Şimdi Ara

DeFacto 'da Hepsi 9.99 TL Fırsatı KAÇIRMA!!!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
10
Favori
23.870
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cumartesi öğlene doğru aldıklarım bugün kargoya verilmiş
  • Cumartesi sipariş verdiğim ürünler bugün elime ulaştı, bu ne hız helal olsun adamlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

cumartesi öğlene doğru aldıklarım bugün kargoya verilmiş

Aynen benimde durumum sizle aynı, az önce MNG kargoya uğradım yarına gelir kargonuz dedi.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    daha bugun gittim adam akıllı t-sihrtler 19.90 ayrıca 1 alana 1 bedava olarakda değiştirilmiş kampanya.Defactoyu cazip kılan t-sihrtleri değildi benım acıdan kazaklar vs. pantalonlar 10 tl ye maliyetini çıkarmayan ürünler.
  • 2 paketim bugün geldi. 3. de gelir inşallah

Ferçekten beğendim bunları. 12 parça 95 tl. bedava gibi Hepsi üstüme tam oluyor. kazak ve tişörtler ''m'' beden. En az 1 yıl yeter artık bunlar bana

DeFacto 'da Hepsi 9.99 TL Fırsatı KAÇIRMA!!!!

• Ürünlerim gelsin stok olursa tekrar sipariş edeceğim
  • sayfa bulunamadı bitirdiniz hepsini insan biraz bırakır

Mr.Loney

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 26 Ağustos 2013; 16:22:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

2 paketim bugün geldi. 3. de gelir inşallah

Ferçekten beğendim bunları. 12 parça 95 tl. bedava gibi Hepsi üstüme tam oluyor. kazak ve tişörtler ''m'' beden. En az 1 yıl yeter artık bunlar bana

DeFacto 'da Hepsi 9.99 TL Fırsatı KAÇIRMA!!!!

Gri beyaz kazağı ben de aldım nasıl hocam daha ulaşmadı bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pckopat53 kullanıcısına yanıt
    Artık diğer sefere hocam siparişi onayladık bilsem diğerini alırdım şans işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

nası yani şimdi anlamadım, denemek amaçlı giydiğin pantalon üzerindeyken ellerini yıkadın ve havlu niyetine pantalonu kullandın ?

Arkadaşlar kusura bakmayın ürünün rengi attı zannettim ama fotografını çekeyim derken pantolonu poşetten çıkardım ki bir de ne göreyim meger ıslak oldugu için iz çıkıyormuş ve iyice kuruyana kadar da rengi atmiş gibi görünüyor, şuan bir problem yok gibi görünüyor....

yanlış yorum olduğu için özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 26 Ağustos 2013; 16:27:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

sayfa bulunamadı bitirdiniz hepsini insan biraz bırakır

Mr.Loney

Dostum telefon üzerinden 3 saatte tek tek seçtim ben onları...

quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Gri beyaz kazağı ben de aldım nasıl hocam daha ulaşmadı bana.

iyi iyi sevdim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 26 Ağustos 2013; 16:52:52 >

• Cumartesi sabah sipariş vermiştim ama hala kargoya bile verilmedi.
    Yada verildi sisteme girilmedi :S
  • stok durumu tükenen ürünlerin yeniden satışa sunulma olasılığı var mı acaba bir de bu stok durumları anlık mı yoksa belli aralıklarla mı güncelleniyor
  • Cumartesi sabah aldığım üç pantolon, bir kazak ve bir gömlek bugün öğlen elime ulaştı. Özellikle gömleği çok beğendim. Diğerleri de bu fiyata oldukça iyi ürünler. Defacto gercekten teşekkürü hak etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim siparişler de geldi, bu sefer hepsi tam oldu, değiştirmeye filan gerek kalmadı.

Geçen seferden bedenleri öğrendik, çok güzel bir alışveriş oldu.. 3+6+6 = 15 parça, biraz abarttık mı ne?
  • Az önce geldi kargo şimdi açıcam

Edit: Ürünler gerçekten babamla benim beklentimizin üzerinde çıktı.Babamda pantolonlar keşke bende alsaydım dedi ama hepsi sömürülmüş Ben az çok sizin yorumlarınızdan dolayı kaliteli bir şeyler bekliyordum.Özellikle kazaklar ve pantolonlar için 9.99 hiçbir şey.1 tane Siyah Spiderman T-shirt almıştım onun harici hepsi kazak ve pantolondu.Kazaklar gerçekten çok iyi, pantolonlarda öyle ama pantolonların çoğu sömürüldüğü için farklı renk almak zorunda kaldım Şu indirim kuponunuda o telaşta farketseydim çok güzel olacaktı neyse...7 ürünü 69 TL'ye aldık.1 pantolon fiyatına 7 ürün aldık.Haber veren arkadaşa tekrar teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembelterazi -- 27 Ağustos 2013; 11:03:17 >

• Benim sipariş nerdeğğ
  • benim cumartesi sabah aldığım ürünlerde geldi 10 parça ürün 85 lira ödedim 2 pantolon 3 erkek kazak 5 de eşim için mevsimlik t shirt aldım kendime aldıklarımdan pantolonlar belki dar olabilir ama kazaklar felan gayet hoş, bakalım eşim beğenecek mi daha görmedi ama sanki beleş gelmiş gibi oldu özellikle üstündeki barkotlar fiyatından bi pantolon bi kazak fiyatına 10 parça ürün aldım.
  • Benim kargodan haber yok siteye girip bakıyorum 2 gündür hazırlanıyor diyorlar sanırım aldıklarımı dikmeye başladılar sırf bu kargo muhabbatteinden bir daha alışveriş yapmam burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 27 Ağustos 2013; 16:45:07 >
  • kazak büyük geldi, değiştirsek 10 lira mı sayıyorlar yoksa üzerinde yazan 35.99 tl'mi
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.