Şimdi Ara

Defans hattı düzelmez ise futbol izlemeyeceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mı benim gibi yapacak olan? Semih Kaya'nın alanyaspor hatasından sonra bu kararı aldım.Sağlığım için 1 sezon Avrupa maçları dışında (ki bişey yapacağımızı sanmıyorum.) futbol izlemeyeceğim.

• Bende böyle düşünüyorum. Semih seneye takımda olacak muhtemelen bari adam gibi defans kursalarda semih ilk 11'de olmasa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben izlemeye devam ediyorum fakat yönetim ciddi manada insanın hevesini, gelecek adına umutlarını kırıyor. Futbol aklı olmayan bir kulübe dönüştük, amaçlarımızdan hedeflerimizden koptuk...

Tarihimizde ilk kez 2 sezon üst üste ilk 3 dışında kalmışız, bu bile durumun vahimliğini gösteriyor.

Ekonomik olarak zarar, sportif olarak başarısız bir yönetim hala o koltukta ne diye oturuyor anlamış değilim...Adamların pozitif yaptığı bir mevzu olsa bir ihtimal anlam verilir fakat bu kadar kötü yönetim ne diye hala burada...
  • Bunca kafa golüne rağmen aynı defans hattıyla devam edecekler mi gerçekten? Bu kadar futboldan uzak olabilirler mi? Bu transfer döneminde bunun cevabını alacağız.
  • Defans hattının iyi olmasını istiyorsanız önliberonuz iyi olacak.. Esas iş oarada bitiyor.. Hücumuzun iyi olmasını da istiyorsanız önliberonuz iyi olacak.. İyi önliberosu olmayan bir takımdan cacık olmaz..
  • Bu camianın evladı hakkında nasıl böyle düşünürsünüz.
  • semihi stoperde tutmak intihar olur.
    allahtan balta gitti şecu gitti kurtulduk.
    birde semih, sabriyi yollayınca ifrazattan kurtulmuş olacağız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ağır balta umursamaz chedjou kurtulduk sırada sabri semih kaldı yenilik için eskiler gitmeli ama adamlar takımın bu sene en iyi adamını brumayı sattılar ya helal olsun yerine robeni falan alacaklar galiba geçen sene iptal etmiştim nedene kalitesiz kadro dedim ve yanılmadım. Derbi alamadan lig bitirdik ve dursun efendi furbol dahil tüm branşları bitirdi ve halen o koltukta Gs hisselerin büyük bir kisimi yabancılara satılmadığı sürece şu liseli tayfası cep doldurmaya devam eder faruk süren bile satılsın diyorsa sağlam yiyorlar çare satılma

• iki çapsız bir arada gelecek sezon al'ye katılırsak şampiyon olmuş gibi sevineceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

Bende böyle düşünüyorum. Semih seneye takımda olacak muhtemelen bari adam gibi defans kursalarda semih ilk 11'de olmasa.

yemin ediyorum cavandayı görmek bu kadar sinirimi zıplatmıyor şu semih gitsede kurtulsak.
  • Valla Göztepe çıktı ben de bizimkiler kanser ederse oraya sararım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

Bende böyle düşünüyorum. Semih seneye takımda olacak muhtemelen bari adam gibi defans kursalarda semih ilk 11'de olmasa.

yemin ediyorum cavandayı görmek bu kadar sinirimi zıplatmıyor şu semih gitsede kurtulsak.

Şimdide hasan ali kaldırım gelecek diyorlar İlk 11'e koymasa bari tudor.

• quote:

quote:

quote:

vallahi bize inat yapıyorlar. para yoksa çık de kardeşim para yok küçülmeye gidiyoruz altyapıdan çıkart koy. elalemin çöplerine mi kaldı galatasaray. ben hayatımda bu kadar çapsız yönetim ve başkan görmedim. resmen kulübü batırıp dış kaynaklara satma derdindeler!

• Gsye
    1 tane güney amerikalı hızlı
    1 tanede kuzey avrupalı kafacı oyuncu lazım

Franco+Miloseviç
  • hocam ben ne forma alacağım ne maçlara gideceğim. ligtv de yenilemeyeceğim. bilemiyorum izlermiyim izlemez miyim zaman göstercek ama %51 bende takip etmeyeceğim gibi önümüzdeki yıl..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

vallahi bize inat yapıyorlar. para yoksa çık de kardeşim para yok küçülmeye gidiyoruz altyapıdan çıkart koy. elalemin çöplerine mi kaldı galatasaray. ben hayatımda bu kadar çapsız yönetim ve başkan görmedim. resmen kulübü batırıp dış kaynaklara satma derdindeler!

Ben artık bu amaçla göreve geldiğini düşünüyorum o zatın En geç 2018 mayısda hepsi teker teker gidecek teker teker !

• semih tekmeye kafaa atiyor len o gesenin evladi
  • bu takıma.en az 2 kaliteli stoper lazım bunun içinde bi 12 ile 15 milyon euro gözden çıkarılmalı. iyi bir ön libero bonservisi elinde olan mümkünse, ama zor. onun 6 milyon euro ya iyi bir ön libero alınabilir. en az çok kaliteli bir forvet gomis keşke alında. ama bunları yağlı surat beceremez ayrı konu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.