Şimdi Ara

DeFacto 'da Hepsi 9.99 TL Fırsatı KAÇIRMA!!!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
10
Favori
23.870
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

tişörtler pek iyi değil bence, en azından çok karlı değil. lcw rodi, colins vs her yerde 10 tl ye bulunabiliyor.

pantalonların 1-2 modeli güzel, özelliklere dikkat edin elastan yazıyorsa uzak durun :D

Elastan nedir hocam.neden uzak durmaliyiz?

tayt gibi esnio :D ben geçen kampanyadan aldım, sonra değiim için kastım durdum :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Collins fabrika mağazasında 2 alana 2 bedava kampanyası var tişörtler 7.99 ile 13.99 arası 2 alınca iki tane bedava tanesi 4-7 TL arasına geliyor. En azindan kaliteli.

yahu nerde kalite hocam ? aynı şeyin değişik rengi. colins fabrika mağazası nerde ? 1 tane var o da avcularda biyerde. istanbuldaki adam bile gitmeye üşenirken, şehir dışındakiler ne yapacak ?

valla ben defactodan 2 tane tişört aldım 1 tane de gabardin pantolon aldım. pantolonu yıkandıktan sonra giyince on numara duruyor 2 saat sonra salıyor kendini cücük gibi kalıyorsun amerikan zencilerinin pantolonu gibi sünüyor. tişörtlerde renk attı. geçen indirimde aldım götürdüm iade ettim. sadece geçen sene hırka almıştım o cok güzel çıktı onu tavsiye ederim.polo yaka kazak aldım yakalar yana açılıp durdu konfeksiyondaki ütücü bile düzeltemedi.

• beyler üç sorum olacak
    1. sepete attığım üründe stok sorunu yaşar miyim şimdi attim yarın sipariş vermeyi düşünüyorum
    2. mont almayı düşünüyorum bu montlar indirimli olarak de facto depo mağazalarına gelir mı
    3.aldığım ürünü iade edebilir miyim yoksa değişim mı yapiyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakan4777 -- 25 Ağustos 2013; 21:47:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakan4777

beyler üç sorum olacak
    1. sepete attığım üründe stok sorunu yaşar miyim şimdi attim yarın sipariş vermeyi düşünüyorum
    2. mont almayı düşünüyorum bu montlar indirimli olarak de facto depo mağazalarına gelir mı

1) Yaşayabilirsin.Sepetindeki ürünleri başkaları satın alabiliyor.
    2) Geleceğini sanmıyorum.
    3) Mağazalardan iade veya değişim yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

beyler üç sorum olacak

1) Yaşayabilirsin.Sepetindeki ürünleri başkaları satın alabiliyor.
    2) Geleceğini sanmıyorum.
    3) Mağazalardan iade veya değişim yapabilirsin.

cok sagol hocam

• quote:

beyler üç sorum olacak

1 - kapanya hafta sonuna özel olabilir, yarın sabah sipariş veremeyebilirsin. (9,99'luk kampanya sadece haftasonuna özelmiş mesela)
    2 - gelmeyebilir, gelse bile aynı fiyat olmayabilir. nette daha çok çeşit var, ve geçen kampanyayla 9 90 aldığım pantalon mağazada 19 90'dı (yine indirimli)
    3 - İadeyi sadece netten yapabilirsin, mağazalarda ise sadece değişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 25 Ağustos 2013; 22:31:25 >
  • daha aciklayici oldu Ozaman şimdi siparis vereyim cok sagol

• quote:

quote:

beyler üç sorum olacak

1 - kapanya hafta sonuna özel olabilir, yarın sabah sipariş veremeyebilirsin. (9,99'luk kampanya sadece haftasonuna özelmiş mesela)
    2 - gelmeyebilir, gelse bile aynı fiyat olmayabilir. nette daha çok çeşit var, ve geçen kampanyayla 9 90 aldığım pantalon mağazada 19 90'dı (yine indirimli)

Hocam internetten aldığımız bir ürünü mağazadan fatura fiyatı üzerinden iade ettik.

• quote:

quote:

quote:

beyler üç sorum olacak

Hocam internetten aldığımız bir ürünü mağazadan fatura fiyatı üzerinden iade ettik.

ben gititğimde mağazada sadece değişim olur dmeişlerdi, sitesinde de iade kısmında şöyle bir bilgi var

quote:

S - İnternet mağazasından aldığım ürünleri mağazalara iade edebilir miyim?

