Şimdi Ara

DeFacto 'da Hepsi 9.99 TL Fırsatı KAÇIRMA!!!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
10
Favori
23.857
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ayrı ayrı hesaptan birinden 2 digerinden 1 sipariş geçtim iki ayrı hesaptada tamamladı yazıyor siparişler . Kargocu hata yaptı galiba 1 paketi getirmedi o pakettede 7 parça kıyafet vardı
  • 3 pantolon 1 tshirt 1 gömlek almıştım. Gömlek ve tshirt güzel fakat 2 pantolonumu beğenmedim. Onları bi değiştirivereyim
  • Benim aldiklarimda geldi bana oldu ama haniminkiler olmadi gittik magazaya beden yok dediler.degistirelim dedik 10 liralik alabilirsiniz dediler.bizde hediye ettik tanidiga.yeni kampanya bekleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de geldi paket bugun bir gomlek olmadi yarin degistirecem bakalim bunun yerine baska urun alabilir miyiz ne yapicaz fiyati nedir bu gomleklerin magazada kac gozukuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benımde siparişler henuz geldi.pantolon ve kazakları begendım malları falan gayet iyi.daha fazla alsaydım dedım dogrusu.polo yaka tsırt almıstım bıraz buyuk geldı onu degıstrcem.
  • Bu gün kargom geldi gömlekleri denedim bedenleri falan tam istediğim gibi çıktı kemerde boy sorunu oldu biraz uzun çıktı onuda bilmeden sipariş ettim 110cm diye kemer istedik 1 metrelik istesek yetiyormuş onuda mağazadan değiştiririm artık konuyu açan arkadaşa ayrıca teşekkür ederim Saygılar
  • Ürünler geldi 1 kazak 1 gömlek 3 polo tshirt 1 v yaka tshirt 45 liraya geldi. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler, saygılar.
  • normalde pantolonu falan zor beğenen biriyim ama geldi çok beğendim keşke daha fazla alsaymışız :)
  • arkadaşlar benim ürünler de geldi gerçekten hepsi çok güzel konuyu açan sağolsun
  • arkadaşlar pantolonlar büyük geldi. mağazada 19.90a aldılar 4 tane almıştım hepsi iade baya karlı oldu.
  • Benim tişörtler de geldi fakat birkaçı büyük oldu. Bayağı uzunlar yani. Geri vermek istiyorum fakat hepsini değil. Birkaçını mağazada geri verip ücretlerini alabilir miyim?
  • Ben 6 parça ürün aldım 45 tl ödedim, 3 tanesini değiştirmek için mağazaya gittim, faturası yoktu ama parça başı 9.99 ödedim dedim, kasada ne çıkarsa dediler, ikisi 9,99 çıktı biri 19,99 çıktı ben yanlışlık var dedim ama bu şekilde işlem yaptılar.. Bilginize
  • tişört için değiştirmeye gidecekler bence hiç kasmasın, üzerine uyan eş dost varsa onlara satın ya da hediye edin. mağazaya gidip harcadığınız zamana / yol parasına değmeyecek bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakacıkan

arkadaşlar pantolonlar büyük geldi. mağazada 19.90a aldılar 4 tane almıştım hepsi iade baya karlı oldu.

adam kar etmiş
  • Arkadaşlar Selam

Herkesi ekleyemedim ama gören duyan arkadaşlarına duyursun,

Haftaya Perşembe 9,99 TL kampanyası olacak yine, Bilgi kesin, egomu tatmin etmek için nereden duyduğumu söylemeyeceğim :) Perşembe sabahı erken kalkan yaşadı.

Takipte Kalın.

@Mr.Loney @syfb1907 @bynoun @fatsali1 @hakan_80 @Behlül @QRX @freedom058 @Grimmjow JeagerJaques @thuglife @güneşlenenyarasa @charliezy @act02 @todorov_44 @sahbazpower- @SPaCeLoRD @carlitoss @BlıtzKrıeg @Elfen Lied @rfve @rfve @asigenc_bedri @last_uk @kulak_kiri @SPaCeLoRD @thuglife @SPaCeLoRD @thuglife @thuglife @thuglife @carlitoss @R.Rondo9 @killnOd

• voyage123 kullanıcısına yanıt
    Benim arkadaşım bakıyor de facto nun internet mağaza muhasebesine teyit edeyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Ben 6 parça ürün aldım 45 tl ödedim, 3 tanesini değiştirmek için mağazaya gittim, faturası yoktu ama parça başı 9.99 ödedim dedim, kasada ne çıkarsa dediler, ikisi 9,99 çıktı biri 19,99 çıktı ben yanlışlık var dedim ama bu şekilde işlem yaptılar.. Bilginize

En etik davranışı yapmışsınız. Tebrikler...
  • Haber verdiğiniz için teşekkür ederim.
    @voyage123

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 29 Ağustos 2013; 10:58:02 >
  • Bende Pantolonları ve bedenleri ufak gelen 2 kazağı değiştirmek için gittim. Pantolonları 30 dan kazaklarıda 15 ten saydılar. Kazakları 15 tl ye bozdurmak işime gelmedi hadiye ettim. Pantolonları 30+30=60 tl karşılığında 1 gömlek+1 pantolon+2 tişört olarak değiştirdim.

4 kazak 2 tişört 1 pantolon 1 gömlek = 8 parça ürünü 45 liraya almış oldum :)

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler...
  • Hocam kampanyanın günü kesin mi yani haftaya perşembe mi?Çünkü öyleyse ona göre plan yapacağımda.Bu arada beni bu durumdan haberdar etmemişsiniz kırıldım
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.