedim çalışıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

tişörtler pek iyi değil bence, en azından çok karlı değil. lcw rodi, colins vs her yerde 10 tl ye bulunabiliyor.

pantalonların 1-2 modeli güzel, özelliklere dikkat edin elastan yazıyorsa uzak durun :D

Elastan nedir hocam.neden uzak durmaliyiz?

• dün gece boğazlı kazak stokta yoktu bugün koymuşlar kötü oldu benim için,ihtiyacım varken alamadım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.