C - Mağazalarımızda yalnızca değişim yapılmaktadır. İnternetten aldığınız ürünleri lütfen e-ticaret depomuza iade ediniz. İade adresi: Kazımkarabekir Mh. 1. Organize San. Bölgesi Cumhuriyet Cad. Yanı Çerkezköy / Tekirdağ.
    Kapıda Nakit Ödeme yöntemi ile yapılan siparişleri faturanız ile birlikte en yakın DeFacto mağazasına iade edebilirsiniz.

ama böyle yazmasına rağmen demek ki mağazadan değişim yapılıyor :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

beyler üç sorum olacak

ben gititğimde mağazada sadece değişim olur dmeişlerdi, sitesinde de iade kısmında şöyle bir bilgi var

quote:

S - İnternet mağazasından aldığım ürünleri mağazalara iade edebilir miyim?

C - Mağazalarımızda yalnızca değişim yapılmaktadır. İnternetten aldığınız ürünleri lütfen e-ticaret depomuza iade ediniz. İade adresi: Kazımkarabekir Mh. 1. Organize San. Bölgesi Cumhuriyet Cad. Yanı Çerkezköy / Tekirdağ.
    Kapıda Nakit Ödeme yöntemi ile yapılan siparişleri faturanız ile birlikte en yakın DeFacto mağazasına iade edebilirsiniz.

ama böyle yazmasına rağmen demek ki mağazadan değişim yapılıyor :)

Sanırım son cümlenizde iade demek istediniz.

Demek ki bana rast gelen satış danışmanı tam bilmiyormuş. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

• pardon, iade yerine değişim yazmışım :)

ama zaten çok saçma bişey, iadeyi mapazadan alsalar kargo ücretinden de tasarruf ederler :) gerçi 2-3 hafta önceki kampanyada yine mağazaya iade edenler olmuştu sanırım. bu maddeyi pek uygulamıyorlar sanırım :)
  • pckopat53 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten %15 indirim almadık mı ? kod %15 indirim sağladı benmi yanlış hesaplıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 25 Ağustos 2013; 23:41:03 >
  • sizin kullandığınız kod ile %15 indirim yani 8,25tl indirim sağlıyorsunuz. benim verdiğim söylediğim kodla ise 50 lira ve üzeri alışverişe 15tl indirim yapıyor.. yani toplamda 46,72tl yerine 39.97tl ödeiş olursunuz.
  • benim bi gömlek yanlış gelmiş, yada sitelerinde hata vardı yanlış gömlek koymuşlar. tişört detaylı gömlek diye bişey vardı, klasik gömlek gibi duruyodu, gelen gömlek tişört hediyeli kısa kollu kareli bi gömlek
  • quote:

benim bi gömlek yanlış gelmiş, yada sitelerinde hata vardı yanlış gömlek koymuşlar. tişört detaylı gömlek diye bişey vardı, klasik gömlek gibi duruyodu, gelen gömlek tişört hediyeli kısa kollu kareli bi gömlek

Dostum siparişten sonra kaç günde geldi kargo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknolog_omer

quote:

benim bi gömlek yanlış gelmiş, yada sitelerinde hata vardı yanlış gömlek koymuşlar. tişört detaylı gömlek diye bişey vardı, klasik gömlek gibi duruyodu, gelen gömlek tişört hediyeli kısa kollu kareli bi gömlek

Dostum siparişten sonra kaç günde geldi kargo ?

hocam işte cumartesi sabah 11 gibi verdim siparşi, zaten akşamında kargoya vediler, bakırköye gelmişti, bu sabah 11 gibi de bana ulaştı. gün olarak tam 2 gün oldu ama pazar iş yapmadıklarını sayarsak 1 resmi iş günü diyebiliriz gerçi cumartesi günleri de kargolar öğlenden sonra çalışmıyor diye biliyodum ama beki defaktoya özel bi güzellik yaptılar.

• Evet arkadaşlar c.tesi verdiğim ilk siparişler elime ulaştı 22 parça aldım ve bedenleri tam tuttu

yalnız bir iki tane pantolonda renk atması var yanı elimi su ile yıkadım ve halıyle kurulamak için cep kısımlarına dokundum ve suyun değdiği yer rengi açıldı, bende bu akşam rengi açılanları defakto mağazasına gıdıp değiştiricem, bakalım sorun çıkaracaklar mı

ürünü iade etmek isteyen olursa xl boy tshirt ve 38 beden pantolonları ben alabilirim, bana msj atarsanız sevinirim, kargo benden para ise nakit hesabınıza yollarım...
  • nası yani şimdi anlamadım, denemek amaçlı giydiğin pantalon üzerindeyken ellerini yıkadın ve havlu niyetine pantalonu kullandın ?
  • Benim ürünler de geldi. Aklıma takılan bu real m. Sıfır kol bi atlet aldım. Bogaz kısmı sıktı. Makasla orayı v yaka mı yapsam.

• yokmu yeni ürünler kazak alamamıştım fazla. Siteye az biraz baktımda 14.99 luk rünler türemiş bunlar 9.99a satılanlar sanırım. Biz siteyi yağmalayınca zam yapmışlar
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.